Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2. Изобретения, рационализации

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 2. Изобретения, рационализации

И аз го бях направил в службата, ама ни пипнаха заради високи сметки.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

А аз бях пипнал кабела в казармата, ама на съседното поделение. Бях му заложил бомба със закъснител. С 30 години закъснение. Ботунец.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

После се чудете защо е ниска производителността на труда у нас....след толкова години изобретения и рационализации...

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
          2.
          Домързя ме да пиша. Затова за траш-машината за големи автогуми
          Привет,

Чисто професионално - какво за траш на тежки гуми?.

Благодаря.
          Драго
          Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Първоначално публикуван от drago_pishinkov Преглед на мнение
            Привет,

Чисто професионално - какво за траш на тежки гуми?.

Благодаря.
            Драго
            В Хасково имаше доста съвременен завод за регенерация на тежки гуми. Гумата се притискаше с две полуджанти и се надуваше. На нещо като супорт се подвеждаше група обикновени циркуляри с обща ширина около 150 мм.Циркулярите са поставени върху вала не перпендикулярно, а под ъгъл. Така наречен "пиян" циркуляр. За 5-6 минути се снема дебелия износен слой гума почти до плата.
            В следващото отделение гумата се намазва с лепило и й се надява нов протектор - внос от "Пирели". После около 20 гуми отиват в автоклав, където свършва регенерацията.
            Интересно, че и богати държави -те и за това са богати - карат с регенерирани гуми. Само 10% нови.
            На катедрата по каучук повторихме процеса. Получи се. Само автоклавът беше малък. А прекопираният пиян циркуляр ни изкефи силно.

Радвам се за конкретния въпрос и се присъединявам към Волк. В условията на немотия, ембарго о прочее,скромните ни постижения в техниката вършеха чудесна работа.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
              Н20 не е разтворител, а върха на моето "творчество". Този нановодород ще преобърне живата на планетата. Ще нактъпи бсеобщо благосъстояние. Преходът ще е толкова рязък, че могот да се случат непредвидени събития. Затова си отлежава и си чака реда. ...
              Ми преобръщай, ще си до Фарадей и Джаул ,защо даваш власт на политиците ?
              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X