Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГОЛЯМ, ПО-ТЕЖЪК, НАЙ-ГРАМАДЕН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГОЛЯМ, ПО-ТЕЖЪК, НАЙ-ГРАМАДЕН

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Виждал съм такъв колесен на живо, не знам колко тонен, но гледката е потресающа, поне за мен.
    Аз го видях на Баума миналата година - страшно е наистина. При това този е малък - няколкостотин тонен.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0306.jpg
Прегледи:1
Размер:175.3 КБ
ID:5247199

3000 тонния изглежда така:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:liebherr lr13000.jpg
Размер:12.2 КБ
ID:5247200Натиснете снимката за да я уголемите

Име:liebherr lr13000 - 2.jpg
Размер:370.0 КБ
ID:5247201
    И DAVC e прав, че транспорта му няма да е лесен но и проекта е мащабен...
    Последно редактирано от vlageo; 27-01-11, 12:03.

Коментар

Лукойл опроверга слуховете, че се мести в Румъния. А инвестицията от един милиард долара е точно пресметната. Хидрокрекингът е предназначен за дълбочинна преработка на гудрони и други тежки фракции в качествен бензин. Тъй като наоколо няма такава инсталация, ще обира тежките от съседни държави. А харчат и със сметка и с широка ръка. В Бургас създават нова поект. организация с до 500 души, която отсега е осигурена със задачи.(Дано четящите настоящето да не са много, че издавам тайна, но поканиха и мен на работа...)
      СТарата сграда за 600 души се обновява с качество на банка, на всяка маса компютър с по два големи монитора НР, вътрешна мрежа със специален достъп. Не се виждат хартиени носители а проектът е готов на 90% измерение 3Д и може да се разглежда който да е възел в произволен мащаб. "Ще оставя всички рокли на тавана..." пеехме детската песничка. И сега аз позабрявам всякакви чертожни ротринги, пергели и шаблони. За всеки елемент има "бибилиотека" в безразмерен мащаб, а като кликнеш върху елемента и му намериш мястото с курсора, той автоматично се мащабира.

Много добри столови за закуска и обяд. В столавата на специалиста, където се хранят руските началници в менюто има винаги маринована сельодка, винегрет, солянка и борщ, както и квас. Никакъв алкохол.Автомати за менерална вода и кафеавтомати - в коридора. Пушене - само в предверието на клозетите, или вън на студа. Официалният език на проекта е английски. Следват руският и българският. Систем мениджър непрекъснато следи за състоянието на техниката.

Отплеснах се от темата, но проектантската, където се надявам да започна утре работа не е тайна. Може да се види в Интернет "Бургас нефтопроект".

Хайде сега - завиждайте и...ми стискайте палци.

Наличието на такава престижна и добреплатена работа в провинцията - неСофията имам предвид - ще допринесе за премахване на разликите столица - провинция.
      Столичани, налитайте за зелени карти...

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        Лукойл опроверга слуховете, че се мести в Румъния. А инвестицията от един милиард долара е точно пресметната.....

Значи и на електромобили няма да се возим скоро ......

Стискам палци!
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Дано четящите настоящето да не са много, че издавам тайна, но поканиха и мен на работа...

..Хайде сега - завиждайте и...ми стискайте палци.
          С удоволствие ти завиждам
          и ти стискам палци - от сърце.

Работата на такова ниво е нещо, което е трудноописуемо удоволствие - само не знам как ще я караш без ротрингите, пергелите и кривките...

Успех ти желая - много се радвам за тебе!

Коментар

Лукойл май се оказа най-успешната приватизация!

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
              ...3000 тонния изглежда така:
              [ATTACH=CONFIG]294394[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294400[/ATTACH]...
              А, дойдохме си на думата.

... Хайде сега - завиждайте и...ми стискайте палци.

Наличието на такава престижна и добреплатена работа в провинцията - неСофията имам предвид - ще допринесе за премахване на разликите столица - провинция.
              Много е приятно да чете човек такива неща! Палци ти стискам и на краката, ма много не ти завиждам!
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Хрумна ми една лековата идея.
                Ако вставят балон в конструкцията и го напълнят с хелий, подемната му сила ще е равна на раликата в теглата на обемите въздух и хелий.
                Но едва ли ще е нещо съществено, така че...сори за спама.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                  Лукойл май се оказа най-успешната приватизация!
                  И за малко нашия вожд и учител да ги изгони.
                  Бяха уволнили бая народ и вече бяха стъпили с единия крак на румънска земя.
                  От друга страна обаче - цените на горивото ни изплащат техния успех...

Симеоне, успех в проекта.
                  Дано повече млади инженери почерпят от твоя опит, че не останаха ни места където да учат, ни хора от които...

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    ... само не знам как ще я караш без ротрингите, пергелите и кривките...
                    Симеон признаваше само молива... както и аз. До скоро го мързеше да поразучи дори "Аутокад", ама преди няколко дни, прояви учудващ интерес към 3D програми, за конструиране.
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Браво, Симеоне! Значи се реши. Само така. )
                      P.S. Понеже и ние работим малко за тях, та ...ако искаш, следващия път като решиш да пускаш тема, в която да описваш за какво става въпрос, първо сондирай чувството им за публичност...защото, абе ти си знаеш.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Симеон признаваше само молива... както и аз. До скоро го мързеше да поразучи дори "Аутокад", ама преди няколко дни, прояви учудващ интерес към 3D програми, за конструиране.
                        Абе, то висшия пилотаж става върху кутия "Слънце" и с наплюнчен молив..

ама, за лошо или добро, прогреса си казва думата - тежка и единствена...

колцина помнят Кохинор - НВ, и отде се взима това...

нейсе..

Успех, Симеоне!!!

Коментар

Първоначално публикуван от petar_ray Преглед на мнение
                          Хрумна ми една лековата идея.
                          Ако вставят балон в конструкцията и го напълнят с хелий, подемната му сила ще е равна на раликата в теглата на обемите въздух и хелий.
                          Но едва ли ще е нещо съществено, така че...сори за спама.
                          The game's not worth candles...

Коментар

Поздравления за новоназначението! Ако има вариант, дръж ни в течение какво се случва !
                            П.П. Без наистина едрогабаритна техника, няма вариант май. Въпросът е- кой я притежава , колко иска, кога ще може? Другият вариант е да се събираме всичките с джиповете в Бургас и да дърпаме - кой с каквото има.
                            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

В Бургас ми е много чудно как ще разтоварите 4000т. - няма с какво да го вдигните откъм брега - няма да издържи нито кея нито пътя. Преди 20 дни в Бремерхафен компанията за която работех нае ето този звяр - 5000т.

да ни махне едни секции от кораба по около 2000т. за скромната сума от 5000 Евро на час
                              Добре ще го вдигнете но после на какъв трейлер ще го качите - не ми се вързва нещо? Няма ли как да ви го докарат на секции поне на по 1000т.-1500т.?
                              Последно редактирано от giorgio; 03-02-11, 13:00.

Коментар

Първоначално публикуван от Jamo Преглед на мнение
                                Ами може и такова нещо да си докарат :

Това нещо на американската Fagioli group носи до 2150 тона. Но може и по-голямо да се поръча, предполагам. (Клипът ти се очовечи най-после)

Големите съдове са произведени от IHI Corporation, която "между другото" прави и автомобили Тойота...
                                Последно редактирано от Симеон; 31-01-11, 08:31.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X