Обява

Свий
Няма добавени обяви.

картинка към "скитащи кучета"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: картинка към "скитащи кучета"

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
    Безкрайно не си прав и сам го доказваш.С какъв акъл ще подадеш огънче на стопанина на ротвайлера та в неговите очи ти замахваш да го удариш и естествено той се хвърля да го защити.Жена разхождаща кучето си убита мъчително къде и кога не знам такъв случай.Помияр да ти дърпа чантата а след като се предпазиш напада и теб тва да не е лъв.Деца карат колело те от родителите си трябва да знаят че кучетата винаги гонят колоездачите и трябва да се пазят.Прав съм колега много прав.Нямам никакви лоши чуства към тебе .Да ни даде Дедо Боже живот и здраве да се видиме я по Горна Оряховица я по Совию ше поговориме за психиката на кучетата и психомоторните им реакции.Поздрави колеги сме а щом си бачкал у ДАПА може да сме и набори
    Старий, приятелю, дай боже да се срещнем и да се запознаем. Сега, относно ротвайлера - ненапразно го цитирах , защото 1995 г. мой ротвайлер , откраднат от клетката си, нападна и изпохапа едно момиче при абсолютно същите обстоятелства. Та, смяташ ли , че то е било запознато с особеностите на ротвайлерския характер? Изобщо, а и не само то.
    Що се отнася до жената убита от помияри - истина е. Става дума за една англичанка- ще пусна в поста си линк към някоя статия за това. А ето и още - децата знаят , че трябва да се пазят , ама кучетата не го знаят това. Случаи такива бол от парковете из Търново , а и не само. Ето затова приятелю, казвам , че не си прав, и в случая правия съм аз.
    А ето и линковете:
    http://dnes.dir.bg/2007/11/28/news2382167.html
    и тук още
    http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=402396&p=2&regime=1
    Последно редактирано от Тихомир; 08-06-08, 23:32. Причина: допълнение

Коментар

Всеки от споделилите нещо тук е прав посвоему, но мненията цялостно оформят един нерешим засега пъзел. И не си говорим за любовта към кучетата и към животните изобщо, а за напастта "скитащи кучета". Тук наистина ключовата дума е отговорност, воля за разрешаване на проблема - от хората, от всеки от който зависи нещо!
      Видяхте/чухте мисля тези дни, на кое място сме в Европа по брой на разболели се и оперирани от кучешка тения, нали!? Това е страшно
      А аз съм виждала няколко случая на оперирани и то многократно хора и деца от тази гадост - едно дете беше оперирано 5 пъти!!! в рамките на 2-3 години, заради появата на все нови и нови кисти, а от белия му дроб не беше останало почти нищо! Знаете ли, че такива хора остават инвалиди за цял живот
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Коцев Преглед на мнение
        ами прогледнете бе бездушници.прогледнете.само че как ще стане като нямате душа не знам.
        Гледам ги.През оптиката.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
          .Деца карат колело те от родителите си трябва да знаят че кучетата винаги гонят колоездачите и трябва да се пазят. с
          Предполага се че живея в свободна страна, и не децата са тези които трябва да бъдат ограничавани,а кучетата.Защото по тази логика най безопасно е в двора,а улиците да предадем на кучетата.
          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Случка. Истинска. Люлин-7 микрорайон. Междублоково пространство - пейки, майки, колички, деца, кучета. Хамстериер с каишка се качва върху току-що проходило момиченце в бяла рокличка и започва да прави това, което всеки разгонен пес прави. Майките не виждат. Или се правят, че не виждат. Детенцето плаче. Паднало на земята и изцапано от... всичко.
            Кубинка 47ми номер по главата на псето. И ВЕДНАГА от едната пейка се надигна някаква жена и почва да кълне, че съм звяр и съм и пребил "съкровището". Размина и се, за много малко.
            Хора, толкова ли сме се изродили? Толкова ли са ни евтини децата?
            Кое е по-ценно?
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Вчера се прибрах от Албания-пълно с кучета като у нас. И по принцип пътувам доста и кучета има само Албания ,Румъния и тук. Сърбите са по европейци от нас и там кучета няма. Но по принцип според мен проблема не е в кучетата а в кучкарите.

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                Всеки от споделилите нещо тук е прав посвоему, но мненията цялостно оформят един нерешим засега пъзел...
                Да. Но спорът около скитащите кучета по определение не може да стигне до истина. Той е от категорията спорове, които са неразрешими, понеже от двете (или повече страни) в непредвидима и неподлежаща на договорка степен участват и няколко довода и много емоции, и "а пък един мой близък..."

(Най-добрият, според мен, пример за такъв неразрешим спор е по въпроса "за" или "против" смъртното наказание.)

А за кучетата напоследък се замислих, че те невинно отклоняват вниманието от много по-опасен и сложен, но не толкова видим "животински" проблем, поне за София.

Плъховете.
                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X