Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лов на диви коне - 2 част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тези коне нямат собственик
    За 100те лева те са мой вчера си ги
    изгубих. Венци с 50лева се почерпете
    другите като се видим ще ми ги дадеш.

Коментар

Е чакай де, нали и аз твърдя същото като теб че нямат собственик. Но щом си казал давай да ги продаваме
      VPetrov.photography

Коментар

Шегата насрана, това наистина е странна ситуация!
        Разпитах всички в района, кой може да ми докаже собственнст за да се спазарим да купя кончето, голям майтап - намери се един Васил, дето имал кобила, обаче от две години не можел да я доближи - бягала!

Това не е дивеч и не влиза в програмата за охрана и експлоатация на дивеча, не е и защитен вид....

Засега единственото хубаво е, че се намерили такова място за домуване, което не може да се види отникъде освен ако не издрапаш няколко километра по баирите, като им проследиш следите от водопоя!

А и той е скрит като левче в цигански джоб...

Който иска да го открие - става лесно - намираш откъде извират потоците от върха-минаваш ги, откриваш следите и тръгваш по тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
          Е чакай де, нали и аз твърдя същото като теб че нямат собственик. Но щом си казал давай да ги продаваме
          Ако продаваме ще ни преместят темата в:
          "Купувам Продавам" не продавам нищо което
          не е мое.От 100те лева вече само 50лева са мой

Коментар

Да не си продал прасето и да си се замогнал?!

Коментар

То и животното със счупения с чук череп е имало
              собственик ама беше в дерето.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                Да не си продал прасето и да си се замогнал?!
                Това е за друга тема, чакам оферти от капитаните на
                двата отбора аз съм на сметка и в двата случая ще
                хапна от прасето,освен ако не се появи някоя Бриджит
                Бардо и не защити прасето

Коментар

Продължавай да чакаш!
                  Капитаните вече си студят ракията и мезето и твоето прасе май не е включено в сметката, да не стане така да го вкараш в кръчмата, да затвориш вратата и да пуснеш под вратата фактурата за свинкята!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                    Продължавай да чакаш!
                    Капитаните вече си студят ракията и мезето и твоето прасе май не е включено в сметката, да не стане така да го вкараш в кръчмата, да затвориш вратата и да пуснеш под вратата фактурата за свинкята!
                    Аз съм гърмян з..к
                    От студените мезета ме болат зъбите
                    Отклоняваме се от темата
                    Айде при ловците.

Коментар

Най после го качих.
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/buldog/Za/

Коментар

Аз не го виждам, ама при мен често не излизат филмите..
                        Сега, имам две новини от днес - едната добра - другата кофти!
                        Добрата е че открих втори табун от 11 коня - здрави шареняци , придобили класически вид на мустанги!
                        Лошата е, че жребчето което се роди скоро е изчезнало, което е сигурно че е загинало!
                        Няма следи от организиран лов, конете са твърде наплашени за да допуснат някой да се приближи..
                        Обаче една от кобилите е разпасана /разгонена/ и съм почти убеден че жребеца го е убил - случва се често!
                        Имам кадри на див секс на диви коне, след 11 месеца ще видим ново попълнение!
                        Не успях да снимам една лисица, дето се въртеше между конете - представа нямам какво е търсила!

Коментар

Това което не мога да си обясня е, че си личат ясно няколко генни линии, според мен първоначалния табун е бил не повече от 10 коня, как са се размножили толкова успешно, при положение че кръвосмешението е пълно, на практика - всичките са най-много братовчеди!
                          Досега трябваше от генни мутации да са станали "рохки яйца" и да измират от драскотина и инфекция, обаче - не!?
                          Даже има някои от втория табун - направо смешна работа - вижда се кафявия, белия и черния в един кон!

Днес един приятел с над 20 коня, ме светна че подобен феномен има и в Родопите, някакви италианци специално са идвали да хванат два коня, той е участвал..

От друго място ми казаха, че над "рибните езера" на Рила също има табун от 20 коня!

Голям купон!

Коментар

Ще съм благодарен на всеки, който е чул нещо за конете в Рила..

Коментар

Някой обяздвал ли е див кон?
                              Ще е добре да споделим мнения /и мехлеми за кокали/!
                              Седла, номера и всякакви хитрини по въпроса имам, опит - много скромен, но реален!

Коментар

Имаш ли си див кон вече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X