Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акумулаторни електроинструменти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Ако търсех да купя жигитален шублер, бих избрал нещо с абсолютно отчитане, вероятно отново Митьо.
    Скъпи са, но си залсужават всяка с'тинка.
    А абсолютни съм виждал и на Инсайз, но поне допреди няколко години Полимета не внасяха такива модели.
    Не съм проверявал скоро дали има промяна.

Редакция:
    По спомен, вносители на Митьо за България бяха Евромаркет.
    Таман да питам какво в това хапсолютно отчитане и намерих, че ората са го превели дори.
    Излиза, че тоя модел на благоевградската фирма от линка по-горе също е такова отчитане?

Намерих и аз на същото място митюфци одеве но няма цени.
    Трябвало запитване / плямпане по телефон и сложно ми се видя.

П.С: Нема начин

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot from 2024-11-15 11-36-44.png
Прегледи:323
Размер:347.2 КБ
ID:6979462

Враг усраине

Коментар

• ЗИИУ-то са сериозни. Купувам калибри от там от 15 години, тях ги правят. Вероятно и шублерите са си техни, главната им техноложка е много в час. Иначе Евромаркет са официалния вносител на Mitutoyo, но цените са дебели. Но гаранция са истински, доста неща пазарувам и от там.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

• Обедихте ме!
        Ще взема един електрически 150мм.
        Дано да имат читава електроника и power management конкретно.
        Това нема начин да го правят сами, със сигурност от чайна идва този компонент.
        Ако "гори" батерия за няколко месеца е така - докато ме чака директно отива в кофата.
        Враг усраине

Коментар

• Електрониката със сигурност е чайна, въпроса от коя са поръчали. Евтината или читавата.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            Обедихте ме!
            Ще взема един електрически 150мм.
            Дано да имат читава електроника и power management конкретно.
            Това нема начин да го правят сами, със сигурност от чайна идва този компонент.
            Ако "гори" батерия за няколко месеца е така - докато ме чака директно отива в кофата.
            Обсъждали сме Митьо, вероятно по-напред в тая тема. Едно от нещата които ми допадат е, че няма "ауто пауър офф". И въпреки това с една батерия работи с години.
            Имам и няколко китаеца. Най-жадния пие по батерия на месец. Друг беше по-умерен, да кажем 6 месеца. И дотам.

Не ми се занимава с шотландщини и няма смятам за по-конкретни данни, но няма да се учудя ако Митьо се е изплатил само от разликата в цената на батериите които съм икономисал за периода през който съм го притежавал.

Моят съвет - стисни зъби, преглътни цената, и си купи Митьо.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• От итт съм взел шублер total ...не яде батерията и за 60-70 лв ми е ок....китайците по 20-30 лв се държат всеки различно с батериите...някои работят много дълго...други 4-5 месеца и няма никой.....а нищо не ме ядосва толкова,като шублер без батерия.

Тотала мръзне по колите ,3-4 бройки и бива...
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

• Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                ...нищо не ме ядосва толкова,като шублер без батерия....
                Това ако се замисли човек е такава безмислица...
                Почти като бичкия с хуйесби
                Обаче ейгона - оказва са фактор за това какъв шублер да си поръчам.
                До скоро сравнително не ми е хрумвало, че изобщо ще бъде нужно да купувам при такова наследство от соца.
                Пък то си му дойде време

Ще свъня мундея да питам има ли някой митьо по рафтовете и да обадят някаква цена.
                Ако не е като за бъбречна трансплантация ще скокна до дружбай да придобия един.
                Това се очаква да не е като покупка на яхта, някакъв жгъдав шублер е та ча па толкова да го обмислям!
                Враг усраине

Коментар

• Отпреди 5г. имам 2 благоевградски - покръстени китайчета. Малкия 150 мм яде батерията LR44 за около г. Големия, 200 мм с метален корпус на дисплея, е по-лаком. И двата ги съхранявам в кутиите им, където има място за рез. батерийка . Тях мога да ги чета без очила .

Митьо няма проблем с батерийки, щото е със стрелка. След 20-ина г. служба мина само с полиране на "стъкалцето" на индикатора.....

Коментар

• stefsab
                    stefsab коментира
                    Редактиране на коментар
                    Имай едно на ум, че у нас официален предснавител не винаги дава ниска цена.
                    Виж в хМаг примерно за румънец ...

• sparkybg
                    sparkybg коментира
                    Редактиране на коментар
                    Ме съм видял място, където продават CR2032, където да не продават и LR44. Ама си прав да търсиш такъв с 2032 - вероятно има поне 5-орен капацитет.

