Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Бултекс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Бултекс"

Миналата седмица си имахме взимане-даване с Бултекс за една комична рекламация.Преди няколко месеца взех едни работни обувки,в кашона са сложили обувки от различни модели много сходни на вид.Скоро ги изкарах за един покрив , и усещам някаква ергономична разлика цял ден ме дразни.Макар и носени, фирмата коригира положението с положителна емоция.Става въпрос за шоурума на Цариградско, където има и началници , освен продавачи. Там отношението е ОК.
    Иначе купуваме малко по-висок клас обувки-поне от 60-70 лв. Изкарват доволно добре в строителството.

Коментар

Горе долу и аз купувам обувки в тоя ценови диапазон.Тия,въпросните са "ЕXENA" италиански за 55лв. и стелки та 63 и нещо си ,много удобни обувки ,ма нетрайни както се оказа.Последните работни ги относих ,но тоя модел не го намирам никъде ,за 85 лв ги купувах ,ако бях намерил такива въобще нямаше да се замисля за други ,а и времето натисна.Последната командировка външна едвам ги изтърпех старите ,почнаха да текат като лейка.Всеки дето е свикнал със стабилни чепици,знае за какво става въпрос ,особено по тежки обекти ,катерене,влачене и каквито се сетиш монтажи.
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Като сме се заговорили за работни обувки и на мен ми предстои купуването на зимни такива . Какви да са ? Обикновено не се катеря по покриви ама е желателно да не пускат вода щото не ми се ходи по цял ден с мокри крака или на обяд да ги суша на калорифера . Естествено трябва да имат защитно бомбе и пластина защото не ми се подскача като в анимационно филмче като ми падне някое желязо
        Последно редактирано от sek.1; 04-12-17, 05:39.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не са работни, подметката е дебела,ако изключим изискванията за пластина и бомбе,отпред също са здрави,гарантирам че топлят прекалено и не пускат вода дори да се гази във два три пръста дълбока локва.Виждам няколко бригади ВиК и климатици обути с точно тези,вкл и ние.

Трета зима ги нося,и са неразличими от нови което незнам как да обясня, най-добре да снимам.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Важно е да се уточни, че става въпрос за " БУЛТЕКС 99"
            ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
            0896 846 246

Коментар

Аз имам едни пак италиански "Workstoff",но не са с бомбе и пластини,а за обекти си трябва.Иначе тези са на три зими и са в перфектно състояние.До качество си е .И едните и другите италиански ,но разликата е явна.За марки вече не знам,явно нищо не е такова каквото беше.Най важни са условията по гаранциите и най -вече смяна ,това не са пътъци .
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Ето таквоз чудо нося купено от БГ за 130 лв.
                Не е зимно но от качеството и марката Утилити Диадора съм изключително доволен.
                Няма база за сравнение с ъсичко китайско носено до сега.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:buiki.jpg
Прегледи:1
Размер:121.9 КБ
ID:5773966
                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Диадора също ползваме , ОК са , правят се в България,може да се провери къде и как става покупка.

Коментар

Диадората доста време се правеше в едно Доспатско село, сега не знам.
                    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Седем зими изкарах с едни обувки,с бомбе са.
                      Като отида на работа ще видя каква марка са,ако още си личи нещо.
                      Лятната Диадора си заслужава парите,от 100 човека един не се е оплакал.
                      За зимните все още не съм ги пробвал.

Име:Снимка0736.jpg
Размер:385.2 КБ
ID:5773975

Име:Снимка0734.jpg
Прегледи:2
Размер:353.2 КБ
ID:5773976
                      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                      Киа спортаж2000тди 98г
                      Ауди А3 1.9ТДИ
                      Каравана Аdria 390Q

Коментар

И аз не съм доволен от този магазин.Купих работни обувки ПУМА, на втория ден видях, че има скъсано на езика и ги върнах за рекламация.След около месец ми се обаждат да отида да си взема обувките и кво да видя, зашити на ръка. Направих грандиозен скандал, защото очаквам тези обувки да ми предпазват краката сухи през зимата.Същите обувки започнах да ги нося само в сухо време горе-долу веднъж седмично и само през студените месеци, обелиха се яката на нищо на приличат за краткото време на експлоатация.На всичкото отгоре всяка вечер като ги събуя усещам ужасни болки/Нося и Ню Рок два пъти по-тежки но там болка няма./В този магазин повече няма да вляза, конкуренцията е голяма и винаги ще има от къде да пазарувам.

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                          Ето таквоз чудо нося купено от БГ за 130 лв.
                          Не е зимно но от качеството и марката Утилити Диадора съм изключително доволен.
                          Няма база за сравнение с ъсичко китайско носено до сега.

[ATTACH=CONFIG]939553[/ATTACH]
                          Utiliti е серията работни обувки на диадора,те правят и колоездачни и футболни и армейски обувки по поръчка,и кой знае още какви.Имам такива правени за австрийската армия.

Модела на Росен,преди края на живота на този модел,ще се отлепи подметката от саята във областа на свивката на пръстите.

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                          Седем зими изкарах с едни обувки,с бомбе са.
                          Като отида на работа ще видя каква марка са,ако още си личи нещо.
                          Лятната Диадора си заслужава парите,от 100 човека един не се е оплакал.
                          За зимните все още не съм ги пробвал.
                          [ATTACH=CONFIG]939569[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]939570[/ATTACH]
                          Тези са много добри,аз носих два чифта летния вариант на този модел.След много носене,започва да се рони подметката в областа на тока,саята е много здрава и търпи две до три подметки,братчеда си ги изрязваше, и на машината си отливаше нова подметка.
                          Последно редактирано от Roninn; 04-12-17, 19:12.
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Ето ги тия без бомбе и пластини ,убих ги от носене ,пак италиански:..Ето ги и новите с тръгналия дефект,Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20171205_165521-1305x734.jpg
Размер:214.7 КБ
ID:5774079Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20171205_165551-1305x734.jpg
Размер:236.5 КБ
ID:5774080дето ше ходят на обущар,обувки на четири дена.Още не мога да повярвам ,че има такова"качество" в тоя тип чепици!

Коментар

Ето снимки на ПУМА-та;

Име:хъг.jpg
Размер:403.0 КБ
ID:5774096

Име:кйхг.jpg
Размер:356.6 КБ
ID:5774097

Ето разликата в грамажа с Ню Рок-а с които не ме болят краката.Обмислям и тази зима да работя с Ню Рок.

Име:йъгъут67.jpg
Размер:312.6 КБ
ID:5774098
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от Rosen-shumen; 05-12-17, 19:29.

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                                Ето ги тия без бомбе и пластини ,убих ги от носене ,пак италиански:[ATTACH=CONFIG]939732[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]939733[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]939734[/ATTACH]..Ето ги и новите с тръгналия дефект,[ATTACH=CONFIG]939735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]939736[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]939737[/ATTACH]дето ше ходят на обущар,обувки на четири дена.Още не мога да повярвам ,че има такова"качество" в тоя тип чепици!
                                Тея с дефекта ги знам,средна хубост,бях командировка в един голям обект, времето се влоши много,и се примолих в склада ,та временно ми дадоха такива.Всички в завода ходиха с такива,нищо особено.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X