Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсионни полета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Торсионни полета

Не си ли гледала Лебедово езеро? И там един младеж гони неква девойка, гони я, па като я фане я поразгледа - поразгледа па я фърли. Сичко е ясно. Отива да гони друга.
    Тая сценка са я преписали от науката. Всички са свикнали че всичко е така. Седят си, почесват се, тъкмо да заспят, и все някой идиот изтърси Бе тя тая работа нещо не ми харесва. Що па тва ... И се почва. Ми щото така! Бе, то така, ама ... Ама, обаче щото ... Тъй-тъй, е тогава ... И се оказва че що аджеба та как - никой не знае. Като питат даже в библиотеката, и тук-таме по света, и пак никой не знае, се захилват сатанински, всеки домъква от ъгъла квото си е скрил, и почват да ловят Неизвестното. Питат всички кво знаят, и с тия сведения го обкръжават. Квото остане вътре е Неизвестно. Никой не знае кво е. Почват да го побутват отсам - оттам с който квото си е донесъл, да мерят кой квото може, да си разправят един на друг тия неща и да се почесват. Понеже работата се изяснява. Тва дето не го знаем кво е, тежи толко, дълго е толко, прави така и може онова. Рисуват го, вадят Списъка с Неизвестните, разглеждат картинките, намират Неизвестното което току що премерили, хващат го, хвърлят го в щайгата с Известните, и сядат да се почесват на свършена работа. После някой друг идиот пак изтърси Бе то тва хубаво, обаче отде накъде ... И айде пак всичко отначало.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Не си ли гледала Лебедово езеро? И там един младеж гони неква девойка, гони я, па като я фане я поразгледа - поразгледа па я фърли. Сичко е ясно. Отива да гони друга.
      Тая сценка са я преписали от науката...
      Евала (както казват комшиите), Стефане,
      те толкова кратко и точно обяснение не съм срещал.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Седят си, почесват се, тъкмо да заспят, и все някой идиот изтърси Бе тя тая работа нещо не ми харесва. Що па тва ... И се почва. Ми щото така! Бе, то така, ама ... Ама, обаче щото ... Тъй-тъй, е тогава ... И се оказва че що аджеба та как - никой не знае. Като питат даже в библиотеката, и тук-таме по света, и пак никой не знае, се захилват сатанински, всеки домъква от ъгъла квото си е скрил, и почват да ловят Неизвестното. Питат всички кво знаят, и с тия сведения го обкръжават. Квото остане вътре е Неизвестно. Никой не знае кво е. Почват да го побутват отсам - оттам с който квото си е донесъл, да мерят кой квото може, да си разправят един на друг тия неща и да се почесват. Понеже работата се изяснява. Тва дето не го знаем кво е, тежи толко, дълго е толко, прави така и може онова. Рисуват го, вадят Списъка с Неизвестните, разглеждат картинките, намират Неизвестното което току що премерили, хващат го, хвърлят го в щайгата с Известните, и сядат да се почесват на свършена работа. После някой друг идиот пак изтърси Бе то тва хубаво, обаче отде накъде ... И айде пак всичко отначало.
        +1000Не съм била в научните среди, но след твоето обяснение съвсем ясно си ги представих - все едно че си станахме роднини!Имаш невероятната способност да обясняваш "сложните неща" с прости примери и страхотно чувство за хумор!

Коментар

E, да, де, ама всички тия Учени, дето се почесват, изхождат от собствената си (някаква) жизнена позиция и от ограниченията, които сами са си наложили...
          Дет са викъ, никой не може да надскочи нивото на собствената си некомпетентност .

П.П. Стефане, поздравления за сравнението с "лебедовото езеро" Нали нямаш авторски права да го използвам някой път?
          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
          Omnia vincit amor !

