Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Славяни ли са българите?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Славяни ли са българите?

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
    Дори не съм я чувал- линк нещо?
    Не ти и трябва
    Ако си любопитен, ще ти подаря моята
    LZ(единица) Лима Жоро Жоро
    2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
      Не ти и трябва
      Става- аз щи дам Сътворението на Гор Видал ако не си го чел- после ще обменяме мнения.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
        Не ти и трябва
        А тя защо е останала в родината ...ако говорим за същата Писателка!?
        Grand Vitra ddis 2008
        SEAT Althea XL tsi 2010
        Mitsubishi Canter

Коментар

Става- аз щи дам Сътворението на Гор Видал ако не си го чел- после ще обменяме мнения.
          Кефа ще е пълен ако се съберат двамата Автори /Писатели да обменят мнения
          Grand Vitra ddis 2008
          SEAT Althea XL tsi 2010
          Mitsubishi Canter

Коментар

Не доказаното по нормален начин като историческа истина е историческа пропаганда. Просто щото някак си считам, че не ми е необходимо за да бъда патриот да мразя някой (всъщност повечето) от съседите си.
            И кой казва кой е нормалния начин? По когото да се равняват другите? За второто обаче си абсолютно прав!
            Иво (таксито) Андреев
            0988 91 80 50
            Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
              И кой казва кой е нормалния начин? По когото да се равняват другите? За второто обаче си абсолютно прав!
              Нормалният начин е с факти и доказателства- не с идеологеми. Равняването на нас българите може да е е само и единствено по самите нас.

Коментар

Многу е просто- записваш история в СУ - изкарваш 8 семестъра и си в бизнеса. По- нагоре написах- мой колега разучаваше точно баташкото клане... резултатите бяха " спорни" - но фактите бяха на лице. същите факти посочени в онова прословуто изследване, което стана тема на дълги патриотарски изхвърляния. За това с хора не завършили история по исторически теми не споря- не е нужно, а не е и продуктивно.
                Сега па ти ли почна да се припознаваш?Аз кво и да кажа, нема, нема па некой се припознае.Па некои се и обидят.Като гледам до тука всички писали по темата са дипломирани историци, па ти най-много ни разказваш.Комай излиза, че и тая тема няма да е продуктивна, от твойта гледна точка де.Ама продължаваш.И стига с това СредноУчилище, че ще взема да ти подшушна кой продаваше легални дипломи по 15 бимберици, хуманитарни нАуки.Че реномето му не е чисто и неопетнено.
                Всеки трети е шести

Коментар

Справка- генетичното изследване на БАН. Генетиката и антропологията не се поддават на идеологическа манипулация.
                  Генетиката и антропологията в някои аспекти се поддават на точно толкова идеологическа манипулация, колкото и историята. Единствената полза от съседни науки е че трудно се прокарва идеологема едновременно навсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                    Сега па ти ли почна да се припознаваш?Аз кво и да кажа, нема, нема па некой се припознае.Па некои се и обидят.Като гледам до тука всички писали по темата са дипломирани историци, па ти най-много ни разказваш.Комай излиза, че и тая тема няма да е продуктивна, от твойта гледна точка де.Ама продължаваш.И стига с това СредноУчилище, че ще взема да ти подшушна кой продаваше легални дипломи по 15 бимберици, хуманитарни нАуки.Че реномето му не е чисто и неопетнено.
                    Изобщо не се припознавам.... И те се обиждам- ако и да се припозная. Историята трябва да е всеобщо достъпна на интелигентините люде като фактологи- така че те сами да си направят изводите. Преподнасянето на изводи на мислещи хора, е нещо като преподнасянето на "микровълнова вечеря" на кулинар- ще засити глада, но е жалко и унизително.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Генетиката и антропологията в някои аспекти се поддават на точно толкова идеологическа манипулация, колкото и историята. Единствената полза от съседни науки е че трудно се прокарва идеологема едновременно навсякъде.
                      Ъаааааааа..... не съм съгласно... Ти можеш ли да си промениш гена идеологически. Говорим за реални резултати а не за маниполирани такива.

Коментар

И какво стана с всички славяни щото ние сми си БЪЛГАРИЯ от време оно и наи старата Държава в Европата и нека си умират от яд ония другие и по-другите .Зора е да станем Единна Булгария!!!
                        Grand Vitra ddis 2008
                        SEAT Althea XL tsi 2010
                        Mitsubishi Canter

Коментар

Ъаааааааа..... не съм съгласно... Ти можеш ли да си промениш гена идеологически. Говорим за реални резултати а не за маниполирани такива.
                          Гена си не можеш, но тълкуването на разпределенията на разни гени по разни популации, както и да избираш които гени ти е кеф за целите на изследването, както и да пропускаш които не ти харесват неща от статистиката - охооооооо, как можеш.

Говорим не за строго утвърдени методи, а за скъпи и мащабни изследвания на ръба на финансовите възможности, технологията, представителността на извадката, закона и ако щеш морала. Познай какви категорични резултати излизат от такива изследвания.

Коментар

Изобщо не се припознавам.... И те се обиждам- ако и да се припозная. Историята трябва да е всеобщо достъпна на интелигентините люде като фактологи- така че те сами да си направят изводите. Преподнасянето на изводи на мислещи хора, е нещо като преподнасянето на "микровълнова вечеря" на кулинар- ще засити глада, но е жалко и унизително.
                            И никога не съм имал за цел да обиждам някой.На същото мнение съм, всеки сам да си прави изводите.Който може - може, другите като не могат ще слушат можещите.Дразнещо е когато някой заявява някои неща като неоспорими, ма да ти кажа под секрет и аз си служа със същите методи...
                            Всеки трети е шести

Коментар

Аз го имам - първото Но ако туриш послание ще стане пазарлъка!

Сега сериозно: "Сътворението" беше прочетено 7-8 пъти
                              Я да видим кой друг го е чел? То си е художественна литература, почти?
                              LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                                мдаа, и са под давлението на еуропата Полща, Чехия, Словакия, Словения, Румъния, Хърватия (абе, така ли последно й е името на тая държава), а скоро Сърбия и Македония вкупом ще си признаят че говорят на древен български и, че славяни освен роби никога не е означавало друго ю

п.п. щото се деидеологизира историята нали....
                                Англия, Франция, Германия, Италия, Испания, Португалия и т.н. говорят латински. И нямат проблем с това. Не съм чул немец и французин да имат проблем че и двамата един хуй им е правил държавата . а именно Карл Велики.

Таа що при нас трее да е различно не схващам???

ПП Румънския език след 1861 не е български.
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X