Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лили Иванова

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лили Иванова

Е нема такъв глас .Каквито и кусури да и търсят баба Лили удря уземи и Мадони и Примадони
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

От: Лили Иванова

Определено, супер певица, дано плейбека не хване гората някога, че се излагаше като кифла преди много години още по концертите си.
    Щото да ти махнат декар провиснала кожа е едно, да ти акордират дъртите гласни струни със скалпел, друго.

Коментар

Скоро я видях на Славейков, направо не можах да си повярвам на очите. Само някой да й каже, че тя далече вече не е тинейджърка и че и в старостта си тя изглежда елегантно!

Коментар

Гледали ли сте "История на Света".....култова реплика на един от героите/обграден от стражи на Фараона..../....Я....Лили Иванова!Всички се пищисват от това,че Лили е по дърта от Фараона......

Коментар

Набор е на майка миА аз съм на 50

Но все пак е велик глас особено на млади години.

Помните ли песните и преди 40 години бил съм на лагер на Бяла на морето

ЕЕЕЕЙЙЙЙЙ
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Този глас отдавна го няма:

Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

И още една незабравима песен от един незабравим филм...

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                Набор е на майка миА аз съм на 50

Но все пак е велик глас особено на млади години.

Помните ли песните и преди 40 години бил съм на лагер на Бяла на морето

ЕЕЕЕЙЙЙЙЙ
                1938 година е кубратската медицинска сестра, Ако и да не е пила потна вода, как я мислиш човешката физиология ?
                Да, пеела е хубаво, но сега да се прави на евентуалната си правнучка в макиажа и да смята, че времето за нея е спряло, жалка история.
                Ами не е, за никого не предлага такива опции, пустото му и време и житейски таймер.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  Е нема такъв глас .....:
                  За Мадона си прав...ама нема парЕ за реализация шот` и хубавата музика се прави с хубави пари.. ..има Старо глас, има послушай "Магьосници" на Роберта
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

През 85 година като дойде да пее във военното училище, се наложи да се разминем между две УАЗки и аз нали съм възпитан, се обърнах с лице, пък и тя ... та щем не щем културно се отъркахме... Беше с маратонки Ромика!
                    Е поизпъчих се повече от нужното, ама тогава имаше матрял..

Коментар

Това е моя избор за поздрав към Вас.
                      А тя май ще се окаже набор на доста от нашите майки...

Жалко, че по онова време не имало с какво да направят подходящият клип:
                      Прикачени файлове
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Една ГОЛЯМА дама на българската популярна песен, донесла много радост на поне две поколения хора.

Не понасям примитивните бъзици с нейната възраст или с личния й живот, или с облеклото й, каквито и кусури да има.

Не съм й фен - просто харесвам други видове музика. Но шапка й свалям; да не говорим, че веднъж ми се случи да я видя и в истински юнашка светлина.
                        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                          Една ГОЛЯМА дама на българската популярна песен, донесла много радост на поне две поколения хора.

Не понасям примитивните бъзици с нейната възраст или с личния й живот, или с облеклото й, каквито и кусури да има.

Не съм й фен - просто харесвам други видове музика. Но шапка й свалям; да не говорим, че веднъж ми се случи да я видя и в истински юнашка светлина.
                          Всеки има право на лично мнение, аз ти предлагам алтернатива за размисъл.Визирам сценично държание, акустични гласови данни, собствена преценка на възрастта, която не е порок, но е факт.В нейният кариерен финал има достолепие, медсестрата не може да преглътне това, което ни отрежда и гробище накрая - времето!
                          Йорданка Христова

Коментар

Кво ли не се пише за нея, даже, че и сестра й е луда...а жената от 25 години живее в съседния блок с дъщеря си, мъж не знам дали има. Напълно нормална жена и много си приличат с Лили Иванова.

Коментар

Талант - да! Творческо дълголетие - да! Две/три поколения с песните и - да! Нека четири да станат поколенията, харесващи песните и !!!
                              Но може и малко по-земно. "Не всичко е пари, приятелю".. нали така беше песента...
                              Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X