Обява

Свий
Няма добавени обяви.

картинка към "скитащи кучета"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: картинка към "скитащи кучета"

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
    ...Санкциите за замърсяване на улици и паркове, за къпането на кучета в морето заедно с хората да бъдат по-строги!
    Симеоне, Симеоне...
    Много бих се радвал, ако морето беше достатъчно чисто и кучетата, къпейки се, го замърсяваха. Тогава може би щеше да има почва за дискусия за някакви санкции и прочие ала-бала. За съжаление, това не е възможно от доста години. По-вероятно е кучето да се изцапа след къпане в морето. След някоя друга година може би ще му пада и козината още с влизането във водата.
    Ти виждал ли си какви работи плуват в морето? Не ми отговаряй, знам, че си запознат.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Симеоне, Симеоне...
      Много бих се радвал, ако морето беше достатъчно чисто и кучетата, къпейки се, го замърсяваха. Тогава може би щеше да има почва за дискусия за някакви санкции и прочие ала-бала. За съжаление, това не е възможно от доста години. По-вероятно е кучето да се изцапа след къпане в морето. След някоя друга година може би ще му пада и козината още с влизането във водата.
      Ти виждал ли си какви работи плуват в морето? Не ми отговаряй, знам, че си запознат.
      Ицо, глупости говориш! Морето става мръсно като се довлечете от провинцията (София, Пловдив...) на море.
      След пуска на пречиствателна станция на Нефтозавода, директорът Медаров обеща и изпи! чаша вода, която се нарича "условно чиста", та да млъкнат псевдоприродозащитниците! И аз ще изпия една чаша морска. Цацата от теб!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        Ицо, глупости говориш! Морето става мръсно като се довлечете от провинцията (София, Пловдив...) на море.
        След пуска на пречиствателна станция на Нефтозавода, директорът Медаров обеща и изпи! чаша вода, която се нарича "условно чиста", та да млъкнат псевдоприродозащитниците! И аз ще изпия една чаша морска. Цацата от теб!
        Не съм коментирал каква е причината, а следствието. Дали за замърсяването са виновни провинциалистите, местните, китайците или зелените човечета на практика няма значение. Нямам куче, но съм на мнение, че претенциите ти относно къпането им в мръсното море са доста неоснователни.

Както и да е. Всеки с разбиранията си. Най-малкото спорът е безсмислен.

Относно пиенето на някакви течности, от някой и то предадено по телевизията...
        В неделя по телевизията даваха, че кацат извънземни. Ти как мислиш, дали са кацнали в действителност?
        Иначе за цацата, няма проблем. Ще ми е интересно да видя как се яде цаца с морска вода. Тъй като вероятността да ти прилошее е голяма, а и ми звучи доста гадничко, да знаеш, че не настоявам.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Симеоне, бъди разбран човек! Цацата върви с бира!
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Не знам за "бирата и цацата", но стана всеки ден по някой изяден от кучета. За домашните , но с другите... може и трябва да се справим
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Не знам за "бирата и цацата", но стана всеки ден по някой изяден от кучета. За домашните , но с другите... може и трябва да се справим
              То,и с домашните е една трагедия...Това че храниш куче и го извеждаш,да ос##е градинката пред/зад блока,не те прави стопанин.
              Съседките под нас имат четире,нито едно не реагира на команди.Жалка работа,но държавата го позволява.
              Сульо си купил "расово" куче от Пульо-като станало на 4-5 месеца-видяла му се расата-"махленска привъзходна",но с подрязани уши и опашка.И,аиде още един хубавец да обикаля кофите.
              А аз си съдирам гърлото,да крещя на детето "не ходи там!!! не пипай това!!!" ще се смахне горкото...
              Мила,родна картинка...
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

