Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Батерия за баня - каква да избера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Батерия за баня - каква да избера

Здравейте, трябва ми евтина и здрава батерия за мивката в банята. Мисшех да взема Видима, но ако знаете нещо друго като вариант - казвайте. Мисля да отделя не повече от 50 лв.
    Александър

От: Батерия за баня - каква да избера

Аз съм много доволен от батериите на видима,взимай смело дори да е над 50,заслужават си.

Коментар

Видима. Добра китайска за до толкова пари ще е по-лоша.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Видима
        Nissan Patrol 2008
        Mercedes c220 cdi 2006
        Mercedes cls350 cdi 2013
        Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Явно че става въпрос за смесител, защото батерия е друго. И в тон с въпроса за " какъв джип да избера?" Да почнем с въпросите. За стенен или за стоящ монтаж? Едноръкохватков или двуръкохватков? С какъв размер на присъединяване на тръбите? С каква форма да е? Какво разстояние се търси от чучура до сифона? Каква е мивката? Какво означава "здрав"? Баси темата.
          Иначе конкретно но на въпроса.... Philips ултра алкална.
          „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Човека пита за марка. С тия 50лв. е в зоната на китайските, без значение от типа на смесителя. По-добре в такъв случай да вземе най-евтината Видима за конкретното приложение, цените са 20-30% над китайците, но липсата на проблеми компенсира разликата, многократно.
            Няколко пъти съм го играл тоя "мач" с китайците и съм приключил с тях завинаги. Там е въпрос на късмет.

Коментар

Да, но всичко това би ли променило класацията?
              п.п. това беше за #5
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Отивай в Илиянци, мини през главния вход, който е на главното шосе с трамвая в близост. Като влезеш се движи от дясната страна след 20-30м има проход, завий в дясно и след още 10м ще попаднеш на магазина на китаеца, който снабдяв а с батерии, смесители и душове магазините в цяла София, за 20-30 лв ще намериш много добра стока. Малък съвет, ако вземеш смесител с една ръкохватка си купи още 1-2 резерни глави. Иначе имат вид и са добри. Аз ползвам вече 5г и нямам ядове, пращал съм доста приятели и те са доволни.
                Последно редактирано от белята; 21-07-15, 23:29. Причина: кринопис
                Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Да, би променило. Видима също имат калпави модели, както всеки един производител на каквото и да било. Това към #7. А ако конкретизира, може да се окаже че Видима въобще нямат подобно нещо в този ценови диапазон.
                  „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Видима, но не от бюджетния клас. Разликата в шума между такава за 40 и нещо и такава за 70 и нещо е от тук до небето. Така че избягвай модели, драстично по-евтини от други уж същите на същата марка, ако искаш да е тиха. Говоря за тия с ръчката. За такива с нормални врътки е друго, но и там е добре да търсиш такава с керамични патрони - няма да сменяш патрони никога.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
                      ...Малък съвет, ако вземеш смесител с една ръкохватка си купи още 1-2 резерни глави...
                      Освен шума, това е нещото, което говори достатъчно за качеството на дадена батерия. Вкъщи са на по 15 години вече и не са пипвани. На Видима са и двете - и шумната и тихата.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Още един глас и от мен за Видима, но наистина както казва Спарки да не е от най-ниския клас, много съм доволен през годините от всякакви смесители с тази марка, кухненски, банята, душове, до ден днешен 8-ма година никакви проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                          Здравейте, трябва ми евтина и здрава батерия за мивката в банята. Мисшех да взема Видима, но ако знаете нещо друго като вариант - казвайте. Мисля да отделя не повече от 50 лв.
                          Само Grohe нищо че са китайски но си заслужават.
                          Най добре като цена от немския ebay.
                          Цени в БГ от 150-200 нагоре.
                          Land Rover Discovery II, V8 4.0
                          VW Golf VI variant
                          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Абе стояща, има една дупка на мивката и толкова. С ръчка единична. Шума - все ми е тая. Да сложа и да забравя. 60-70 лв може. 200 - не, благодаря. Видима ще гледам.
                            Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                              Абе стояща, има една дупка на мивката и толкова. С ръчка единична. Шума - все ми е тая. Да сложа и да забравя. 60-70 лв може. 200 - не, благодаря. Видима ще гледам.
                              Ще взема първо да притегна регулиращата гайка на моя китаец (сълзи отгоре около ръчката) - току виж се оправя и без покупка на нов.
                              Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X