От: Мнениеята ви: Струва ли си човек да инвестира в образование след 40+ годишнината.

Като се има предвид пояснението ти, въпроса конкретно за теб не е дали си струва, а "защо още се мотам" .
.
Иначе всеки, който се е отърсил от психиката на близкото светло минало/ че "някой друг" е отговорен и загрижен за теб/, е осъзнал ,че собственото му благополучие е предимно в собствените му ръце и глава.
Никак не ме е срам да кажа, че въпреки длъжности, дипломи и опит , и аз имам нужда непрекъснато от нови знания.

Първоначално публикуван от p-pleven

Преглед на мнение

Първоначално публикуван от p-pleven

Преглед на мнение

.
.Иначе всеки, който се е отърсил от психиката на близкото светло минало/ че "някой друг" е отговорен и загрижен за теб/, е осъзнал ,че собственото му благополучие е предимно в собствените му ръце и глава.
Никак не ме е срам да кажа, че въпреки длъжности, дипломи и опит , и аз имам нужда непрекъснато от нови знания.

Да не говорим, че ползваше две навигации едновременно и въпреки това много рядко успяваше да не се загуби. Избягваха да го пускат да работи сам, но въпреки всичко не го уволниха, и до сега продължава мъчителната му преквалификация. Не знаеше бъкел нито немски, нито английски, само малко руски. Постоянно повтаряше че иска на всичко да се научи, записваше си доста неща...но пусто трудно ги запомняше и още по-трудно ги възпроизвеждаше.
 Да не говорим, че ползваше две навигации едновременно и въпреки това много рядко успяваше да не се загуби. Избягваха да го пускат да работи сам, но въпреки всичко не го уволниха, и до сега продължава мъчителната му преквалификация. Не знаеше бъкел нито немски, нито английски, само малко руски. Постоянно повтаряше че иска на всичко да се научи, записваше си доста неща...но пусто трудно ги запомняше и още по-трудно ги възпроизвеждаше. Обикновено хората игнорират този отговор и продължават да опитват. Че инак ги остъргват сутрин от плочките пред блока
 Обикновено хората игнорират този отговор и продължават да опитват. Че инак ги остъргват сутрин от плочките пред блока .
.

.
.

Коментар