Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лили Иванова

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лили Иванова

Попявала е ама миналия век...
    За Мадоните и примадоните - нека баба Лили направи един концерт с 2 часа търчане, не като Мадона (че е още горе-долу млада все пак), а като баба Тина Търнър.. Ей тогава ще я призная и баба ви Лили... Да живее плейбека и златния орфей!

Коментар

И баба Тина, и баба Шерилин Саркисян, предпочетоха да слязат от сцената с триумфиращ бенефисен концерт, вместо да си слагат компреси на ишиаса и да се правят на клакьорки на дърти години, макар че на тях определено по им се отдаваше.И Клаус Майне и компания така ще направят, защото така се прави - слизаш от влакчето докато е на скорост и те помнят още поколения, които не са ти виждали очите.Не го буташ, дано запали и те повози още малко, а Свети Петър през това време да вземе да ти спретне подложка...
      Последно редактирано от maxxx; 22-10-10, 14:34. Причина: пг

Коментар

Ако Паша Христова не беше загинала...Лили нямаше да е това, което е....
        Но в интерес на истината най-добрите песни бяха за нея, а това определено е основния фактор за популярността и.

Коментар

И сте прави и нес сте. Щото ако спре да пее и да се прави на млада, к'во друго й остава? Сама е, няма деца и т.н. А? Вие какво бихте направили на нейно място? До последно да правите това дето можете или да се сврете някъде и да се сдухвате?

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
            И сте прави и нес сте. Щото ако спре да пее и да се прави на млада, к'во друго й остава? Сама е, няма деца и т.н. А? Вие какво бихте направили на нейно място? До последно да правите това дето можете или да се сврете някъде и да се сдухвате?
            Ице, а какво правят всички други?
            В крайна сметка така не е само с певците и артистите. Къде е Ален Делон в момента...

Коментар

Ами на този принцип, пенсионираните военни да спретнат локална война, да не скучаят и да поддържат форма, както и ченетата си.
              Бившите полицаи да навестят някоя маала, медсестрите и докторите операцийки и т.н. по редицата.
              М.Иванова и Р.Попов, музикална школа - дали не е по-нормална алтернатива, визирайки възраст и познания в материята.
              Или тийн-плашилото няма такова образование, та да си уплътнява старините ?Май наистина няма, да си е държала тогава А.Гаргов подръка, сега щяха да си гукат за "Глистопад" пред тивито по вечерня.

Коментар

Лили Иванова си е феномен,няма спор.Не ми хареса едно друго нещо в нея-лошото отношение към публиката.Миналото лято изнесе концерт в Летния театър на Бургас.Реших да я погледам и послушам,разбира се ,цветя не взех.Много неприятно ми стана,когато една възрастна женица,разбрала-неразбрала между песента и аплодисментите се качи на сцената да поднесе скромно букетче на таланта.Вместо да се трогне от жеста,същата тази велика Лили посочи с жест на женицата да напусне сцената.Доста унизително е според мен пред претъпканата зала да те "наредят"така.Жената слезе с букетчето,какво може друго да направи?!Кофти жест!След концерта обаче какво забелязах:на излизане много хора си заминаха с букетите приготвени за Примата.Изложи се,нямаше капка човещинка...ето това ме накара да се възмутя и може би повече да не ставам свидетел на нейното безцеремонно отношение.За песните,няма спор,но поведение-старческа деменция и излишно чувство за величие.
                Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Работил съм в БНТ 10 години преди преврата. Орфеи, новогодишни и всичко. Снимали сме и Бони М и Юрая и кой ли не.
                  Толкова надуто, префърцунено, капризно и неблагодарно същество - няма.
                  Че пее-пее.

Коментар

Точна приказка-надуто и префърцунено,самозабравило се.Послушах я,но такова безпардонно поведение няма да гледам,така,че..това ми беше ходенето на нейни изяви.

Коментар

Говориме за гласъткойто и е даден от Бога.В младите и и силни години е глас .Глас фантастичен.

Са кво вече дърта да я подритва ме лиТя като се не усеща да престане че вече е излагация сигурно е изумела
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Тя нека да си пее,дай Боже всекиму нейния талант.Скандалното и поведение ме дразни лично мен.Да е жива и здрава жената,да радва своите фенове,но да е малко по-земна.Това е въпрос на лично усещане и възприятие.

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                          ...но да е малко по-земна.Това е въпрос на лично усещане и възприятие.
                          Казват че извън земните са между нас...Тя може да е от тях...като Елвис, Моцарт и т.н....тласнали човечеството десетилетия напред...вярваш ли?
                          Only after the last tree has been cut down,
                          Only after the last river has been poisoned,
                          Only after the last fish has been caught,
                          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                            Казват че извън земните са между нас...Тя може да е от тях...като Елвис, Моцарт и т.н....тласнали човечеството десетилетия напред...вярваш ли?
                            Елвис, Моцарт, Фреди, Бах, Бетовен, Пърпъл, Блек Сабат, Ерос Рамацоти, Хендел и на финала баба Надувка от Кубрат, неее, това си е чист спам.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                              Защо не?!Аз казах кое ме дразни ,останалото е талант.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Елвис, Моцарт, Фреди, Бах, Бетовен, Пърпъл, Блек Сабат, Ерос Рамацоти, Хендел и на финала баба Надувка от Кубрат, неее, това си е чист спам.
                                Ото, Леонардо и т.н. пак ли са спам...да направиш нещо, което никои преди това не е виждал...как ти се струва?

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                                Защо не?!Аз казах кое ме дразни ,останалото е талант.
                                Амиии...дразненията са за...простосмъртните. Не милсиш ли, че е така?
                                Последно редактирано от cveti; 09-01-11, 22:23.
                                Only after the last tree has been cut down,
                                Only after the last river has been poisoned,
                                Only after the last fish has been caught,
                                Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X