Определено, супер певица, дано плейбека не хване гората някога, че се излагаше като кифла преди много години още по концертите си.
Щото да ти махнат декар провиснала кожа е едно, да ти акордират дъртите гласни струни със скалпел, друго.
Скоро я видях на Славейков, направо не можах да си повярвам на очите. Само някой да й каже, че тя далече вече не е тинейджърка и че и в старостта си тя изглежда елегантно!
Гледали ли сте "История на Света".....култова реплика на един от героите/обграден от стражи на Фараона..../....Я....Лили Иванова!Всички се пищисват от това,че Лили е по дърта от Фараона......
Помните ли песните и преди 40 години бил съм на лагер на Бяла на морето
ЕЕЕЕЙЙЙЙЙ
1938 година е кубратската медицинска сестра, Ако и да не е пила потна вода, как я мислиш човешката физиология ?
Да, пеела е хубаво, но сега да се прави на евентуалната си правнучка в макиажа и да смята, че времето за нея е спряло, жалка история.
Ами не е, за никого не предлага такива опции, пустото му и време и житейски таймер.
През 85 година като дойде да пее във военното училище, се наложи да се разминем между две УАЗки и аз нали съм възпитан, се обърнах с лице, пък и тя ... та щем не щем културно се отъркахме... Беше с маратонки Ромика!
Е поизпъчих се повече от нужното, ама тогава имаше матрял..
Една ГОЛЯМА дама на българската популярна песен, донесла много радост на поне две поколения хора.
Не понасям примитивните бъзици с нейната възраст или с личния й живот, или с облеклото й, каквито и кусури да има.
Не съм й фен - просто харесвам други видове музика. Но шапка й свалям; да не говорим, че веднъж ми се случи да я видя и в истински юнашка светлина.
Всеки има право на лично мнение, аз ти предлагам алтернатива за размисъл.Визирам сценично държание, акустични гласови данни, собствена преценка на възрастта, която не е порок, но е факт.В нейният кариерен финал има достолепие, медсестрата не може да преглътне това, което ни отрежда и гробище накрая - времето! Йорданка Христова
Кво ли не се пише за нея, даже, че и сестра й е луда...а жената от 25 години живее в съседния блок с дъщеря си, мъж не знам дали има. Напълно нормална жена и много си приличат с Лили Иванова.
Талант - да! Творческо дълголетие - да! Две/три поколения с песните и - да! Нека четири да станат поколенията, харесващи песните и !!!
Но може и малко по-земно. "Не всичко е пари, приятелю".. нали така беше песента...
Коментар