Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къща на село

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Относно покрива, слабото им място и най-честите течове са около обшивките на комините, след това обикновено причината са счупени, пукнати и разместени керемиди, ако и това не е причината, се налага да се разкрива покрива а тогава си става направо като основен ремонт на покрива, ако не и нов....

Имахме същия проблем с течове на нашата селска къща, на пръв поглед покрива си изглеждаше съвсем здрав, но причината се оказа комплексна, много пукнати керемиди от градушки които не се забелязват на пръв поглед, изгнили и разместени обшивки на комините, но в нашия случай се откри много повече проблеми, като изгнили греди впоследствие от дългогодишните скрити течове, та от дребен ремонт се наложи изцяло нов покрив, ето снимка на нашата селска къща със стария четирискатен покрив и после вече изцяло нов но вече двускатен покрив.

Съвета ми е да си намериш наистина читави майстори от вашия район, но бъди готов за изненади, особено финансови...

Ето снимките на нашата селска къща:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:1.jpg Прегледи:1 Размер:793.4 КБ ID:7052437

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2.jpg Прегледи:1 Размер:607.6 КБ ID:7052438

И новия покрив:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:3.jpg Прегледи:1 Размер:347.4 КБ ID:7052439

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:5.jpg Прегледи:1 Размер:492.6 КБ ID:7052440

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:4.jpg Прегледи:1 Размер:533.1 КБ ID:7052441

И с метални улуци и метални нови обшивки на комините:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:6.jpg Прегледи:1 Размер:322.5 КБ ID:7052442

Може би ще пусна в скоро време отделна тема за къщата на нашето село и да си обменяме опит

​
    Последно редактирано от Еделвайс; Вчера, 16:11.

Коментар

• c0dy^
      c0dy^ коментира
      Редактиране на коментар
      Ще е интересно да пуснеш тема и да я следим. Иначе около комина е единият проблем при мен, а другият все още не ми е ясно. Честно казано не ми се иска да правя цял покрив, а просто частичен ремонт, понеже дългосрочните планове са коренно различни.

• jordanov sv
      jordanov sv коментира
      Редактиране на коментар
      Те едно време хората не са били глупави като са ги правели покривите четирискатни по къщята.

• kartechar
      kartechar коментира
      Редактиране на коментар
      Двускатният покрив се наричаше още "вилен"!

Павка, хубав е станал покрива, ноо...Не е ли по-скъп от къщата ?
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
    X