Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво има между електроните и ядрото?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво има между електроните и ядрото?

Драга iai-bg, видя ли сега, колко е опасно в този форум да се задават на пръв поглед невинни въпроси?
    Питай за нещо простичко. Въпроса за Живота, Вселената и всичко останало е подходящ, като за начало
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
      За........... търси толкова време е... времето.....?
      .....................................................................................................
      Времето в Бургас беше дъждовно. Голяма е минавката на ентусиастите да се окъпят по Великден в Бяло море. И там времето чадърено...

Коментар

49
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
          49

Може би имаше предвид 42?
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            ... На някой нещо да не му е ясно...?
            Е това е за номинация! Направи вечерта ми весела
            Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Темата бе разделена като новата част е тук:
              Опит за класификация на колежката ни iai-bg...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                Със шегите трябва да се внимава, защото някои ги взимат на сериозно... Например анекдота на Теди Москов по германските театри - „Вие в цялата си история имате само две шеги - Първата световна шега и Втората световна шега.“, на който те само кимали разбиращо... Или пък вица за лудия, който се мислел за интеграл, много е забавно да го разказваш пред смесена публика - половината се търкалят по пода от смях, а останалите примигват на парцали...
                Ох, търкулнах се от смях! Спомних си как като студентка сънувах веднъж, че съм функция. Това беше ужасен кошмар, защото изведнъж чух будилника да звъни и ми се изправи косъма, защото не можех да стана...все пак функциите нямат крака!
                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                Omnia vincit amor !

Коментар

Имат. Само да знаеш да ги нарисуваш.
                  Фотошоповете правят нещо такова. На всяка картинка можеш да намериш някакво уравнение. Потресаващото обаче е да вземеш да рисуваш графиките на разни функции на реални обекти. Например кристали. Така и спрях да мисля за кристалография.

Коментар

Стефан написа;
                    Потресаващото обаче е да вземеш да рисуваш графиките на разни функции на реални обекти. Например кристали. Така и спрях да мисля за кристалография.
                    М'да, а аз така почти се отказах от мастиката. Виж, при водката всичко е ясно дефинирано Интересното е, че букета от криви на траекторийте на мехурчетата в чаша студена бира ме настройват оптимистично, а тези в топлата бира ме нервират. Странни следствия от термодинамиката на флуидите
                    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                    No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                      Ох, търкулнах се от смях! Спомних си как като студентка сънувах веднъж, че съм функция. Това беше ужасен кошмар, защото изведнъж чух будилника да звъни и ми се изправи косъма, защото не можех да стана...все пак функциите нямат крака!
                      Разбирам те. Аз съм сънувал така една бая сложна платка, над която си бях блъскал главата две седмици, без да мога да я доведа до нужния размер, като в същото време не правя компромиси с бързодействието... Изведнъж просто почнах да я виждам, като аз бях преминаващите по нея сигнали... И то паралено по няколко ! Станах, скицирах я, изненадващо после и работеше идеално. Още ми се присънва по някога...

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                      Стефан написа;
                      М'да, а аз така почти се отказах от мастиката. Виж, при водката всичко е ясно дефинирано Интересното е, че букета от криви на траекторийте на мехурчетата в чаша студена бира ме настройват оптимистично, а тези в топлата бира ме нервират. Странни следствия от термодинамиката на флуидите
                      Туй ще да е изкривяване на психиката. Наскоро вечерях с един англичанин. Като му донесоха леко студен Старопрамен го гледаше доста накриво, още преди да го е пробвал. После каза, че бил хубав, ама трябвало да го почака да се стопли, за да му разбере вкуса .
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Французите имаха някво ведомствено институтче за шампанското и мехурчетата му. Обаче се оказа че мехурите са общ проблем във физиката, и сега това е грамаден институт за всякакви мехури. Така че Трампе, вземи да напишеш няколко страници, и ги прати с молба за назначаване. Не може да нямат експериментален сектор.

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                          ........................................................................................................
                          Правилно сънуваш! Ти и сега си функция. От този, който те храни, облича, съблича и ти стопля краката зимъс
                          А той се казва Аргумент

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                            ...зимъс...
                            Обикновено се използва зимъска
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              Обикновено се използва зимъска
                              И зимъска и зимъс. И лятос и лятоска.Зависи в коя махала живеем...

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                                ........................................................................................................
                                Правилно сънуваш! Ти и сега си функция. От този, който те храни, облича, съблича и ти стопля краката зимъс
                                А той се казва Аргумент
                                Това твоя си начин да се пошегуваш ли е? Щото Петя не зависи от аргументи в смисъла, който долавям в поста ти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X