Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Леле, по всички ефирни телевизии турбо-чалга кючек

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Леле, по всички ефирни телевизии турбо-чалга кючек

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
    Поправих си "о"-то ...Все пак всеки има право на собствено мнение и аз го уважам...
    Ц-ц....вие сте направо непонятен!

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
      Всъщност не са само арабски, гръцки, сръбски и т.н... Бях много изненадан, но ми доказаха с примери, че например огромна част от нещата на Азис са с израелски произход
      Ми той е наполовина израелец, ти не-знаеш ли
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        Късно е друже, късно е... Изпуснахме нещата! Сега трябват по-крути мерки. Трябва ни Държава, с държавна политика!
        Не можем да си я внесем, въпреки някои опити... Не можем да чакаме, някой друг да ни я създаде, въпреки, че досега чакахме...
        Няма как, да се захващаме, да си я направим!
        "Късно е Клавдий, късно е..."

не, Джорджо, не чакай държавата ( по-малко "д" няма възможно за изписване), та не чакай държавата да седне и да спрете държавна политика как да си възпитаваме младежта и децата...

аз лично тая политика си я водя у дома, и макар, че може да възникне спор дали е по-педагогически издържано дали синчето да знае всички трели от обстойния позорен топ-хит лист, или да тананика след първия акорд "Smoke on the water", или Catch the Rainbow, или The Temple of the King, или да избягаме от англоезичната ( забранена в младежкото ни време) култура
        и да стигнем до Диана Експрес

та ....

държавата....

министъра....

зам. министъра

Адолф Шикелгрубер е имал много точен подход към някои неща

апропо, от какво се прави сапун!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

апропо, от какво се прави сапун!!!
          Мога да обясня .... ама ....

Принципно, висши мастни киселини (мас, лой) + основа (натриева) .... има и други варианти но това е класика.
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Мога да обясня .... ама ....

Принципно, висши мастни киселини (мас, лой) + основа (натриева) .... има и други варианти но това е класика.
            Това май се наричаше "дежаву"... само преди няколко дни, с Вальо (drukman), разисквахме, надълго и нашироко, технологиите за получаване на сапуни... от "селския", или т.н. "домашен", та до металния (вечен)...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

В 12 часа по бенете-то някакъв "джазмен" с цигански оркестър не можаха да изкарат правилно дунавското хоро за сметка на това с кръчмарския репертоар натам проблеми нямаха.
              Колега астерикс аз ли бъркам нещо или вие се опитвате да вмените някакви стойностни качества на тази "музика"?
              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                Колега астерикс аз ли бъркам нещо или вие се опитвате да вмените някакви стойностни качества на тази "музика"?
                Мъчи се той,ама нещо не успява
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                  Мъчи се той,ама нещо не успява
                  Що бре, какво и е на музиката?
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не, той бърка, че се опитва да го направи.
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      Това май се наричаше "дежаву"... само преди няколко дни, с Вальо (drukman), разисквахме, надълго и нашироко, технологиите за получаване на сапуни... от "селския", или т.н. "домашен", та до металния (вечен)...
                      аз други технологии визирах, ама нейсе..

да не ми излезе лошо име...

а Вальо така ми бяга, така ми бяга, и се разминаваме с него, и с едно пиене само....

виното ти е чудесно!

аз съм виновен, признавам си

и ще се поправя тая година, Вальо...

Обещах!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Що бре, какво и е на музиката?
                        Абе нищо и нямаДаже като си легна вечер,предпочитам да си пусна Планета от колкото XXL.(ама без звук)
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Думите "стойностни качества" са много субективно понятие, предполагащи и субективна оценка. Изобщото цялото изкуството е нещо субективно...Дали то се харесва на теб или на него, то това си е лична преценка. Но това, което мен наистина ме дразни е да се отрича и заклеймява направеното в България. Не може да се казва тази музика е боклук, просто защото е изпълнявана от Анелия, Преслава, Десислава и т.н. Не може да се казва тази музика не струва, просто защото е изпълнявана в този стил...Както написах по нагоре според мен това е част от българската музикална култура...
                          Последно редактирано от cveti; 02-01-09, 19:22. Причина: Редактиране на цитат.

Коментар

Може... може... дори трябва!
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
                              Не може да се казва този музика е боклук, просто защото е изпълнявана от Анелия, Преслава, Десислава и т.н.
                              Моя случай не е такъв. Изобщо не ме интересува кой пее песните в случай, че стават. Но Анелия и висше музикално записа, ама пак си вие като куче на боклук. Деси Слава лично аз много я уважавам, може да изпее всичко. За мен това е един от най-добрите млади гласове в България. Обаче това не значи, че я тя няма невероятно тъпи песни. За справка Деси Слава - Не си спешен. Мислех да ви копирам текста тук, ама ме досрамя.
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                                Моя случай не е такъв. Изобщо не ме интересува кой пее песните в случай, че стават. Но Анелия и висше музикално записа, ама пак си вие като куче на боклук. Деси Слава лично аз много я уважавам, може да изпее всичко. За мен това е един от най-добрите млади гласове в България. Обаче това не значи, че я тя няма невероятно тъпи песни. За справка Деси Слава - Не си спешен. Мислех да ви копирам текста тук, ама ме досрамя.
                                Дали е хубаво или лошо - "Маде ин Булгария" . Но ако трябва да сме обективни, текстовете на песните по MTV не са по-добро качество...Не знам защо, но се сетих за Мадона http://www.vbox7.com/play:72c8627e...
                                Последно редактирано от cveti; 02-01-09, 19:22. Причина: Редактиране на цитат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X