Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Одобрявате ли карането на МПС-та в Националните Паркове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Одобрявате ли карането на МПС-та в Националните Паркове

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
    А за това дали одобрявам или не в парковете-ако има ПЪТ го одобрявам.
    Като видя долу паркинг(говоря за езерата) и не чуя шум от двигател нагоре и аз ще се паркирам до всички останали и ще си тупкам пеша нагоре.
    Съжалявам ама не се мисля за фактор който ще внесе равновесие в природата ако си оставя само аз колата долу.

+ 1,+ 1. Баш през центъра на парка Витоша има магистрала която отива до Черни връх и Големия Резан. След като в сърцето на Витоша се движат законно мпс тогава за какви одобрявания или не одобряв. да се говори. Природата не пита кой има пропуск да и тъпче сърцето с пушак. Като спрат да се движат мпс до Черни връх и другите хижи които са може би 100 на брой/представяте ли си / тогава някой ще има съвест да каже,
    че карането по Витоша не е желателно. Давам за пример - някой не пуши обаче постоянно седи в компания на пушачи.има ли файда? Няма. Искам да кажа - аз нпр. няма
    да се кача на Витоша,обаче други 1000 ще се качат защото има пътища и хижите са много. Има ли файда? Няма. И аз съм екозащитник,но всяко нещо си има граници.
    Ами къде да се търси екстремната тръпка ако не по пътеките? На асфалта и пред телевизора ли? По-добре да не се секат горите, за да може да има зелено и да пречиства
    пушаците от офроудърите.
    Последно редактирано от zzlatev; 02-06-08, 17:00.

Коментар

До: Одобрявате ли карането на МПС-та в Националните Паркове

Първоначално публикуван от Константин Коцев Преглед на мнение
      да се кача на витоша,обаче други 1000 ще се качат защото има пътища и хижите са много.има ли файда? няма. и аз съм екозащитник,но всяко нещо си има граници.
      ами къде да се търси екстремната тръпка ако не по пътеките? на асфалта и пред телевизора ли? по-добре да не се секат горите зада може да има зелено и да пречиства
      пушаците от офроудърите.
      С последния абзац бих се съгласил по принцип, но не и след като в предния е спомената точно Витоша... освен, ако под екстремно не се разбира тръпка от това дали ще сгазиш само 10 или поне 20 туристи за един ден... Иначе при наличие на каквато и да е съвест, си е мъчение и за каращия и за тълпите пешеходци. За това и по Витоша има асвалт и павета, за да си седят автомобилите(включително и джипките) и моторите на тях. Малко ли са безлюдните гори, че и там където хората търсят спокойствие трябва да се кара?!
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X