Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Театрални постановки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Театрални постановки

Първоначално публикуван от Драгох2 Преглед на мнение
    "Вечеря за тъпаци", в Сатирата с Христо Гърбов и ... да ме прощава пича който е другият главен герой но му забравих името.
    Иван Бърнев. Има "Аскер" за тази роля.
    Весо Ранков е със спомагателна роля в тази пиеса, но също е много добър. Жанет Йовчева ("лудата" мацка) е чудесна. Калин Сърменов (данъчният контрольор) също е чудесен. Реално няма слаби актьори и постановката е отлична.
    Режисьор е Иржи Менцел, тази постановка е де фекто "купена" от него. Самата история оригинално е от една стара френска пиеса, като това в Сатирата е една от многото правени през годините адаптации. Има и старичък френски филм по този сюжет, ще го намерите в торентите ако се разровите...
    Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Дядо коледа е боклук, открих сезона оценка 4+
      Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Мога да препоръчам "Тестостерон" и "Още веднъж отзад". Много добри комедии. Също така както казаха колегите по-горе "Ножица трепач" и "Вечеря за тъпаци" за мен са едни от най-добрите постановки, които съм гледал. За съжаление, те много вдигат летвата...
        "Слуга на двама господари" и "Балът на крадците" са хубави, но средна работа.

Не бих препоръчал "Римска баня", въпреки, че играе Гърбов, който е страхотен актьор, пиесата не ми хареса, а и май се върти от доста време и се е поизчерпала.

Също така много ми хареса "Крадецът на праскови", но предполагам е било заради Аня, страхотна жена, което пък означава, че жените няма да харесат постановката

То театъра, като много други неща е "въпрос на вкус" Това което направи посещението на театър по-достъпно за мен беше въвеждането на система за онлайн закупуване на билети (то май системата отдавна я има, просто аз се запознах с нея). Иначе е голяма досада да ходиш да купуваш предварително билети.

Коментар

Първоначално публикуван от latinov Преглед на мнение
          Също така както казаха колегите по-горе "Ножица трепач" и "Вечеря за тъпаци" за мен са едни от най-добрите постановки, които съм гледал. За съжаление, те много вдигат летвата...
          Летвата допълнително се вдига особено високо от "Клетка за сестрички" - отлична (и чисто българска) адаптация по много известната комедия "Клетка за птички". Филмът с Робин Уйлямс по тази история също е забележителен. В нашата постановка особено изпъкват Весо Ранков и Вальо Ганев, които са и главните герои. Гениално изиграни роли. Това поколение артисти е много успешно, ще ми се и всред младите да имаше повече такива. Но може би им трябва време, все пак...
          Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Младежки театър-Острова на съкровищата
            4+

Коментар

Първоначално публикуван от Драгох2 Преглед на мнение
              "Вечеря за тъпаци", в Сатирата с Христо Гърбов и ... да ме прощава пича който е другият главен герой но му забравих името. И смешна и тъжна пиеса, каквито всъщност трябва да бъдат хубавите постановки.
              Осъзнавам, че всичко е въпрос на вкус, но все пак...
              ,,Вечеря за тъпаци"... не бих я препоръчал. С изключение на 1-2 свежи момента, като цяло действието е по-скоро отегчително. Постановката разчита предимно на дебелашкия хумор и елементарните ситуационни ефекти.
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

,Сако от велур, Народен театар
                Гледайте го, Мамалев е супер.

Коментар

"Кожа и небе" в Сълза и смях. Смислен и завладяващ текст от български автор - Димитър Динев. Много добра игра на Параскева Джукелова и Асен Блатечки. Остава усещането, че трябва да се гледа повече от веднъж...
                  Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

На 19.01 съм на Вишнева градина, какво да очаквам?

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнение
                      На 19.01 съм на Вишнева градина, какво да очаквам?
                      Хубава постановка с цяло съзвездие от актьори...
                      ....аз да си призная не можах да вникна особено в замисала...
                      Но с това е интересен театара.

Коментар

Много ми се иска да гледам "възгледите на един учител за народното творчество" на Камен Донев , но искам да го гледам в Сатирата, а не в НДК.За съжаление обаче, когато и да отида все няма билети
                        Иначе една от любимите ми постановки е "Рок, наркотици и рокендрол", дори още когато играеше ивайло Христов

Коментар

Първоначално публикуван от ilianxxx Преглед на мнение
                          Много ми се иска да гледам "възгледите на един учител за народното творчество" на Камен Донев , но искам да го гледам в Сатирата, а не в НДК.За съжаление обаче, когато и да отида все няма билети
                          Иначе една от любимите ми постановки е "Рок, наркотици и рокендрол", дори още когато играеше ивайло Христов
                          За да се сдобиеш с билети, отиваш на 10-то число в 8ч. и чакаш да отворят

"Крадецът на праскови"-Иван Вазов, много красива постановка....

Коментар

От: До: Театрални постановки

"Събота, Неделя, Понеделник"-Театър на Българската Армия.
                            Много забавна и човешка постановка, препоръчвам.

Коментар

От: Театрални постановки

Препоръчвам един уникален спектакъл по три разказа на Николай Хайтов "СЪТРСЕНИЕ" с Мариус Куркински

Коментар

От: Театрални постановки

Първоначално публикуван от Павел Блидов Преглед на мнение
                                Препоръчвам един уникален спектакъл по три разказа на Николай Хайтов "СЪТРСЕНИЕ" с Мариус Куркински
                                Който, май вече не се играе....?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X