Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изкуствен интелект, перспективи и реалност

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

При соларните инсталации,ИИ Върши много работа...редовно смятам наклони ....

При вече направена конструкция искам да я удължа примерно,и за секунди смятаме колко ще е най ниския край от земята.Разбира се, задължително проверям по няколко пъти резултата ...но почти винаги изчисленията са правилни.

Скоро ползвах ИИ и при ремонт на двигател на някоя от колите ни,гадината нещо ме излъга ,аз поръчах нещата според ИИ които извади като номеклатура ...и установих че съм се увътрил 30 лв

Псувах го,заплашвах го,и още се гледаме на криво ... ...
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Нарочно лъже и се прави, че не разбира, и върти номера понякога. И аз съм го хващал - за елементарни неща. Посочвам какво не е наред и е пропуснато, и на следващия въпрос прави подобно изпълнение със същия масив данни. Значи, ако не знаех предварително какво се съдържа в него, резултатите щяха да са доста изкривени.

Предполагам, така е заложено от програмистите да е поведението му - все пак за масово ползване няма да оставят напълно точен инструмент да работи, както с GPS навремето, има зададен процент грешки.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
X