Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отверки за фина механика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ето от тези конкретно аз ги купих но се обзалагам, че идват от Войнишки.
    В мега-железариите не съм забелязвал такъв комплект.
    Там обаче има Wera - 2 пъти по-малък и пак толкова по-скъп.
    Не, че съм търсил но са ми трън в окото
    Враг усраине

Коментар

Да, но за Вера има дълготрайни наблюдения и отзиви, а за отвертките на Бош няма., Нещу с дръжка, изглежда лачено. И толкоз...
      Всъщност откога Бош станаха производители на такъв тип инструменти? Щото това което съм виждал до момента са разни универсални комплекти тип "мини гедоре" и не блестат с нищо. Типични китайсци, от малко по-лачените.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Така е по-добре. Мерси. Вече имам и аз.
        Не го знам кой е Войнишки и нещо днес 'ич ме няма с търсенето.
        Някой ден ако минаваш покрай Пловдив, се отбий да обменим излишъците. Имам много.

ПП Не точно за отвертки, ама ми хареса: https://youtube.com/shorts/hW8IB6NDX...9TnP0eUMEoyDg0
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Съединител - долен, ляв педал.
        Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Войнишки мисля бяха официален вносител на бош и дремел.

Точно този тип отверки не мисля, че е наложително да бъдат супер скъпи.
          При битове въртяни от електрическите - да обаче за ръчни отверки от точно такъв калибър няма голяма нужда според мен.
          Освен ако не са откровен боклук но това се вижда още от пръв поглед а тези не са такъв.

За Бош не знам какво да кажа - може да не блести с нещо особено, не съм им фен като бранд но и не съм имал проблем с тях.
          Та нямам задръжки да купя нещо тяхно ако ми хареса и ми върши работа.
          И за вера нямам ама по-добре те да са си служебни!
          Враг усраине

Коментар

Да не стои празен калъфа от комплекта от бош наредих тук каквото имаше на тяхно място до оня ден.
            Даже с тази "марка" не съм имал проблеми или основни опатквания а струваше под 20лв.
            Само ми липсваше една кръстата - точно както в служебната вера нормална права.
            И вече оценявам колко е ценно да са маркирани с цветове а тези не са.
            Нищо не пречи да се мацнат с различна боя но не стигнах до там.

Вчера пък ми беше на гости един малък юнак и като го видях как се захласва по инструмент веднага бръкнах в шкафа и му подарих това.
            Как само му светнаха очите - оказа се първият му личен инструмент
            Враг усраине

Коментар

Такова искаш ли?
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo_2026-01-23_20-42-19.jpg
Прегледи:160
Размер:345.8 КБ
ID:7023322

Коментар

Маларнката ли?
                Че то много имане много нещо
                Ако да - мерсаш но аз ги наредих вече вместо старите тетака:

Те!
                Враг усраине

Коментар

Хм, че в Перник си имат винкели...

И коментаторите...

Коментар

Да не кажеш, че не съм питал..... или не съм се сетил.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo_2026-01-23_21-10-57.jpg
Прегледи:151
Размер:324.1 КБ
ID:7023333

Коментар

• Esper
                      Esper коментира
                      Редактиране на коментар
                      нЕма!

Навих си на масрафа накрая и за моторизираната Miniware ES15S.
                    От около месец но изчаквах да придобия някакви оперативни впечатления преди да се изходя.
                    Дори за това време ми "нарисуваха" кутийка на 3D принтер.
                    За тия пари си има само картонената.

Ми накратко: няма да има WOW

А няма да има понеже е по-слаба от това, което очаквах.
                    Ако се използва за наистина фини неща не усещам липса на торк.
                    Не знам как да опиша тая немощ но като пример е невъзможно да завие какъвто и да е винт в пдч.
                    Вероятно няма да успее без механично асистиране да развие и болт залепен с по-силен тредлок.
                    Има електрическа симулация на импакт - вероятно ще помага в такива случаи но не съм го тествал.

Иначе управлението е перфектно и забележително прецизно - в това отношение е едно малко бижу.

Батерията... Ми ОК е, не забелязвам никаква тендеция да се разходва в покой а като рънтайм...
                    При последният брак си направих тест да разчарковам на 100% един дърт лаптоп - ток остана за още няколко.

Та мнението ми още откакто това нещо се появи в миналото се затвърди: ИДЕАЛНО е за... Подарък

Продължавам да си ползвам основно механичните.
                    Не като да съм очаквал друго, де
                    Враг усраине

Коментар

• drukman
                      drukman коментира
                      Редактиране на коментар
                      Аз мислех да ти подарявам моята, ама това изглежда далеч по-сериозно. Снимай го в ръка, моля, да видя как стои.... и пиши колко пари съсипа, от къде...
                      нама да оставам назад, я.

• Esper
                      Esper коментира
                      Редактиране на коментар
                      Ето ти я в ръка и до една от последните, дето заедно купихме.
                      Тежи не малко но ляга идеално в ръката - 120 грама е.
                      За сравнение механичната е 20 грама.
                      Приятна е, просто е импотентна!

Ако искаш може да ти я дам да я тестваш преди да и се метнеш.
                      Трябва да проверя от къде тоцно я купих но май нейде от европата дойде.
                      И по спомени беше нещо около сто пари
                      Но това малко по-натам като изкарам мотор.

Аз обикновено купувам импулсивно такива глупости но точно за това се кумя от поне 5 години!

Има различни.
                    Ако си ги взел от Вали,че имам един другар там той ми ги показва миналата седмица.
                    Комплект с малък и голям държач.
                    В ташко обаче имаха някакво друго говно което по твоето описания няма нищо общо с онзи комплект.
                    Аз взех един от ташко за 30 кинта от новите...и му евах мамата на един накрайник докато се мъчех да разглобя един 10тб хард.
                    Така и не успях да го развия обаче дори и с новите wera.Не посмях да замажа и другия накрайник.
                    А и за едни магнити дето се мъча да извадя...малко не си струва чупенето.
                    Няма страшно в умирачката...
                    Страшното е да си жив!...

Коментар

Ти май говориш за iFixit а аз писах за съвсем друго:

https://youtube.com/shorts/yoMKvqP5crs

Ще трябва да му потърся ДЪЛГИ 4мм битове на това.
                      Даже без изискване да са хубави сравнително рядко се намират в магазин.
                      Ще опитам онлайн но и там само битове не съм скиф да се продават и има хазартен елемент.

Иначе тези в комплекта са със стандартна дължина и по наблюдения са от добър материал.
                      Принципно може с удължител но магнита на отверката не е достатъчно силен да го задържи.
                      За бит е ОК но не и за бит+накрайник.
                      Враг усраине

Коментар

За фикса да.Видях после за какво си говорил,но така и така го бях написал...викам айде ще е полезно.
                        Няма страшно в умирачката...
                        Страшното е да си жив!...

Коментар

Абв вършат уж работа, ако не за друго то лепенките им са се изтепали за тролня

Тоя размер 4мм накрайници не съм сигурен дали се произвеждат изобщо от някой по-реномиран производител.
                          фикс-а не е точно такъв, всъщност ако изобщо произвежда нещо вероятно са лепенките си!
                          Има някакъв влагач дето също продава подобен сет - LTT мисля да беше.
                          Но според мен е дъ сейм шит като iFixit.

Влагаческа им работа - един отверки, друг лютеница, трети - лимонада...
                          Търговийка да върви и то май като гледам си върви!
                          Враг усраине

Коментар

Накрайниците на "ай ща опрая" са направени от царевични пръчици...

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 28,243 в 08:27 на Вчера.

Зареждам...
                            X