мене са ме хапали кучета няколко пъти.защото съм им нарушил личното пространство.
                различни кучета,различни характери.но отидох биха ми инжекция и толкова.просто и логично.само че за хора които могат да разсъждават нормално. това което казва цвети
                е абсолютно така.детето не е осъзнавало какво прави ,но е било водено от любовта си
                към тези прекрасни животни.а за разказа на фани мога да кажа само.фани защо децата
                ти не са на 1м. от тебе?родителите не са ли виновни,че са ги пуснали да се отдалечат?
                да виновни са.не са виновни кучетата,а родителите в случая. с кучетата трябва
                подход.трябва да им се говори нежно като с човек и тогава те разбират.само че човек
                който мрази кучетата никога няма да намери точните думи.имам богат опит с кучетата
                и мога да кажа само,че хора които с лека ръка биха убили куче само затова,че го лаело
                тези хора не са хора,а изроди.тези хора трябва да страдат от болести и т.н. пожелавам
                им на тези изроди да се разболеят от гадни болести.НЯМА ОПРАВДАНИЕ ДА БЪДЕШ ЖЕСТОК КЪМ ЖИВОТНИТЕ.вие не гледате ли енимал планет?не гледате ли ,че има затвор и солидни глоби именно за такива изроди за които говоря?не го ли гледате този
                канал,а? ами прогледнете бе бездушници.прогледнете.само че как ще стане като нямате душа не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Коцев Преглед на мнение
                  мене са ме хапали кучета няколко пъти.защото съм им нарушил личното пространство.
                  различни кучета,различни характери.но отидох биха ми инжекция и толкова.просто и логично.само че за хора които могат да разсъждават нормално. това което казва цвети
                  е абсолютно така.детето не е осъзнавало какво прави ,но е било водено от любовта си
                  към тези прекрасни животни.а за разказа на фани мога да кажа само.фани защо децата
                  ти не са на 1м. от тебе?родителите не са ли виновни,че са ги пуснали да се отдалечат?
                  да виновни са.не са виновни кучетата,а родителите в случая. с кучетата трябва
                  подход.трябва да им се говори нежно като с човек и тогава те разбират.само че човек
                  който мрази кучетата никога няма да намери точните думи.имам богат опит с кучетата
                  и мога да кажа само,че хора които с лека ръка биха убили куче само затова,че го лаело
                  тези хора не са хора,а изроди.тези хора трябва да страдат от болести и т.н. пожелавам
                  им на тези изроди да се разболеят от гадни болести.НЯМА ОПРАВДАНИЕ ДА БЪДЕШ ЖЕСТОК КЪМ ЖИВОТНИТЕ.вие не гледате ли енимал планет?не гледате ли ,че има затвор и солидни глоби именно за такива изроди за които говоря?не го ли гледате този
                  канал,а? ами прогледнете бе бездушници.прогледнете.само че как ще стане като нямате душа не знам.
                  Баба Ванга,била казала:"псувай но не кълни,че се връща".Интересно ми е,като имаш опит с кучета,знаеш ли изискванията за разхождане-на каишка,с наморник,кучето като се изходи някъде,събираш след него.Ако ги знаеш тези неща -спазваш ли ги?
                  Защото,освен за лошо отношение към животни,има глоби и наказания и за разхождане на кучета из детските площатки и тн...
                  Разбирасе,освен скитащите кучета,има и скитащи котки,огромно количество плъхове,е тях-плъховете-отвреме на време ги требят,убийци такива.
                  Та така,истината има винаги,поне две страни,ти виждаш в скитащите кучета мила душичка,а аз преносител на кучешка тения,кърлижи и други неприятни заболявания,с който детето ми може да се сблъска.Касто не харесвам агресивните шофьори,буистващите пияници,така не харесвам масовото ОСИРАНЕ на улиците и зелените площи от ДОМАШНИ и БЕЗСТОПАНСТВЕНИ кучета.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Коцев Преглед на мнение
                    ..........ами прогледнете бе бездушници.прогледнете.само че как ще стане като нямате душа не знам.
                    Колега, за втори път виждам , че си позволяваш да сипеш хули и клетви към други членове на форума , нещо , което е недопустимо! Добре би било да си сдържаш емоциите и за в бъдеще да не си позволяваш подобни изцепки и квалификации!