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Намерих Елмаг още в петък но точно в тая платформа не рядко цените са по-високи отколкото в сайта на търговеца.
                    Има изключения но не ми се прави разследване.

И ако гледаме за алтернативи може да се стигне чак до пещерата,
                    Не че съм чайнофоб но специално тоя уред предпочитам да не дойде точно от там.

Реално шублер с часовник също ме устройва, не са по-евтини от електронните си еквиваленти и не изключвам такъв вариант.

Принципно имам нужда от 2 броя заради 2 локации а това позволява да бъдат и различни.
                    Намаля и вероятността от 2 настъпени мотики едновременно

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                  Това ако се замисли човек е такава безмислица...
                  Почти като бичкия с хуйесби...
                  На пръв поглед е така. Ама когато започнеш да се кьориш две десети ли са, три ли са, а не са ли две и половина и започваш да гледаш по друг начин на жигиталиката.
                  Еле пък ако работиш с някой механичен шублер с резолюция 0.02 мм. и 50 деления на малкия нониус...

И коментаторите...

Коментар

• kameno karp
                    kameno karp коментира
                    Редактиране на коментар
                    Горе долу така,ама не съвсем. Шублера го гледаш през очилата,детайла над очилата...а с електрическия пердашиш без цаки.😉

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    След едни години очилата стават неизбежни .

• kameno karp
                    kameno karp коментира
                    Редактиране на коментар
                    Аз отдавна ги сложих и даже вече ръцете са ми къси за ситни неща. Та от опит го казвам. А бях като орел на млади години.🙁

• Няма защо да си кривим душата, че с "телевизор" употребата на шублер е най-удобна.
                  Може би после едва "часовникът" и накрая e класическото отчитане с двете скали познат от стотици години.
                  Човек като вижда може и да си сложи технологията на чепа ама после е друго.
                  Цъкен са неминуеми в един момент а шублерът няма да бъде излишен и после!

Преди няколко години си мислех същото за "лазерните" рулетки но там установих друго.
                  Много удобни и практични са но в незначителен процент от случаите.
                  Нямам ли обикновена наоколо - просто нямам никаква.
                  Хем моята е добра и работи както се очаква.
                  9V батерия вътре е към 5 години и скоро я проверявах - ОК е.
                  И пак за тоя уред се сещам обикновено сами като трябва да проверя квадратура или обем
                  Враг усраине

Коментар

• Когато има възможност да се покаже с ръце колко голям детайл ни е необходим, шублерът е излишен...

И коментаторите...

Коментар

• Има риск да се видиш с некой познат и като се ръкувате ще губиш мерката

Друго си е писаното слово...

Аз чакам инфо от евромаркет.
                      Прежалих се, писАх им, обадиха ми се (не знам защо) и казаха, че ще изпратят инфо за цени и модели на електрическата поща.
                      Засега няма нищо. И защо тия работи просто ги няма на електрическият сайт също е ветар и мугла!
                      Враг усраине

Коментар

• Сподели ПРЕДИ да купуваш, какъв е модела/ите и прочие. Ей-така, да сравним цени с едно немско място. Много е вероятно да са с 30-ина % надолу, особено покрай сегашните примоции.

С помощта на това място си накупих 2/3 от Мilwaukee-тата на доста свежи цени, даже сравнени с тукашните прИмоции.

Пример от днес - нещо там е 310лв при минимална цена тук 530.

ПП: За IP67 с голямата батерия очаквай нещо като минимум 700 кинта тук.

После може да видиш тук:
                        https://bg.farnell.com/c/tools-produ...ction/calipers

ППП: МНОГО ме засърбя да си подаря един такъв:
                        https://bg.farnell.com/mitutoyo/500-...0mm/dp/4415826
                        Последно редактирано от sparkybg; 18-11-24, 15:54.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Сподели ПРЕДИ да купуваш, какъв е модела/ите и прочие. Ей-така, да сравним цени с едно немско място. Много е вероятно да са с 30-ина % надолу, особено покрай сегашните примоции...
                          Ама казвайте ги тия немски места, за да облажим и ние.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                            Ама казвайте ги тия немски места, за да облажим и ние.
                            Идеало точка де. На латиница разбира се. Пишеш модела на нещото, което търсиш и то дири къде е най-йофтинко.

Но във Фарнел в момента цените май са по-добри. Признавам си без бой - нокога не би ми дошло на ум да търся шублер във Farnell, ама ей го на, не само че има, ами и цените са добри.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X