До: Леле, по всички ефирни телевизии турбо-чалга кючек
Преди 10-тина години гледах много телевизия. Направо си бях като наркоман. Баба ми ме наричаше телеман
. Внезапно ми мина и от тогава не гледам. От години нямам тв. Много ми е добре. Съгласен съм напълно с Ясен, не ви трябва тъпата кутия...
Преди 10-тина години гледах много телевизия. Направо си бях като наркоман. Баба ми ме наричаше телеман
. Внезапно ми мина и от тогава не гледам. От години нямам тв. Много ми е добре. Съгласен съм напълно с Ясен, не ви трябва тъпата кутия...
. Веднъж един издрусал ме заговори на едно ужасно парти, където попаднах случайно и бях принуден да седя до край, в Пловдив и с чужда кола, нямаше отлепяне. Направо издивях. Седях пред заведението 90% от времето и ме заговаряха какви ли не индивиди. Та въпросния ми се видя особено мъдър. Още помня и си ми е лаф. каза ми: "Брато, какво се чудиш, като се направиш на животно, все ти е тая какво слушаш, и на ламарина да ти блъскат пак ще скачаш." Е явно нещо съм аз в грешка, не може толкоз народ да се "смазва" от кеф със всевъзможни наркотици, пък аз да недоумявам и да ми е тъпо. Дам. Като не ви харесва чалгата, пиете 1 шише водка флирт, 2 бомбона, 3 линии, 5 джойнта и сте на масата. Или под нея. Така де, все тая, проблемът няма да е в музиката вече
Чак сега разбрах чеНадежда Захариева ни била зам. културен министър
! Но надявам се всеки си е направил извода, че последните две думички са приложим за една огромна част от наличните музикални стилове по света. Това че даден стил не произхожда от Балканите не означава, че не трябва да го слушаме или отричаме. По същият начин може да се извади и обяснение за думата "рок"
Коментар