От: За учителите и чистачите и защо скоро няма да се оправим
Зависи на каква издръжка е съответното училище, има училища на общинска такава, но повечето са под крилото на МОН.
А възпитанието се формира от средата, което е семейство, училище и всичко останало,
поне в ранна детска възраст,
пък после, квото-такова.
Първоначално публикуван от Десислав Добрев
Преглед на мнение
А възпитанието се формира от средата, което е семейство, училище и всичко останало,
поне в ранна детска възраст,
пък после, квото-такова.
. Чистачите ще са амбицирани да натикат в кучи г...з учителите, а те ще си имат оправдание за житейските си неуспехи. Ако някой ден учители и чистачи схванат, че могат да си искат да им се цени труда не 'щото другият вземал еди какво си, пък не вършел важна и отговорна работа колкото него, а защото смята, че си е заработил това и това и си очаква заработеното за да живее не както другия, а както сам е решил, тогава може и да "се оправим". И тогава ще се подкрепят в исканията си и чистачи, и учители. Пък могат и да осъзнаят кой плаща сметката и да са малко по-уважителни към същия
колегата дето се води по-старши от мен във фирмата е завъришил нещо съвсем различно средно. И аз и тои и шефа знаем че аз съм по квалифициран от него обаче просто няма къде в работата да покажа/използвам този потенциал и той си взема по-голямата заплата и си свирка.
Коментар