Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лили Иванова

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
    Защо не?!Аз казах кое ме дразни ,останалото е талант.
    Останалото е лансиране, което и е вирнало дъртото носле и не може да се примири до ден днешен, че вече не може да пее.
    Да, не може да се намести на кутрето на Паша Христова, съдбата обаче така е решила.
    Но и при живите си колежки издиша, бъдете просто обективни, дори когато са били млади гласове, талантите се решаваха свише, за незапознатите и млади колеги.
    Можел си да пееш, голямо важно, ако не си послушко.
    За тарифите и хватките в "Концертно бюро" питайте Данчо Караджов, ако не сте го слушали или чели вече...

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
    Ото, Леонардо и т.н. пак ли са спам...да направиш нещо, което никои преди това не е виждал...как ти се струва?
    Може би грешка в комуникацията, какво е направила Баба Надувка, невиждано от и за поколенията ?
    Мнението ми е, че не трябва да се приравнява с подобни светила в човешката история.
    Последно редактирано от cveti; 09-01-11, 22:24.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly
      Амиии...дразненията са за...простосмъртните. Не милсиш ли, че е така?
      Аз съм си простосмъртна и ме дразнят изтрещели бабешки прищявки ако ще да е и Лили Иванова ,ако тук някой каже,че е нещо по-различно...да е жив и здравНие простосмъртните се дразнимМисля,че темата се изчерпа!

А Ако трябва да бъда честна-тя даже вече грачи...Няма нищо общо гласът и отпреди години.Амортизация,няма начин
      Последно редактирано от Goblin; 23-10-10, 21:13.
      Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

От: Лили Иванова

Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Баба Лили определено има глас, ама защо се бута къде не й е работа. Тия песни просто не са за нея.

Коментар

Напротив, не я харесвам, но мисля, че кавъра е аранжиран и изпят много добре. Силно се съмнявам, че на живо ще може да го повтори обаче...

Коментар

Аз пък имам лична заплаха от Лили, че ще ме съди.
              Сериозно!
              Беше си купила нещо от мен, но шофьора й, докато го носеше към колата го изтърва и счупи и тя ми звъни по телефона и ми вика, ако не ми върнеш парите ще те съдя, ами викам добре!
              След 1 седмица идва все едно нищо не се е случило, хили ми се, изсипва си дамската чанта на земята, почва да рови вътре и ми вика, трябва да взема едно лекарство, че не ми е добре.
              Има уникални песни инъче Лилито и не е лош човек, малко я е позамаяла славата, но човешко е.
              Нека ни е жива и здрава дълго време!
              Тя си знае какво е жертвала за тази слава!
              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Ние, българити, мрем да оплюем всяка талантлива личност, изгряла въпреки нас. И Лили и Бербатов и Стоичков..
                И нека не сравняваме Лили с Мадонна, Стоичков с Пеле!
                Не съм фен на никого от изброените, но им свалям шапка.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                  ....Ние, българити, мрем да оплюем всяка талантлива личност, изгряла въпреки нас. И Лили и Бербатов и Стоичков..
                  И нека не сравняваме Лили с Мадонна, Стоичков с Пеле!
                  ....
                  Изчетох всичките постове и не видях ни един писал в тази тема да сравнява баба Лили с Пелето . Макар и да имат нещо общо във възрастта де , но ти си знаеш ... И все пак :

1. По отношение на славата :
                  - Преди време , на 3000 км. от Родината , един малоумен арабин ме пита от къде съм . На отговора " Булгариа" , онзи се пули , личи си че си напъва това което му е под черепа и по едно време : " Ааааа , Стоичкоффф! "
                  - наскоро , дъщеря ми споделя с мен ( в момента си прави дипломната работа в един шведски университет ) , че на въпроса и последвалия отговор от къде е , един русоляв плавут - викинг възкликнал : " Аааа , Бербатоффф ! " ... другите , като чуят името Bulgaria , или свенливо свеждат поглед , или отварят географската карта на света ( не са сигурни дали става въпрос за Европа ...)
                  - почти всеки човек по света , който се интересува от класическа музика не вярвам да не е чул за Н. Гяуров .

Айде сега : Ако изключим "онова поколение" от времето на СИВ , попитайте някой някъде по света да е чул за Лили Иванова ?!

2. По отношение на таланта . Имам един познат в махалата , малко над 60-те вече . Като започне да пее ( баритон ) каквато и да е ария , имам чувството че в определен момент чашите ше изпаднат в резонанс ! ... (все се каня да си направя последния експеримент ) Самороден талант ! Не познава и нотите .
                  Същевременно такива таланти съм сигурен , че ги има със стотици ( ако не и хиляди ) като потенциал в страната ни .
                  Никой не ги знае обаче .... а как баба Лили стана известна с "морето и звездите" - тя си знае .

3. Като човек : В последните години въпросната "прима" успя да се изпокара за авторски права с почти всички композитори , на които дължи известността си . Не от друго , а от алчност . Същевременно от данъчните разследвания стана ясно , че тази същата ( както и Васко Кеца , впрочем ) не е внесла и един лев данък в държавната хазна ! А знаете какви теми по проблема списваме тук !

.... и понеже и аз съм я слушал на времето ( по радиото по принуда , щото друго нямаше , а на живо - по разни причини ) , за нея не ми пука , но се сещам за нещо друго в тази връзка , макар не и по темата : Спомняте ли си група "Маковете" ?

... и специално за меломаните като мен , дето на времето специално ходехме във Фестивална , Универсиада и Маймунарника и читалищата , да слушаме един велик български солокитарист - помните ли Личо Стоунса ?
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Е Владо, той Личо Стоунса има голяма "вина" за превръщането в прима на баба Лили, щото не винаги е била баба...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X