До: Какво има между електроните и ядрото?
Един луд тичал из лудницата и викал: "Аз съм интеграл! Ще те интегрирам! Аз съм диференциал! Ще те диференцирам!". Всички останали луди много се плашели и бягали. Само един си седял кротко. Нашият човек се доближил до него и му се развикал: "Ще те интегрирам! Ще те диференцирам!", другият спокойно му отговорил: "Аз съм "е" на хикста...". 
Има и още един подобен:
Вървели си една константа и "е" на хикста. Срещнали един диференциал. Константата се уплашила и помолила "е" на хикста да я защити. То отишло при диференциаля и му се изежило: "Аз съм "е" на хикста! Нищо не можеш да ми направиш!", той отговорил "Приятно ми е, аз съм d/dt...".
Ама на този се смеят още по-малко хора
Първоначално публикуван от Стефан
Преглед на мнение

Има и още един подобен:
Вървели си една константа и "е" на хикста. Срещнали един диференциал. Константата се уплашила и помолила "е" на хикста да я защити. То отишло при диференциаля и му се изежило: "Аз съм "е" на хикста! Нищо не можеш да ми направиш!", той отговорил "Приятно ми е, аз съм d/dt...".
Ама на този се смеят още по-малко хора
. Има доста напълно известни ни причини тези части да е невъзможно да имат собствен цвят, всъщност техните свойства придават такъв на материала, който изграждат, но в резултат на взаимодействието по между си. Както сама каза, добрата фантазия лежи на логиката, познанието и любопитството. Само с последното не става
. Придобий първо познание за това как се получава цвета на материалите, помисли върху него логично възможно ли е електроните да имат собствен цвят и тогава любопитството ти ще бъде задоволено
Коментар