Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вярвате ли на доверените сервизи ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вярвате ли на доверените сервизи ?

Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение
    Довереният сервиз трета седмица не намира челно стъкло,и ще ми правят ламарините я н у а р и.
    Явно си връзкар. При нас записват вече за август догодина.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
      Ами то затова се казва доверен сервиз.Трябва да е доверен не само на застрахователя ,но и на теб.
      Много грешиш-доверен е само на застрахователя!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
        Много грешиш-доверен е само на застрахователя!
        Не бива да се хващаш за думата.Това че е на застрахователя е ясно.Ама пък аз ползвам сервиз дето и аз му имам доверие ,и то без никакъв намек за някаква далавера.Просто човека е коректен и му вярвам.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Има всякакви.. От доверен, дето ни правиха всичките коли, избягахме точно след огледа само на едната.. Щото казаха - части 350 лева, без труда.. Съответно в друг сервиз за части.. От там цена 140.. Окей, правете я, а аз отивам да пия кафе.. След 20 минути звъни телефона и "ела, че недоразумение".. Отивам, "ами това е здраво, това също, тампона на стабилизиращата само проскърцва леко, но не е проблем".. И в крайна сметка, само един чарк и труд 70.. А другия сервиз бяха коректни, но само 5 години.. После се отказаха.. Та трябва да се следят нещата..

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            По-добре виж в какво състояние ти е колата.Прибрана ли е на сухо, ако е навън, дали няма водорасли вече ?
            За щастие стъклото е доста напукано та колата си е при мен и си я карам.
            Honda CRF 250 X
            Touareg 3.0 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
              .. А другия сервиз бяха коректни, но само 5 години.. После се отказаха.. Та трябва да се следят нещата..
              Добре де, ама що така...Винаги съм се чудил,защо?! Колко трудно се гради доброто име и колко бързо може да рухне...Тия въпросните (моите) може и да са факири в тенекеджийската работа ,но пък тази мърлящина...Кел файда, че ще оправят ламарините ,като скапаната електроника, ръждясалия под и последващите разправии ще вгорчат живота на доверилия се...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Никога няма да спра да си го задавам този въпрос.. До сега никога не съм схващал що е то.. И аз с тва се занимавам вече 3 месеца и винаги държа на качеството и клиентската цена.. В момента в който се разваля ще споделя кое ме е подтикнало, но не мисля, че някога ще се случи..

Коментар

Ами в наше село като има един сервиз и всички са доверени на него.
                  Ама няма коли да чакат,всичко се работи експресно-веднага.
                  Идвайте тука бе !

Коментар

При застрахователно събитие, служебните ни коли отиват в доверен на застрахователя сервиз. Когато се върнат оттам, обикновено сме забравили за съществуването на автомобила. Потресът става пълен, когато го видим отблизо. Рекламацията означава още 9 месеца без кола....
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Доверен сервиз като понятие в България май трудно се дефинира.Лично за мен доверен е сервиза на който аз имам доверие, ползвам услугите на "доверен" сервиз повече от 9 години и съм доволен/относително/. Вярно е ,че винаги има по нещо дребно неизкусорено, но си го отстраняват, понякога ми късат нервите малко по мърляво работят/в смисъл след това почти винаги по купето има някакви поразии/ но съм доволен.
                      Е да де ама плюсовете са много повече.Те се грижат за застраховката, казват ми къде да я сключа занимават се със датите за вноските, ако се забавя или не съм на линия правят вноска и после се оправям.Почти винаги ми дават заместващ автомобил/вярно на около 15-17 години но движеш се и с редовни документи/
                      Занимават се с огледи на щетите, занимават се и си викат втори оглед,ако не може да се движи колата си я прибират с репатракдори без да съм там, когато стана този беля с градушката единственното което направих бе да отнеса колата с документите при тях и толкова.Днес си я прибрах след пълно пребоядисване със сменени стъкла, капаци и т.н.Реално я започнаха на 14 -15.07 а днес е 31.07 относително бързо се справиха а като се има предвид че извадиха и няколко други коли готови за това време направо са светкавично бързи с оглед на обстоятелствата.
                      Та това за мен е доверен сервиз.
                      Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                      GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

За 15 дни няколко коли означава ли няколко халета, не майстора. Колко е гаранцията?
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                          Ами то затова се казва доверен сервиз.Трябва да е доверен не само на застрахователя ,но и на теб.
                          Първоначално публикуван от alex052 Преглед на мнение
                          Доверен сервиз като понятие в България май трудно се дефинира.Лично за мен доверен е сервиза на който аз имам доверие, ...
                          Няма такъв филм! Под "доверен сервиз" в контекста на темата се разбира сервиз, с който съответният застраховател работи. Със същия успех можете да го наречете "оторизиран" (пак от застрахователя). Който не иска да си дава колата в някой от сервизите в списъка на застрахователя, да си избере друг начин на обезщетяване (по фактура, по експертна оценка).
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

А дори да иска, 20 годишна, оценена за 3000 лв., може ли ?
                            Даника

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                              А дори да иска, 20 годишна, оценена за 3000 лв., може ли ?
                              20 годишна с 3000 оценка..........ми зависи от автомобила ако е някой уникат защо не.Реално по фактури според мен също не е лош вариант/стига да има кой да ти направи фактурите както трябва/
                              Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                              GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Имам повече от една такава. Да чукнем на дърво- нямам нужда.
                                И въпреки, че са масовки, пак ги закачат (та едната и да си я водят).
                                Даника

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X