Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Театрални постановки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Театрални постановки

Нека в тази тема да оставяме мнения за хубави постановки.

Аз съм гледал почти всички стойностни постановки, но може и да съм пропуснал някоя
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

До: Театрални постановки

Моно спектаклите на Камен Донев във сатирата-страхотни!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Да така е, .....народно творчество май беше и е голямо забавление.

Коментар

Аха.
        Не можах да си поема дъх от смях!
        Гледах нещо ужасно изсмукано от пръстите.Със Христо Гърбов,Стефания Колева и Ненчо Илчев.Не мога дори да си спомня заглавието!
        Във "армията"беше.
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

"Дванайста нощ"-Шекспир..два пъти съм я гледала и е наистина хубава постановка!..Скоро гледах и "Заболяване на младостта",насилих се ди ми хареса..ама просто не става!
          Последно редактирано от Mimeto; 14-05-08, 15:07. Причина: Правописна грешка!

Коментар

"Хъшове" страхотна постановка, наистина си заслужава да се гледа!

А пък онзи ден (след като Джорджо ни прати модераторите на театър или поне на кино )
            отидох да гледам "Шинел", ама нещо не останах впечатлена.
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Вчера гладах постановката ,Голи тела, в драматичния.....противно на заглавието не го препоръчвам за мъже

Коментар

Няма голям интерс тази тема, но то е разбираемо.
                Тук не е театрален форум, а офф роуд все пак.
                Укротяване на опърничавата
                Шекспир-Куркински
                Препоръчвам да се гледа.
                Последно редактирано от Спас; 19-10-08, 22:25.

Коментар

Вчера гледах Дон Жуан на Морфов в Народния. Много се забавлявах и много мислих след това. Заслужава си

Коментар

Първоначално публикуван от svetik Преглед на мнение
                    Вчера гледах Дон Жуан на Морфов в Народния. Много се забавлявах и много мислих след това. Заслужава си
                    Да Морфов е голям, жалко, че избяга в Москва

Коментар

Детектор на лъжата в Сатирата,
                      браво на Попандов.
                      Да се гледа.

Коментар

спам темета е супер . за съжаление от много работа този сезон още не съм ходил но ще си наваксам и ще се включа актоално в нея . но за сега само ще ви завиждам благородно

Коментар

Ах, този джаз -Народен театър Иван Вазов
                          Ако сте гледали 75% от постановките като мен, отидете да го гледате, ако сте от останалите има къде-къде по-хубави постановки за гледане

Коментар

Темата си струва, особено в сезона. Аз също нямам възможност да ходя на театър. Затова ми е много полезно когато си извоювам това удоволствие, да мога да видя някъде кое си струва да се гледа. Иначе ставам като Буридановото магаре, а даже и се отказвам от много чудене кое да гледам. Все пак за Хъшове и аз съм съгласна, че е страхотна постановка. Миналата година (мисля беше) подочух някъде, че поставят Достоевски. Исках да попитам, знаете ли къде и коя е постановката. Много ми е интересно как може да се направи такъв автор, но когато търсих не открих такава постановка. Ако знаете нещо, ще съм благодарна за информацията.
                            Последно редактирано от Венцислав Петров; 24-11-08, 16:10.

Коментар

Препоръчвам ви "Ревизор" на Гогол. Снощи го гледах. Страхотна постановка!

На сцената на Театър “София” ще оживее вечната комедия на Гогол “Ревизор” под режисурата на Бойко Богданов, за да ни въвлече във впечатляващия свят на неговите разнолики герои и да се посмеем над техните смешни и тъжни характери. Един класически текст, който ще заживее с ритъма на днешния ни ден, за да нарисува вечното, повторяемото, смешното и тъжното в живота..

Режисьор – Бойко Богданов
                              Художник – Петя Стойкова

С участието на Мария Сапунджиева, Невена Калудова, Сава Пиперов, Калин Врачански, Пламен Сираков, Михаил Милчев, Николай Антонов, Пламен Манасиев, Росен Белов, Ангел Генов, Николай Върбанов, Милен Николов, Богдан Глишев, Продан Нончев, Йорданка Любенова, Милена Гераскова, Лилия Маравиля, Мартин Гяуров.

Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X