Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електронни книги и четец за тях?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Електронни книги и четец за тях?

За пореден път трябва да изчета един тон документация и прегледах какви електронни четци се предлагат на българския пазар. Тъкмо щях да ставам от компютъра и да ходя да поръчвам Kindle DX за 820лв и се замислих дали скоро няма да излизат цветни E-Ink дисплеи. Попрочетох новините и от 2010 и 2011 се приказва за излизането на различни технологии на цветни E-Ink дисплеи. Лошото е, че са само новини. Това ще излиза след 1 година, другото след 2 години, ама на пазара нищо. Ако сега си взема DX и до няколко месеца излезе цветен E-Ink дисплей, сигурно ще ме хване яд Някой следи ли новините в тази насока?
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Каквото и да си купиш, след няколко месеца ще излезе по-добър и по-ефтин модел Не си губи времето за глупости и си вземи каквото ти харесва СЕГА!
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Kindle DX може да се купи направо от България с гаранция

Коментар

Аз ползвам Kindle 3 перфектен е за четене на книги. Има и МП3 плеър , изход за слушалки. След месец ползване трябваше да купя и на жена ми(това за качествата). Книги има много повечето стари и класики. Чета ги в .тхт формат на кирилица перфектно . Това е устройство за четене на книги !!! Другите му функции не ме интересуват тези са достатъчни, и приятни. Много ме притесняваше преди когато си купя книга и тя ми хареса дали и кога ще намеря продълженията и . Сега си тегля цели поредици и винаги имам подготвени следващи за четене . Перфектен е.

Коментар

На прекрасно Високи цени.
            Горе-долу.... ~ -150лв. За някои модели и повече.

Коментар

Аз съм с Киндъл 4. Изданието на Властелина на пръстените в един том ме накара да си го купя и е именно каквото ми трябваше - дребничко устройство на което да си чета книгите. Доволен като слон.
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Поръчах го вече. А поръчката е от местен магазин, клон на софийска фирма, та затова се налага поръчка. Сега в София, скоро и в други градове...
                Ако поръчката беше от Амазон нямаше да ми се налага да ставам от компютъра
                Чудех се между DX и нещо 6" на 1/2 цена, ама реших като е гарга да е рошава ще го мъкна DX-а, какво да правя а цените, че са високи, високи са, но е на изплащане и нямам избор.

Коментар

Аз също позвам Kindle 3 Keyboard и съм много доволен!Като го купувах имах притеснения за размера на екрана,но си чета повече от перфектно от него!А и за 4 месеца батерията съм я зареждал 2 пъти, а аз чета често!ПРи това не ми уморява очите хем нося очила!А цената му е супер-100 $ в US-az от там го взех!Тук нямам идея колко е...!
                  TLC 120 Prado
                  Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                    На прекрасно Високи цени.
                    Горе-долу.... ~ -150лв. За някои модели и повече.
                    Глупости. Това са цени с ДДС. Или мислиш, че в Англия на се слага ДДС-VAT. А доставката, а сервизът?
                    Ако след няколко месеца му стане нещо на четеца, поинтересувай се колко излиза доставка по DHL София - Лондон...

Коментар

Kindle 3 vs Kindle DX

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                        Глупости. Това са цени с ДДС. Или мислиш, че в Англия на се слага ДДС-VAT. А доставката, а сервизът?
                        Ако след няколко месеца му стане нещо на четеца, поинтересувай се колко излиза доставка по DHL София - Лондон...
                        Споко, споко... по-евтино е.
                        Kindle Keyboard Free 3G + Wi-Fi - нов идва на ~250лв.

Коментар

Определено се чувствам по-интелигентен, откакто си взех Киндъл 4.
                          За секунди се свалят под формата на книги дълги, но интересни теми и от този форум.

Коментар

Искам да знам дали ви се налага да използвате клавиатурата на вашите Kindle-и. Видях, че в момента най-евтината версия е без клавиатура и се чудех дали няма да ми липсва:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:KT-slate-05-lg._V166940136_.jpg
Прегледи:1
Размер:117.3 КБ
ID:5338358

Коментар

Първоначално публикуван от modjoa Преглед на мнение
                              Искам да знам дали ви се налага да използвате клавиатурата на вашите Kindle-и. Видях, че в момента най-евтината версия е без клавиатура и се чудех дали няма да ми липсва:

[ATTACH=CONFIG]408060[/ATTACH]
                              Умувах дълго и взех Киндъл 4. По-малко устройство за сметка на клавиатурата. Събира ми се в чантата без ядове, което за мен е огромно предимство. Клавиатура има но е електронна и се пише с джойстик, което е леко вбесяващо Не бих го сменил за по-голям само заради едната клавиатура. Все пак ми трябва за четене а не за ровичкане из мрежата.

Първоначално публикуван от sotk Преглед на мнение
                              За секунди се свалят под формата на книги дълги, но интересни теми и от този форум.
                              Как ?

Коментар

Относно клавиатурата - много е полезна, ако имате 3G модела, понеже може да се ползва на много места за браузване на разни сайтове(без картинки и видео), например е идеално за четене на новини на село или по време на почивка, без да се налага носене на компютър Също така работи и в чужбина(на доста места), и най-важното е безплатен трафика

За четене на сайтове и теми, аз ползвам един плъгин на Chrome - "Send to Kindle", ама нещо дървено работи. Ще се радвам sotk да сподели неговия опит, дано да е нещо по-добро, че и на мен ми липсва такова нещо...
                                Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X