Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вярвате ли на доверените сервизи ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вярвате ли на доверените сервизи ?

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
    А дори да иска, 20 годишна, оценена за 3000 лв., може ли ?
    Не може. Примерно Армеец не дават доверен сервиз за над 12-годишна.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Може би е правилно, че ще се навъдим едни супер невинни потърпевши.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Доверен сервиз Авто Елит към Армеец във Варна. Ползвам съм им услугите 4 пъти без забележки. Онзи ден си прибирам колата след ремонт на задна спукана броня. Трябваше до 20 минути колата да е на другия край на Варна и в бързината остана недоогледана. По-късно в Балчик установявам, че парктроника не работи, бронята е сложена накриво, детайлите не са напаснати, има луфтове по половин сантиметър и няколко щипки на очебийни места са потрошени. На въпроса кой си е оставил ръцете отговора е
        - ами елате, ще я оправим.
        - А бензина кой ще плаща ?
        - Вие...
        Карам си пак, като пич до Варна с уговорката, че всичко ще е ок до час. След 6 часа влизам в сервиза и виждам, че бронята току-що се сваля, оставя се да виси на кабелите и се започва едно почесване. След час висене на главите на майсторите си взимам каручката леко потнат, леко влуден и мразещ целия монтьорски свят.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Налага се да оставя колата за седмица без надзор....
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

След третата година застрахователя отказа "официалния" сервиз,защото колата била втора група вече.Не че от "официалния" съм доволен.Имам съученик,който работи със същия застраховател и на когото съм сигурен в работата.Описвам щетите веднъж годишно/по правило преди да подновя застраховката/,обаждам му се да стиковаме времето и му я оставям за седмица.Всичко е наред.Вярно,че става дума за козметика,но дано не се налага нещо по сериозно.За механиката имам познат,чиито сервиз е на паркинга,на който спят камионите.Човекът не прави чудеса,но е съвестен и отговорен.Това в днешно време ми е повече от достатъчно.Наистина колата е на 7 години и на 105 000 км и основно сменям масла и накладки.

Коментар

Като слушам(чета) и се плаша. Добре че изобщо не практикувам така
              Който оцелее ще закусва!

Коментар

Ами кажи как практикуваш, та и ние да спрем да се плашим?
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                  Ами кажи как практикуваш, та и ние да спрем да се плашим?
                  Без "каско",колата на 15+години и не ти пука дали е утрепана от градушка.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                    Без "каско",колата на 15+години и не ти пука дали е утрепана от градушка.
                    Изобщо не е вярно.
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Не вярвам нито на застрахователите , нито на сервизите им , карам си старото каравеле и старата 124-ка , и хич не ми пука. Има много общи неща между застрахователи , сервизи и автоджамбази.
                      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Налага се да оставя колата за седмица без надзор....
                        Марто, ако това те успокоява - Доблото е в бокса от две седмици. И при разговор със сервиза казаха: ами те производителите са в отпуск Август месец, и няма да можем да достави оригинален калник, подкалник, основа, фар и огледало. Та най-вероятно колата ще бъде готова СЕПТЕМВРИ!!!
                        Тъкмо сега жената мрънка че е останала без кола, защото Кашкая го дадох на служителя да си върши работата...
                        Не се ли принуди застрахователя да дава оборотен автомобил, никой няма стимул да прави бързо колата (да, сервиза има малък стимул - застрахователя ще му плати след свършването на работата, ама ако сервиза има работа в кеш - нормално е да остави 'сигурната' работа на втори план)...
                        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                          Не вярвам нито на застрахователите , нито на сервизите им ...... Има много общи неща между застрахователи , сервизи и автоджамбази.
                          То това си е стара азбучна истина, но и "ретроавтомобилите" могат да бъдат поръчани за части, например широките лайстни на 124-ките .
                          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Колега Коко Келеша - винаги си купувам кола която мога да си позволя да потдържам, в смисъл, ето удря градушка отивам във моргата или "Кобрата" и си купувам стъкло, отивам за монтаж и това е, 1 ден, малко разкарване и малка сума пари. Нито си оставям колата, нито я мисля нито се надявам на кефа на друг сервиз. Почти гледам всичко сам да си правя или с приятели. Защото имам някакъв поглед в този бранш и нещата които описвате са така че и по зле...и точно за да не си правя нерви и на тоя фронт постъпвам така. Отделно че в брашна на хората се гледа не на клиенти а на жертви...както и да е на се размирисвам.
                            Който оцелее ще закусва!

Коментар

Като се оплаквате от доверени сервизи вижте в мотопфое за какво става въпрос

[14:27:37] nina: JORO
                              [14:27:39] nina: 6E PADNA
                              [14:27:49] Georgi Georgiev: от къде?
                              [14:27:56] nina: V MOTO PFOHE
                              [14:28:11] nina: ZAPISVAT CHASOVE ZA JULY 2015
                              [14:28:22] nina: ZA 6TETI OT GRADUSHKA

доста са яки а?
                              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Още преди 2 седмици в бояджийното на Порше Изток записваха за след АВГУСТ 2015г.
                                Който оцелее ще закусва!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X