Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Бултекс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Бултекс"

Да де ма вече няма гаранция ,че и за 100лв на вземеш ,пак няма да ти продадат спукан фишек.Номера е в правата при гаранция за тоя вид обувки специализирани работни ,щото не е фасул от магазина .Няма значение класа ,щом е с металните осигуровки трябва да издържа поне 6 месеца ,да не говориме че и много повече.Не и 4 дена,па колко и да не са нищо оссобено.От нашего брата монтажи не всеки може да дава по 150-200лв.за работни обувки и то пак гаранция -Франция.С гаранциите е сбърканящината.
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Re: "Бултекс"

Аз съм доволен от "cofra", "sirin safety", от бюджетните най-вече от "artra".
      Диадората успя да се разпадне за шест месеца, пумата издържа около четири. Толкоз за скъпите обуща...

Коментар

Е точно .По нагоре и колегата с пумите е показал за какво става дума,а са чепици за над 150лв.
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Вчера си купих още един работен панталон,две якета ,работни ръкавици вюрт,и зимна шапка.Понеже събота,работят до 14 часа...жената стоя след 14 часа ,а след мен дойдоха четири различни клиента и проблем нямаше.Шапката ми е малка,и ако не стане на някой от синовете,ще я сменя или върна.

п.п За Бултекс става въпрос.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
            Ето ги тия без бомбе и пластини ,убих ги от носене ,пак италиански:[ATTACH=CONFIG]939732[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]939733[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]939734[/ATTACH]..Ето ги и новите с тръгналия дефект,[ATTACH=CONFIG]939735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]939736[/ATTACH]
            [ATTACH=CONFIG]939737[/ATTACH]дето ше ходят на обущар,обувки на четири дена.Още не мога да повярвам ,че има такова"качество" в тоя тип чепици!
            Аз лично с такъв дефект върнах дни обувки в Бултекс без проблем , сцепеното беше по дълго .Бях забравил случая сега като видях дефекта се сетих .Това за обущар не става.Не се сещам дали след 2-3 дена носене се получи .

Коментар

Е това е към днешна дата!Днеска се окотиха,а в събота измити и дезодорирани им ги нося в магазина за спомен и изследване!Да ми ги лепели гаранционни обущари от София в Пловдив!Това обаче не е за лепене ,това е стока боклук!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180116_170845-1305x734.jpg
Прегледи:1
Размер:241.3 КБ
ID:5778447Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180116_170857-1305x734.jpg
Размер:419.7 КБ
ID:5778448Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180116_170917-1305x734.jpg
Размер:353.4 КБ
ID:5778449Точно месец и 5 дена издържаха,като от 22.12.2017 до 8.1.2018 бях почивка и не са обувани!Егати и стоката !

Коментар

От бюджетния клас най доволен от Панда. Имам обувки на по 4-5 години освен на работа са смен и по гьоловете. Никакви проблеми. Ходилото меко все еьно не са стъпвали на земята. Най недоволен от стенсо тотални боклуци. Летните на втората седмица им се разпиля стелката и след месец се сцепи ходилото от край до край.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20180117_112253.jpg
Размер:498.1 КБ
ID:5779094
                Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
                freelander 1,8 2001g.

Коментар

Щях да взема Панда и харесах модел,но нямаха 45.Купувам с една идея по-големи щото по обектите това ритнеш ,там рипнеш и ми се подбиват палците в бомбето.Както и да е от тая фирма само дрехи евентуално,обуща никога повече.Е сега се загледах в кожата ,за в.емето откакто са купени е като изгоряла,при положение че се почистват идеално всеки ден,пастирането отделно.Просто боклук!Едни Мат старки ги носих 2 години и зима и лято ,нищо че не са маркови ,ма издеяниха повече от много прехвалени .Кофти е специализиран чепик да не може да изкара месец и някой ден .Условията за рекламации при такива обувки също е смешни.Да ми ги лепел гаранционен обущар и то едни месец.Ебати и оправията!Утре ще звънна и в КЗП ,до сега е имало ефект!Не съм за 60лв.,а за принципа ,щото това си циганска работа ,като от битако!
                  Последно редактирано от faster; 17-01-18, 17:19.

Коментар

Преди няколко дена ги оставих в магазина за оглед и рекламация и отидох в друг магазин за нови обувки .Купих некакви за 70лв. пък ще видиме.Днес ми се обадиха че ще ги сменят с нови,това е добре.Поне ще има резерва чепик.Скъсаните ми се вързаха към 85 ,но все пак има резултат.Проблема е решен,темата изчерпана.Трябва да си търсиш правата до дупка .,дори понякога да си на загуба.Това е!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X