Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сапунен сериал или...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сапунен сериал или...

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Румене, чакай малко... поканата за фонтана беше отправена към мен...
    Цвети, и ти ли не разбра, че не е важно да дадеш някому една риба, за да се нахрани, а по полезно би било да го научиш да лови риба... Участници в този форум са организирали и забележи, финализирали куп подобни акции в Рила и Витоша... Всичко това, без излишен шум, без чудеса от героизъм, но пък завършено... просто предварително обмислено и доведено до край...
    Идеята с фонтана не е лоша, стига да е част от подобна акция... като се замисля сега... Румене, заповядай и ти във фонтана, така ще привлечем повечко внимание... друго си е тройка!
    Аз може ли да отразявам къпането в снимки?

П.П. Дано във фонтана дето ще се къпете голи няма пирани, че в противен случай играта много ще загрубее. Пираните нападат и отгризват всичко , което се размятква насам-натам...

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
      Тъй, тъй....!!!
      Стигнахме до малките, прости неща
      с които се почва по-голямото дело.
      И Zaarin кандиса, че като изчистиш,
      после по-малко замърсяват и другите.
      Зависи къде. Понякога като почистиш някъде, просто стимулираш живущите наоколо да започнат изхвърлят още повече боклук, защото са решили, че явно има някакви "балъци", които да чистят след тях или дори, че им е задължение. Виждал съм го с очите си, късъл съм си нервите в разговори с разни туземци... и след като съм чувал различни вариации, произнесени с искрено неразбиращ тон, на тема "Е, що да не го изсипвам тук, нали го откарвате?!", вече не виждам смисъл да се боря с обикновения човечец, ако няма воля на по-горно ниво. Това е и разликата между почистване в сравнително дива местност и такава, където на близо има "цивилизация". За това и смятам, че например почистване след дановистите на Чаирските езера има смисъл, после цяла година ще е чисто, докато не се замъкнат пак там да направят свинщината. И те не подлежат на превъзпитание, но поне са там само веднъж в годината ние можем да отидем веднъж в годината, борбата е що годе равностойна. При хиляди хора, които живеят някъде 356 дни в годината, положението е съвсем различно. Колко пъти в годината мислите, че НЕК ще се навият да спрат ВЕЦ-а? Почистването на язовир намиращ се под сметища и заселен с понтонни къщички... за него трябва да се търсят съвсем други решения. Докато хората си ги кефи да живеят в кочина, няма начин да стане чисто.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Както винаги и в двете позиции има смислени идеи. Само не разбирам защо сте навити едва ли не на бой да излезете само и само да не се вслушате в позицията на другия...

Та на въпросът... По същество предложението на GAD се вписва идеално в идеите предложени от giorgio и Zaarin. Отлична идея е тук да създадем регистър с обектите които не отговарят на нашите изисквания и да ги накажем чисто финансово което между впрочем и най-много боли...

Можем да озаглавим тази инициатива: "Не ходим там, където трябва да чистим"... например което идеално се вписва в идеята на GAD...

Освен всичко друго идеята е хем ефективна хем идеално работеща... само проверете и ако дадено място е в черният списък не ходете там... ще видите колко бързо и ефективно разните "места" ще поискат изключване от този списък... което вече ще е след поемане на съответните задължения...
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          Можем да озаглавим тази инициатива: "Не ходим там, където трябва да чистим"...
          + 10.
          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            Както винаги и в двете позиции има смислени идеи. Само не разбирам защо сте навити едва ли не на бой да излезете само и само да не се вслушате в позицията на другия...
            Такова нещо, епа нема!!!
            Бях много учуден от реакцията,
            но нито и за секунда не съм приемал Zaarin,
            за опонент. До момента смятам, че сме от една страна.
            За Giorgio и Quadra мнението ми също е непроменено!!!
            Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 20-06-08, 04:54.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X