Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Театрални постановки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Театрални постановки

Много полезна тема!
    Cveti, препоръчай нещо като за двама влюбени(нещо смешно).
    Обещал съм й.... Искам да я развеселя нещо...

Лека, Колеги и Колежки.

Коментар

Май бих ти препоръчала Дон Жуан, не съм го гледала, но само хубави отзиви съм чувала, все пак е на Морфов.

НАРОДЕН ТЕАТЪР "ИВАН ВАЗОВ" 29 Ноември събота час: 19.00 Голяма сцена

А най-добре влез тук и си харесай
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

някакви отзиви за "умирай лесно" или препоръка за постановка тип Вражалец и Ножица трепач

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
          спам темета е супер . за съжаление от много работа този сезон още не съм ходил,но ще си наваксам и ще се включа актоално в нея . но за сега само ще ви завиждам благородно
          .................................................................................................
          По-акуратно в писането. Особено в раздел култура.

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
          някакви отзиви за "умирай лесно", или препоръка за постановка тип Вражалец и Ножица трепач (?)
          В тема "Култура" да пишем по-акуратно. Главни букви, препинателни знаци...

Коментар

Току що се върнах от театъра. Гледах "Истрели по никое време", комедия с елементи на трилър по Джералд Муун
            Смело го препоръчвам на всеки, който има възможност да го гледа Много добра игра на актьорите, декорите бяха богати... всичко беше супер.

На 18 ще гледам "Оркестър без име" - и за него се носят само добри думи
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
              Току що се върнах от театъра. Гледах "Истрели по никое време", комедия с елементи на трилър по Джералд Муун
              Смело го препоръчвам на всеки, който има възможност да го гледа Много добра игра на актьорите, декорите бяха богати... всичко беше супер.

На 18 ще гледам "Оркестър без име" - и за него се носят само добри думи
              Ама от кой театър си се върнал
              Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
                Ама от кой театър си се върнал
                От Пловдив съм
                Мисля, че и двете постановки са на пловдивския драматичен театър.
                За "Оркестър без име" съм на 100% сигурен
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Варна - "Цялата свинщина" - театър "Българан" ДНФ.Страхотно представление, много смях и много истини.
                  Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Театър на Армията - "Ножица - трепач" - невероятна криминална комедия в доста....авангарден, да кажа, стил. Представлението завършва винаги с различен край, определен от публиката.
                    Препоръчвам го!

Коментар

Да споделя днес какво ми се случи:
                      Решевам да водя колегите на театър, коя коя постановка викам им ще ви водя на ,Възгледите на един учител за норадното творчество,-Камен Донев, Сатирата.Знам, че е трудно с билетите и решавам да ида по-рано в 9 и 25 И какво да видя опашка от 10 човека
                      И така в 10 и 30 успях да взема не много хубави места.Хубава постановка, но който е решил да си купи билети да се въоражи с търпение, аз ще я гледам пак

Коментар

,Страхотни момчета,-Младежки театър.
                        4.25 по шестобалната система

Коментар

"Шведска защита" в Малък градски театър зад канала. На мен ми хареса. Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от jozi Преглед на мнение
                            "Шведска защита" в Малък градски театър зад канала. На мен ми хареса. Поздрави!
                            Да, наистина е приятен.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
                              Да така е, .....народно творчество май беше и е голямо забавление.
                              Ние снощи бяхме на Античния театър-Пловдив на "Възгледите на един учител за народното творчество" от Камен Донев - уникален е наистина, гледайте го непременно Повече от 2 часа този човек не спря да играе и говори, а публиката се заливаше от смях! И при това успяваше да ни задържи вниманието и да не ни доскучее през цялото време.
                              "Оркестър без име" гледахме преди около 2 месеца - хареса ни, препоръчвам го смело!
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

"Вечеря за тъпаци", в Сатирата с Христо Гърбов и ... да ме прощава пича който е другият главен герой но му забравих името. И смешна и тъжна пиеса, каквито всъщност трябва да бъдат хубавите постановки.
                                ++359885252320
                                Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X