Не, че ме изненадва но гугъла лесно надушва от какво се интересуваш и става все по-добър в попаденията.
Даже - прекалено лесно!
Ето ТОВА е показателно:

Пробута ми го за ЧНГ в което нямаше да има нищо лошо стига да беше тракинг номер а не просто линк...
Може да се каже, че 140$ просто за дръжка без битове е леко екстравагантно но навремето Vertu все едно не бяха повече!
Дръжката на нещото е титаниева и всъщност цената е донякъде аргументираната.
Но поне за мен пак остава въпроса "и какво от това"
Обче за още 30 гущера може да се ъпгрейдне с керамичен лагер и спинъра да се върти цели 3 минути
Щура работа е това конкретно но явно има хора, които наистина имат нужда и вероятно се възполват бонусите от такава "система".
Забравих да питам моя човек каква точно има но не си представям да е точно това.
Всъщност защо пък да не е?
Да се дадат неколко бона за новогодишно тържество без съмнение е много по-тъпо и пак е по-масово явление.
Особено през последните 24 чаши
Айде ЧНГ на всички!
Даже - прекалено лесно!
Ето ТОВА е показателно:

Пробута ми го за ЧНГ в което нямаше да има нищо лошо стига да беше тракинг номер а не просто линк...

Може да се каже, че 140$ просто за дръжка без битове е леко екстравагантно но навремето Vertu все едно не бяха повече!
Дръжката на нещото е титаниева и всъщност цената е донякъде аргументираната.
Но поне за мен пак остава въпроса "и какво от това"
Обче за още 30 гущера може да се ъпгрейдне с керамичен лагер и спинъра да се върти цели 3 минути

Щура работа е това конкретно но явно има хора, които наистина имат нужда и вероятно се възполват бонусите от такава "система".
Забравих да питам моя човек каква точно има но не си представям да е точно това.
Всъщност защо пък да не е?
Да се дадат неколко бона за новогодишно тържество без съмнение е много по-тъпо и пак е по-масово явление.
Особено през последните 24 чаши
Айде ЧНГ на всички!
Коментар