Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Театрални постановки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Театрални постановки

Ако не се играе наистина съжалявам, не съм гледал театралния афиш, аз го гледах в Пловдив и знам че до миналият сезон гостуваше и в София.

Коментар

Вечеря за тъпаци. Уникално е.
      Има го като филм в замунда , но не е същото просто - Le diner de cons

Коментар

Театралният сезон открит.
        "Дребни брачни престъпления"-"Сълза и Смях"
        Да се гледа :-)
        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Заповядайте днес вечерта и утре в Пловдив, ще ни е приятно да се запознаем!

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...te_na_noshtta/

подробно програмата тук: http://www.gallery-night.info/10/bg
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Този сезон няма много препоръки
            Някой нещо да може да препоръча силно...искам да изненадам близък като го заведа, но не ми се иска да е много постно. Напоследък критиката се поизврати малко и за всичко пише само положителни оценки.
            LZ1DWW

Коментар

От: До: Театрални постановки

И аз онзи ден ходих в Армията на " Ножица Трепач" от 5 години все няма билети в крайна сметка за РД-то ходихме. Е голямо шоу! Страхотно.
              Тоя Енчо, с тоя пе`алски образ... изби рибата. Препоръчвам! Страхотна комедия!

Засилил съм и към Балкански Синдром, нещо "мощно". ЗА четвъртък,
              09 декември, от 19:00 ч е първото за което има билети.

Коментар

Козата или коя е Силвия
                Да се гледа

Коментар

Балкански синдром
                  Зад канала
                  да се гледа.

Коментар

Лично мнение - "Ножица трепач" в Армията доста плоско и безумно. За мен беше огромно усилие да дочакам края...

Препоръчвам "Вражалец" и "Клюки от ада" в Сълза и смях.
                    И малко извън конкретиката на темата - балета ЗОРБА ГЪРКЪТ Музика Микис Теодоракис Хореография, режисура и либрето Лорка Масине,по романа на Никос Казандзакис в Националната опера и балет- удоволствие за сетивата

А ако много мразите някой, подарете му билети за "Рейнско злато- Пръстенът на нибелунгите" от Вагнер. Безумно скъпата оперна постановка на проф. Карталов е подходяща за отмъщение.
                    Последно редактирано от cveta68; 07-03-11, 19:06.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                      Лично мнение - "Ножица трепач" в Армията доста плоско и безумно. За мен беше огромно усилие да дочакам края...

Препоръчвам "Вражалец" и "Клюки от ада" в Сълза и смях.
                      И малко извън конкретиката на темата - балета ЗОРБА ГЪРКЪТ Музика Микис Теодоракис Хореография, режисура и либрето Лорка Масине,по романа на Никос Казандзакис в Националната опера и балет

А ако много мразите някой, подарете му билети за "Рейнско злато- Пръстенът на нибелунгите" от Вагнер. Безумно скъпата постановка на проф. Карталов е подходяща за отмъщение.
                      За ножицата съм напълно съгласен с теб, както и за клюки от ада, а за вражалец с билетите е трудно....а и Рачков е много еднотипен.

Препоръчвам също и Благородният Испанец в сълзата с Рачков :-)

Коментар

Новият моноспектакъл на Мариус "Български разкази" също е много добър, макар че на мен "Сътресение" ми харесва повече.
                        Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Полет над кукувиче гнездо.
                          Уникална постановка, Морфов е гений.
                          Само си носете суха храна, че с аплаузите е 3:30 часа.:-)

Коментар

Сезона е открит
                            Армията ,,Сега или никога'' да се гледа.

Коментар

Първоначално публикуван от Tontonella Преглед на мнение
                              Новият моноспектакъл на Мариус "Български разкази" също е много добър, макар че на мен "Сътресение" ми харесва повече.
                              Абсолютно съм съгласен !
                              "Сътресение" съм го гледал 2 пъти и като гледах "Български разкази" ми се стори , че го гледам за 3-ти път .
                              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                              WJ 4.7

Коментар

Полет над кукувиче гнездо. Гледах го в края на миналия сезон в народния. Сашо Морфов отново с прекрасен спектакъл. Препоръчвам местата на първи или втори(първия е много тесен) ред. Определено си заслужава
                                LZ1DWW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X