До: Леле, по всички ефирни телевизии турбо-чалга кючек

За съжаление, като гледах пълните площади и стадиони (по btv беше някакъв запис от лятото)... Няма шанс да "умре" чалгата! 
Много грозно беше, националната+ bgsat. и двете най- гледани частни телевизии да ни предложат чалга в първите минути на новата година! А по- късно днес (на трезво) ще излъчват предавания за култура, изкуство... и криминална хроника де!
Затова и аз избягвам, по скоро не ми е интересно пред телевизора и предпочитам форумното пространство... не е ли време и за форумна телевизия ?
 ?
Честита Нова Година на всички колеги от форума!

Първоначално публикуван от nyvatest

Преглед на мнение

Много грозно беше, националната+ bgsat. и двете най- гледани частни телевизии да ни предложат чалга в първите минути на новата година! А по- късно днес (на трезво) ще излъчват предавания за култура, изкуство... и криминална хроника де!
Затова и аз избягвам, по скоро не ми е интересно пред телевизора и предпочитам форумното пространство... не е ли време и за форумна телевизия
 ?
 ?Честита Нова Година на всички колеги от форума!

...
...
 Нямам нищо против чалгата(просто не мога да я слушам) и привържениците и,но защо трябва да ни я натрисат на нас които нямаме никакво желание да я слушаме баси
 Нямам нищо против чалгата(просто не мога да я слушам) и привържениците и,но защо трябва да ни я натрисат на нас които нямаме никакво желание да я слушаме баси
 Всичко очаквах,но такъв кошмар несъм си и представял
Всичко очаквах,но такъв кошмар несъм си и представял . Вие какво очаквате бре
. Вие какво очаквате бре . Аз не съм учуден. Виж, по Нешенъл даваха "най-доброто от нешънел джеографик", що не гледахте това
. Аз не съм учуден. Виж, по Нешенъл даваха "най-доброто от нешънел джеографик", що не гледахте това ?
?

.И на мене ми се искаше да дават концертът на Metallica,ама нещо не ми върза.
.И на мене ми се искаше да дават концертът на Metallica,ама нещо не ми върза. Та другият път ше се постараят повече,и ще пуснат румънски,турски и сръбски изпълнители,та да не мрънкаме много
 Та другият път ше се постараят повече,и ще пуснат румънски,турски и сръбски изпълнители,та да не мрънкаме много  

"
"
Коментар