Коментар

Абе бездомни, скитащи......ами кучето си е куче! Не е с нищо виновно животинчето, че майка му е кучка. Вината е на тези които ги обричат на този начин на живот! Това е масово явление - некастрираната и непазена от стопаните кучка забременява, ражда и поради криворазбран хуманизъм "стопанинът" чака един месец, да поотраснат кутретата, след което ......ги изхвърля на улицата, зер "ако му е писано - ще оживее".
                      Вчера един такъв дебил, за малко да ми развали разходката до "Седемте престола". Спрях на Луково за вода, а и да се видя с председателя на дружинката.По едно време някаква лада спря ня чешмата, оня си сипа вода, метна един кашон до чешмата и се изнесе с мръсна газ. Погледна щерката в кашона - 3 кутрета, такива едни симпатични, субективно погледнато. Ами сега?! Малката като се притесни, че ще измрат от глад и жажда.........и няма мърдане! Бях на път да ги метна в колата и да им търся стопани в София, но за късмет успяхме да ги разквартируваме по селото за 2 часа. Е, отидохме до манастира по-късно, ама ми беше спокойно на душата.......до преди 2 часа. Идва един пич от форума да гледа Ситроена, който продавам, дъра-бъра един час и като се прибрах какво да видя - кашон с ТРИ кутрета, много симпатични субективно погледнато, оставен във входа!
                      Е прилоша ми! За късмет едни хлапета заявиха, че са техни и ги отмъкнаха нанякъде.
                      Та така с безстопанствените и скитащите - трябва или да им търся стопани като са малки или да ги стрелям из гората като порастнат.Второто ми е КРАЙНО неприятно, но знам на какво са способни - виждал съм ги как ловуват, глутница от 7-8 кучета може за по-малко от година да остави обширен район без една сърна!
                      Затова - нека всички гледащи кучета имат подобаващо отношение към тях и най-вече осъзнаят отговорноста която представлява отглеждането им! Най-лесно е да оставим други балъци да се справят с нашите проблеми!

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                        Абе бездомни, скитащи......ами кучето си е куче! Не е с нищо виновно животинчето, че майка му е кучка. Вината е на тези които ги обричат на този начин на живот! Това е масово явление - некастрираната и непазена от стопаните кучка забременява, ражда и поради криворазбран хуманизъм "стопанинът" чака един месец, да поотраснат кутретата, след което ......ги изхвърля на улицата, зер "ако му е писано - ще оживее".
                        Вчера един такъв дебил, за малко да ми развали разходката до "Седемте престола". Спрях на Луково за вода, а и да се видя с председателя на дружинката.По едно време някаква лада спря ня чешмата, оня си сипа вода, метна един кашон до чешмата и се изнесе с мръсна газ. Погледна щерката в кашона - 3 кутрета, такива едни симпатични, субективно погледнато. Ами сега?! Малката като се притесни, че ще измрат от глад и жажда.........и няма мърдане! Бях на път да ги метна в колата и да им търся стопани в София, но за късмет успяхме да ги разквартируваме по селото за 2 часа. Е, отидохме до манастира по-късно, ама ми беше спокойно на душата.......до преди 2 часа. Идва един пич от форума да гледа Ситроена, който продавам, дъра-бъра един час и като се прибрах какво да видя - кашон с ТРИ кутрета, много симпатични субективно погледнато, оставен във входа!
                        Е прилоша ми! За късмет едни хлапета заявиха, че са техни и ги отмъкнаха нанякъде.
                        Та така с безстопанствените и скитащите - трябва или да им търся стопани като са малки или да ги стрелям из гората като порастнат.Второто ми е КРАЙНО неприятно, но знам на какво са способни - виждал съм ги как ловуват, глутница от 7-8 кучета може за по-малко от година да остави обширен район без една сърна!
                        Затова - нека всички гледащи кучета имат подобаващо отношение към тях и най-вече осъзнаят отговорноста която представлява отглеждането им! Най-лесно е да оставим други балъци да се справят с нашите проблеми!
                        +1,ключовата дума е отговорност.

