Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Леле, по всички ефирни телевизии турбо-чалга кючек

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Леле, по всички ефирни телевизии турбо-чалга кючек

Ужас. Тази година ли е края на България !

По първа Преслава, по БТВ - Салвадор Дали, по Нова Анелия в рок мимикрия.

Мразя Тъпаците, независимо колко са много !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

До: Леле, по всички ефирни телевизии турбо-чалга кючек

Аз си слушам Радио1 и ми е кеф телевизйите се усраха.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Ник ... к'во друго да е ???

Та .... къде е .. държавата, че нещо не разбрах???
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Тъкмо търсех подходяща тема да се възмутя и аз Отдавна не бях чувал толкова избрана чалга накуп. The best of the best. На мен всички песни ми звучат много еднакво. Имам чувството, че ги знам всичките и мога да си куфея и ритмувам бе зпроблем. Тънц-ляка, тундур-ляка - "Сънувай мееее, забрави я ..о-о-о, -а-а-а.."
        Имам чувствството, че по някаква причина чалгата се предлага, рекламира и че е държавна и медийна политика едва ли не. То верно, че има много прост народ, но процента млади хора куфеещи на чалга като че ли е по-висок от преди 15 години да речем ? В мойто даскало беше модно да си метъл и да вдигаш щанги. Сега не знам вече какво е модно..

Коментар

Тамън да си изхвърла телевизора и .... посегнах към компа и май не съм само аз...

Коментар

А на мен и съседите ми надули чалгията.......обадих се на 166, но ми казаха, че за 31.12 и 01.01 нямало ограничение за спазване на нощната тишина......така започват саморазправите.
            След като "учтиво" ги помолих, спряха музиката.
            .........много убедителен съм станал напоследък.

Коментар

И на мен ми се наложи да гласувам с дистанционното, и за съжаление сте прави за всичко написано до тук. ПОТЪВАМЕ СИ БАВНО .
              Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Потъваме но за съжаление в калта и тинята които са на дъното, не в коловозите
                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Седях си с кумците на масата. Телевизора беше с изключен звук... Приказката, яденето и пиенето си вървяха. Нещо напоследък не си спомням хубави новогодишни програми.
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

А не мислите ли че това е отчаян опит да се спаси чалгата?Защото все по малко хора я слушат.
                    Та да се стигне да се пуска в най гледаното време в годината,ми се струва като рекламен трик.Според мен тоя стил е към края си.Или ще се промени драстично,или ще си умре(дано )
                    Та така е според мен.Не ги разбирам много тия неща,ама все пак нещо такова трее да е.Или пък е станала хипер моерна,без да разбера.
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                      А не мислите ли че това е отчаян опит да се спаси чалгата?Защото все по малко хора я слушат.....
                      ......Или пък е станала хипер модерна,без да разбера.
                      Второто е, ще знаеш...
                      Наблюдавам го този процес със студено любопитство. Чалгата е комерсиален продукт, продаван от същите мургави търговци, като тези по пазарите. Тъпи та дрънкат, но с търговски усет и в... червата. Пипват я малко оттук-оттам; де малко техно, де малко хип-хоп и по този начин разширяват яко сегмента - абе няма да се учудя скоро някоя прасунгерица да разнообрази имиджа и със синджири и метъл атрибути...
                      Стилът явно не го харесвам, но пък евала на продуцентите и режисьорите - разбират си от работата. Ако не друго, уважавам професионализма под всякаква форма.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        ...абе няма да се учудя скоро някоя прасунгерица да разнообрази имиджа и със синджири и метъл атрибути...
                        Е ти Анелия не я ли видя?Тя се опитваше да се прави на рокаджийка.Само трябваше да се облече във фанелка на Металика,и щеше да избие рибата.Ама поне може да пее.Не като повечето от певачките и певачите

Коментар

Аз защо от години не гледам наща телевизия ако пусна ще е анимал планет или нешънъл жиографика или хисторито.От гледането на наща телевизия може безвъзвратно да оглупееш.А оди се оправяй после.А и чалгарките вият се еднакво като кучки за .......й
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Снощи, кулминацията беше, когато Ибряма свиреше, а публиката скандираше-ПРЕСЛАВА!
                            Много грозно...и някак неуважително!
                            Така или иначе и нея ще я чуят!..

Коментар

Първоначално публикуван от Mimeto Преглед на мнение
                              Снощи, кулминацията беше, когато Ибряма свиреше, а публиката скандираше-ПРЕСЛАВА!
                              Много грозно...и някак неуважително!
                              Така или иначе и нея ще я чуят!..
                              За това си обичам копчето mute на дистанционното

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X