Коментар

Не, мразя идеята за авторските права.
            Хе, нищо подобно даже. Но само на местата, откъдето чиновниците са изгонени и охраната има заповед да ги пребива щом ги мерне. Където изобщо има наука то ест.
            Науката още от Античността е строго колективно явление. Понеже е твърде голяма и сложна за сам човек. Затова и скоростта на развитието и зависи главно от бързината на бързата поща и се увеличава непрекъснато. Сам човек може колкото може, даже гениите и по-простите генератори на идеи имат граници. Но това че всяка информация е строго публична, прави проверката, използването, класифицирането, следващото развитие на всяка троха знание лесни и сигурни. Някой може да спре, и тогава жалко за човека. Но направлението няма да спре, и знанията по въпроса все едно ще се умножават и развиват.
            Това работи кажи-речи като мравуняка. При това се самомотивира, няма нужда от външна принуда. За всички други видове човешка дейност има бой, ебане и сръбска музика. Всеки избира кое му е курабийка, кое тояга, но бяга пред валяка. Науката е самодостатъчна от гледна точка мотивация и цели. Върви и върви нататък, накъдето тя по свои си вътрешни причини е тръгнала, и ако се случи някъв текущ битовизъм който интересува някого, или представлява опасност, просто изпраща някой от профилните майстори с инструменти да види за кво е гюрултията и да оправи работата. Там, парни машини, хладилници, ядрени войни, космически ракети - битовизми. Макар че ракетите не са, те са инструмент за собствена употреба, тва не е за външни юзери. Много ги чупят.
            Но отива ей натам. Не накъдето някой и подвиква. И като цяло пет пари не дава за текущите политически, икономически, личностни и други дребни досади. Разпадът на цивилизацията е дребен проблем. Голям метеорит в океана е дребен проблем. Избухването на Слънцето в Свръхнова би било голям проблем. Но пък интересен.

Коментар

Здравейте,

Преди малко получих отговор на е-мейла си до Вера Кочовска - тя казва:
              Има торсионно поле на Юг от София в района на Сандански може би около Петрич, намира се до една бензиностанция на края на града там има един гараж, голям и недозидан, е там има множество от малки торсионни поленца 16 клапанови всички взети от Германия от баби знахарки които са ги ползвали само в Неделя до църквата и обратно средно по 3-4 Км седмично та тези същите(не бабите) са насъбрали много енергия, ама много и заедно образуват едно по-голямо торсионно поле и в центъра му един тип, богът на по-малките торсионни, достатъчно е да активирате скритата му енергия с телефонно обаждане и веднага по-малките поленца биват напудрени и силно им се завишава кинетичната енергия чрез упорито полиране и гланциране в близката автомивка...

Находището на торсионна енергия само чака посетители които срещу скромна сума могат да станат горди притежатели на едно малко торсионно поле което гарантирано ще поглъща много от личната им енергия а може би и нещо друго...

Аз бях там видях взех разказах...

Прилика с реални лица и събития е случайна!!!

Много поздрави,
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                Има достатъчно примери на необясними за науката явления. Веднага давам и примерче: моноатомно злато. Трябвали са им няколко години да открият какво е. През цялото време са твърдели, че е нещо друго и няма общо със злато.
                ???

Всички чисти метали са моноатомни. Пък и не само метали - даже някои газове са моноатомни...

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                  Здравейте,

Преди малко получих отговор на е-мейла си до Вера Кочовска - тя казва:
                  Има торсионно поле на Юг от София в района на Сандански може би около Петрич, намира се до една бензиностанция на края на града там има един гараж, голям и недозидан, е там има множество от малки торсионни поленца 16 клапанови всички взети от Германия от баби знахарки които са ги ползвали само в Неделя до църквата и обратно средно по 3-4 Км седмично та тези същите(не бабите) са насъбрали много енергия, ама много и заедно образуват едно по-голямо торсионно поле и в центъра му един тип, богът на по-малките торсионни, достатъчно е да активирате скритата му енергия с телефонно обаждане и веднага по-малките поленца биват напудрени и силно им се завишава кинетичната енергия чрез упорито полиране и гланциране в близката автомивка...