Коментар

Коце е много прав никое куче не хапе безпричинно .Трябва да направиш некаква глупост за да те ухапе.Не се страхувайте от кучетата а от хората
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                            Коце е много прав никое куче не хапе безпричинно .Трябва да направиш некаква глупост за да те ухапе.Не се страхувайте от кучетата а от хората
                            Изобщо не си прав, ама изобщо! Подаваш огънче на човек с ротвайлер и той ти се нахвърля на мига. Това глупост ли е?
                            Жена излиза да разходи кучето си, нападната е от глутница помияри и е убита мъчително от тях, това ли е глупост?
                            Или си вървиш по улицата и помияр започва да ти дърпа чантата , а след като се опиташ да се предпазиш напада и теб, това пак ли е глупост?
                            Или пък деца карат колело в парка и други помияри ги погват, свалят ги от колелата и ги нахапват, и това ли е глупост?
                            Не си прав колега, не си прав!
                            Последно редактирано от Тихомир; 01-06-08, 23:54.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Изобщо не си прав, ама изобщо! Подаваш огънче на човек с ротвайлер и той ти се нахвърля на мига. Това глупост ли е?
                              Жена излиза да разходи кучето си, нападната е от глутница помияри и е убита мъчително от тях, това ли е глупост?
                              Или си вървиш по улицата и помияр започва да ти дърпа чантата , а след като се опиташ да се предпазиш напада и теб, това пак ли е глупост?
                              Или пък деца карат колело в парка и други помияри ги погват, свалят ги от колелата и ги нахапват, и това ли е глупост?
                              Не си прав колега, не си прав!
                              Безкрайно не си прав и сам го доказваш.С какъв акъл ще подадеш огънче на стопанина на ротвайлера та в неговите очи ти замахваш да го удариш и естествено той се хвърля да го защити.Жена разхождаща кучето си убита мъчително къде и кога не знам такъв случай.Помияр да ти дърпа чантата а след като се предпазиш напада и теб тва да не е лъв.Деца карат колело те от родителите си трябва да знаят че кучетата винаги гонят колоездачите и трябва да се пазят.Прав съм колега много прав.Нямам никакви лоши чуства към тебе .Да ни даде Дедо Боже живот и здраве да се видиме я по Горна Оряховица я по Совию ше поговориме за психиката на кучетата и психомоторните им реакции.Поздрави колеги сме а щом си бачкал у ДАПА може да сме и набори
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                                Безкрайно не си прав и сам го доказваш.С какъв акъл ще подадеш огънче на стопанина на ротвайлера та в неговите очи ти замахваш да го удариш и естествено той се хвърля да го защити.Жена разхождаща кучето си убита мъчително къде и кога не знам такъв случай.Помияр да ти дърпа чантата а след като се предпазиш напада и теб тва да не е лъв.Деца карат колело те от родителите си трябва да знаят че кучетата винаги гонят колоездачите и трябва да се пазят.Прав съм колега много прав.Нямам никакви лоши чуства към тебе .Да ни даде Дедо Боже живот и здраве да се видиме я по Горна Оряховица я по Совию ше поговориме за психиката на кучетата и психомоторните им реакции.Поздрави колеги сме а щом си бачкал у ДАПА може да сме и набори
                                Абе,прав си,ама,не всички ги знаят тия работи...Мойта жена нпр.като види мишка,и ма стъпква от ужас....а в най-добрия случай,ми се катери на вратъ...иди обяснявай,че мишката нищо няма да и напрай....
                                Иначе,както казах си прав,и то много!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X