Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отверки за фина механика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не, че ме изненадва но гугъла лесно надушва от какво се интересуваш и става все по-добър в попаденията.
    Даже - прекалено лесно!

Ето ТОВА е показателно:

Пробута ми го за ЧНГ в което нямаше да има нищо лошо стига да беше тракинг номер а не просто линк...
    Може да се каже, че 140$ просто за дръжка без битове е леко екстравагантно но навремето Vertu все едно не бяха повече!
    Дръжката на нещото е титаниева и всъщност цената е донякъде аргументираната.
    Но поне за мен пак остава въпроса "и какво от това"
    Обче за още 30 гущера може да се ъпгрейдне с керамичен лагер и спинъра да се върти цели 3 минути

Щура работа е това конкретно но явно има хора, които наистина имат нужда и вероятно се възполват бонусите от такава "система".
    Забравих да питам моя човек каква точно има но не си представям да е точно това.

Всъщност защо пък да не е?
    Да се дадат неколко бона за новогодишно тържество без съмнение е много по-тъпо и пак е по-масово явление.
    Особено през последните 24 чаши

Айде ЧНГ на всички!
    Враг усраине

Коментар

Точно защото пише в заглавието "финна механика"
      За мен от тук някъде започва фината механика:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDriv3.jpg
Прегледи:0
Размер:123.1 КБ
ID:7020411

Поправянето на контакти не е съвсем по моите разбирания

Име:SDriv2.jpg
Размер:131.6 КБ
ID:7020412

За джобните ножки, наистина е важно да имаш отверка (с битове) за 300 кинта

Име:SDriv1.jpg
Размер:131.2 КБ
ID:7020413

Обясни само как се върти (къде се върти това чудо) И не е ли това което майстора е натиснал с пръст?
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        ...Обясни само как се върти (къде се върти това чудо) И не е ли това което майстора е натиснал с пръст?
        Баш и да - рекламните фотки и локуми никак не помагат да се разбере каква е целта да се върти толкоз яко.
        Не само от това място и по тая причината взех да разпитвам!
        Дръжка от титан е съвсем друга тема.
        Керамичният лагер - тоже.
        Вероятно има смисъл точно толкова, колкото и от чирените на ледермана ми

Беше просто любопитство и хубавото е, че разбрах каква е идеята.
        Верно не от интернет ама пак е нещо
        Враг усраине

Коментар

Тя идеята е добра и аз също я разбрах, но на практика е смешно. Като те е хванал паркинсон, едва ли тоя лагер ще ти помогне да ремонтираш часовници.
          На мен ми върши работа само колкото да не се мести дръжката по дланта докато въртиш. Помага да направиш 5-10 оборота без да прихващаш.
          Е така:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:SDrv5.jpg Прегледи:0 Размер:224.8 КБ ID:7020437

Пробвах да затисна с пръст като рекламиста на снимката на търговците и не ми се получи.

Що се отнася до уцелването на болтчето (каквато е идеята на рекламата), по-ценни са добрите очила, а големината на шепите е това което тоя "жироскоп" трябва да стабилизира.
          Последно редактирано от drukman; Вчера, 20:47.
          Вальо
          Silverado 1.3 i

Коментар

На мен ми казаха, че е полезно и помага а не че прави чудеса или пък без него не може.
            Също пипам "тънки" неща като до сега съм се оправял и без него - очевидно може.
            Тия картинки са правени да продават и за тая цел явно си вършат работата.
            Не ми свършиха за моето любопитство но то и без това е без значение.

Враг усраине

Коментар

Наистина може да се каже, че е полезно до толкова до колкото този лагер се върти по-леко и удобно от тази евтина отвертка на моята снимка.
              Ако няма да си вадиш хляба с фина механика, едно е такова комплектче за 50тина лева върши прекрасна работа. Има торксове до 0.8, шестограми до 0.7 и прави отверки до 1мм.

Име:SDriv6.jpg
Размер:344.1 КБ
ID:7020450
              Вальо
              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 4 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X