Находището на торсионна енергия само чака посетители които срещу скромна сума могат да станат горди притежатели на едно малко торсионно поле което гарантирано ще поглъща много от личната им енергия а може би и нещо друго...

Аз бях там видях взех разказах...

Прилика с реални лица и събития е случайна!!!

Много поздрави,
                  Много ти поздрави . Плувай , плувай казал хипопотама на крокодила! Това е края на един виц.

Коментар

Хм, не си прав. Ето ти и доказателство за влиянието на торсионните полета върху лебедите и езерото:

http://rutube.ru/tracks/34759.html?v...236d61c1fa5d69

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                      ???

Всички чисти метали са моноатомни. Пък и не само метали - даже някои газове са моноатомни...
                      Приемам забележката и се поправям: Орбитално Пренаредени Моноатомни Елементи.

Така е записано в патентите.

Коментар

виж неорганична химия-комплексни соли.
                        аз поне не видях нищо друго в патента.

ама аз не съм виждал много неща.
                        например дядо мраз, извънземни, феята на зъбките или истински философски камък.

за сметка на това пък съм виждал wsteleshop и философски камък($100/унция)

съжалявам. на чичо ви Окам прибора за бръснене
                        поздрави.
                        Последно редактирано от deyan_h; 05-09-07, 02:20.
                        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Че какво общо има това с философския камък?! На теория той би трябвало да превръща други метали в злато, а това тук просто прави златото на прах и после да го връща в нормалния му вид. Виж, ако успеят да го направят с ракията ще е по-интересно. Всъщност единствения пример за фрапиращо превръщане на едно вещество с друго, за който се сещам е когато смесим един килограм мармалад с един килограм лайна - резултата два килограма лайна!!!
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                            Че какво общо има това с философския камък?! На теория той би трябвало да превръща други метали в злато, а това тук просто прави златото на прах и после да го връща в нормалния му вид....
                            Теорията на кой? Виж тук, прочети книгата и в нея ще намериш цитати от някои алхимици и учени от близкото (и не толкова) минало относно философския камък и какво точно представлява.

Това с какво повечето от нас свързват философския камък е същото като да ги питаш дали Моисей е бил египетски фараон (теории различни по този въпрос, а в същата книга има и родословни дървета).
                            Последно редактирано от nikidd; 05-09-07, 10:16.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                              Само на мен ли ми звучи малко като хомеопатия при полетата?

Т.е. искат да ми кажат, че ако сипя барут и стрит тебешир в едно канче и го сложа в подобна постройка, като след това внимателно отделя барута от тебешира. От първия направя бомба, а втория сипвам едно в едно бурканче и пращам по въздушна поща. И понеже електроните в атомите на тебешира би трябвало да са прихванали нещо от електроните в атомите на барута, то като взривя бомбата на земята и тебешира в самолета ще се разхвърчи със същата енергия? Иха! Това може да обясни доста взривени самолети
                              Лошото е, че ако съм чел правилно, тази информация може да се обменя през времето и пространството без ограничение. Тоест тебешира може да ти гръмне в ръцете още докато го купуваш от книжарницата, тъй като барутно заредените my атоми от бъдещето вече усещат наближаващия взрив.

Тегава работа.
                              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                                Теорията на кой? Виж тук, прочети книгата и в нея ще намериш цитати от някои алхимици и учени от близкото (и не толкова) минало относно философския камък и какво точно представлява.

Това с какво повечето от нас свързват философския камък е същото като да ги питаш дали Моисей е бил египетски фараон (теории различни по този въпрос, а в същата книга има и родословни дървета).
                                Гледай сега. Аз мога да напиша книга, в която да обявя, че философския камък е инструмент за смяна на гуми да ти покажа един крик и да кажа "Ето го!". Посочи ми дори една енциклопедия или каквото и да е друго сериозно издание, което дава дефиниция различна от "вещество превръщащо други метали в злато". На повечето места дори се посочва изрично "олово в злато", но да не издребняваме.
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X