От: От дискусията за С.Корея: Може ли България да има атомна бомба?
Според мен не е невъзможно да си направим атомна бомба стига да искаме . Ето така и така сме тръгнали да правим АЕЦ Белене само трябва да сменим типа реактор на такъв с тежка вода / тъкмо ще лъжем света, че използваме атома за мирни цели/
и ето ти база за плутония. Уран си имаме достатъчно.
Те и Турците се бяха засилили да строят такава АЕЦ не знам до къде са стигнали, но в предвид сегашната им политика на " неоосманизъм" не се съмнявам, че крайната им цел е да се сдобият с ядрено оръжие след години, но те си имат политици дето мислят по дълго от 4годишния си мандат
.
п.с. сега, като се разрових из темата открих, че румънците също са имали ядрена програма в миналото, но не са стигнали мн далече, а ЮАР са имали атомни бомби, но сами са е отказали от тях и са ги разглобили / мн. не ми се вярва да са ги разглобили всичките ама ... / .
Според мен не е невъзможно да си направим атомна бомба стига да искаме . Ето така и така сме тръгнали да правим АЕЦ Белене само трябва да сменим типа реактор на такъв с тежка вода / тъкмо ще лъжем света, че използваме атома за мирни цели/
и ето ти база за плутония. Уран си имаме достатъчно. Те и Турците се бяха засилили да строят такава АЕЦ не знам до къде са стигнали, но в предвид сегашната им политика на " неоосманизъм" не се съмнявам, че крайната им цел е да се сдобият с ядрено оръжие след години, но те си имат политици дето мислят по дълго от 4годишния си мандат
.п.с. сега, като се разрових из темата открих, че румънците също са имали ядрена програма в миналото, но не са стигнали мн далече, а ЮАР са имали атомни бомби, но сами са е отказали от тях и са ги разглобили / мн. не ми се вярва да са ги разглобили всичките ама ... / .
Коментар