Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ламиниран паркет.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с ламиниран паркет.

Личен съвет - оправи си го сам. Пък другия път ще знаеш какво да гледаш. Другите ти казаха - трябва ти само флекс с регулируеми обороти и подходящ диск.

В интерес на истината може и да не е нарочно. Понякога като тръгнеш от едната страна на помещението, в следствие от напъването, почукването и т.н. докато редиш, пода "плува" в противоположна посока. Заради това или се слагат подложки между края му и стената, или като доближиш препятствие поглеждаш фугата и донаместваш. Може просто да са забравили да погледнат или да са забравили да сложат подложки/дистанционери.

Не че ги оправдавам де. Просто понякога се случва "и в най-добрите семейства", особено ако имат норма за деня.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
      ... мaлък флекс с обороти и диск циркуляр с по-ситни зъби,зaдължително с предпaзител.
      Диск от циркуляр на флекс е много опасна комбинация, която е силно непрепоръчителна! Тук има доста дискусии по темата с някои много красноречиви снимки ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Абсолютно съгласен,защото мога да кача снимка на един счупен с едри зъби ,дето за малко не ми отряза левия показалец,добре че рециклирам като мутант,так ми каза и доктор Спасова в Пирогов,но това е друг въпрос.Поради тази причина най-напред съм написал препоръчителното средство ,но е по- трудно достъпно и след това флекс ,но с флексов циркулярен диск по възможност със ситни зъби,предпазител и обороти на флекса за безопасна корекция на периферната скорост на диска,а не диск от циркуляр на флекс!Сега надявам се съм ясен,но който е на ясно с практиката ще включи без тези обяснения.Има и още един вариант ,също безопасен ,зеге ,но с прерязано ножче ,толкова колкото ти е необходимо като дебелина и се реже на една страна така че да се компенсира ширината на плота му ,ма трябва да си го правил и да не ти трепва ръчичката ,щото чупиш ножчето или оста на зегето ! Айде да не съм голословен,ето и риска от дисковете:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM02161.jpg
Прегледи:1
Размер:131.8 КБ
ID:5684067Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM02162.jpg
Размер:146.9 КБ
ID:5684068
        Последно редактирано от faster; 02-10-15, 20:31.
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Нали каза че реденето на ламината е започнало от тази страна. Ако не са го лепили. Ламинат може да се разглоби и сглоби пак.Лично съм го правил. Съпругата надраска яко една дъска.Разглобихме го до там и подменихме надрасканото. По добре е да се разглоби и да се среже като хората.
          only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Да от ляво на дясно е редено но е 9м. през свода.Наредени са мебелите, вече сам ще реда ламинирания паркет.Не е лепен.
            Последно редактирано от krasivl; 05-10-15, 07:56.
            Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

С това мисля,че ще стане най-лесно и удобно.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ren_499c25e859b66TN02.jpg
Размер:207.4 КБ
ID:5685103

Колега, гледам си от София, имам такова - ако искаш, мога да ти го дам да си свършиш работата.
              Ако имаш интерес дай контакти на ЛС да се разберем

Коментар

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение
                С това мисля,че ще стане най-лесно и удобно.

[ATTACH=CONFIG]830099[/ATTACH]

Колега, гледам си от София, имам такова - ако искаш, мога да ти го дам да си свършиш работата.
                Ако имаш интерес дай контакти на ЛС да се разберем
                Мерси колега,може би ще се възползвам,паркета се надига яко,майсторите ще ги изчакам два дена, но мисля че ме отсвириха.От днес снимка жената ще припадне като види имам двама калпазани използват го като трамплин.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_7479.jpg
Размер:116.4 КБ
ID:5685183

Коментар

Това с трамплина, може да доведе до счупване на зглобките....
                  Аз не бих чакал.

Коментар

В понеделник майсторите ще дойдат да си оправят творението.Помощ за намирането на майстор за паркет пречукване,циклене и лакиране на 17 -18квадрата.

Коментар

0878 675507 Краси.
                      Поздрави от Пенчо.

Коментар

Вчера дойдеха майсторите,стигнаха до извода че ламинирания паркет е проблема,ще направят рекламация на производителя два три пакета и ще го пренареждат.Надигна се още стигна 7-8см.

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                          Надигна се още стигна 7-8см.
                          Слагам си 12 милиметров ламинат и го залепвам за основата. Доволен съм от резултата, стои солидно. Не обичам меката подложка отдолу и свободната 6-7 мм. кора отгоре, все едно котка по ламарина драска.

Коментар

Резнаха го от двете страни и всичко си дойде на място.

Коментар

А ти резна ли им неустойка за подигравка с материала ,/щото пари струва, не ги намираш по улицата/ и немърливо отношение към клиент?
                              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X