Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчвам този филм

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчвам този филм

Първоначално публикуван от n_petrova Преглед на мнение
    Всички филми представляват мисълта на режисьора, а не действителността.

....
    А кое е действителността? Нещо общоприето или парченца истини през погледа на различни хора, участвали или не в събитията?

Киното го приемам като изкуство да покажеш своето светоусещане и да направиш своите послания към останалите. Също както рисуването. И въобще не е задължително да си видял нещо или да си участвал в същото за да постигнеш горното. Не е задължително и всеки да чувства живота както автора. За действителността има историци. Те повечето са присъствали и участвали сигурно, ма "филмите" им нещо не ме кефят .

Коментар

Elysium - приятна фантастика от типа "героя, който жертва живота си за да спаси човечеството"!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

The Best Offer
        Дали Енио Мориконе ще се излъже да пише музика за лош филм? Гледайте го и ще видите.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          The Best Offer
          Дали Енио Мориконе ще се излъже да пише музика за лош филм? Гледайте го и ще видите.
          +1 за този филм. Паджеровод, хиляди благодарности! Не знаех, че Джузепе Торнаторе има нов филм.
          "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Prisoners - доста много ми хареса
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
              Не знаех, че Джузепе Торнаторе има нов филм.
              Аз го гледах заради Джефри Ръш. Tози образ го харесвам, въпреки че е двойник на нашия министър на отбраната. Гледах го наскоро в Shine, откъдето е грабнал Оскар и Златен Глобус вкупом. Този филм също препоръчвам.

Коментар

Аз го гледах заради Джефри Ръш. Tози образ го харесвам, въпреки че е двойник на нашия министър на отбраната. Гледах го наскоро в Shine, откъдето е грабнал Оскар и Златен Глобус вкупом. Този филм също препоръчвам.
                Shine беше първият филм с Джефри Ръш, който гледах. Отново +1
                "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Препоръчвам ви един филм,който направо ме побърка. Ебаси трилъра,държа ме в напрежение през цялото време,отдавна не бях гледал нещо толкова интригуващо.
                  http://www.imdb.com/title/tt1911644/
                  Филма се казва The call,повреме на гледането му няколко пъти съжалих нащо 112. Колегите от US ще кажат колко е реален... но поне на филм го докарват

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    Prisoners - доста много ми хареса
                    +1 за Prisoners, както и за Flight

Коментар

• От: Re: Филми

Някой гледал ли е Коза Ностра. Чудя се дали да го гледам, че един приятел ми каза, че не бил мн яко

Коментар

Два Различни филма ставащи за гледане, макар вторият да е доста мрачен, но поне не са извадени от калъп

Всъщност първият филм е черпил идеи от по-старият (и за мен по-добър) с шепи и ги е облякъл в смилаем хумор та да се приеме по-лесно от публиката, което се вижда и по рейтинга му!

http://www.imdb.com/title/tt1245492/?ref_=nv_sr_1

This Is the End (2013)

http://www.imdb.com/title/tt1564585/

Skyline (2010)
                        Последно редактирано от alex_markov; 01-12-13, 10:40.

Коментар

• От: Re: Филми

Първоначално публикуван от BorisMitkov Преглед на мнение
                          Някой гледал ли е Коза Ностра. Чудя се дали да го гледам, че един приятел ми каза, че не бил мн яко

Преди малко го изгледах и то главно защото е на Люк Бесон, иначе нямаше да го изтрая докрай. Като изключим някои интересни моменти със свеж хумор останалото изглежда насилено и самоцелно. Интересно, че младите актьори се представят доста по-добре от "старата школа" - Робърт Де Ниро, Мишел Пфайфър, Томи Лий Джоунс и т.н. "Старите кучета" изглеждат така, все едно отбиват номера.

Интересно, но след "Жана Д'Арк" не съм гледал филм на Бесон, който да ми хареса. Става въпрос за филмите, на които е режисьор, не тези, на които е продуцент или сценарист.

Коментар

За тези, които харесват книгите и приключенията - един малко нестандартен филм:

http://www.imdb.com/title/tt1654523/?ref_=nm_flmg_act_3

Коментар

Иха, задава се филм по Стругацки!!
                              http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2.../?ref=substory

Коментар

Иха, задава се филм по Стругацки!!
                                http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2.../?ref=substory

"Трудно е да бъдеш бог, но и трудно е да бъдеш зрител - в случая, на този лют филм на Герман", написа в рецензията си Умберто Еко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X