Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Моите си ги взех от немския Лидъл за запълване на поръчка, 6-7 евро бяха, и за почти година съм ги ползвал по-малко от 10 пъти. Т. Е. Обявавам ги за годни за инцидентна домашна работа. Ако ми се наложи да го работя това, ще си взема по-истински ;-)

Коментар

Сега да се изясниме, стават ли за кримпване -пресоване на обувки с многожилни кабели до 2,5 квадрата(инцидентно), защото предни коментари ме отказаха. 20 лева не са кой знае колко, но защо да ги давам. Ако беше за нещо където разбирам, нямаше и да търся съвет.

Коментар

Само съм свалял изолация досега с тях. Довечера ако не забравя ще ги пробвам.

Коментар

Сори? За изолация имам три вида. Явно трябва да скачам на специализирани. То от клипа си личи че със зор става кримпавнето,явно не е много надеждно.

Коментар

Клещите за кримпване от предната страница според мен са по-подходящи за работа с големите сечения. Аз съм по слабите токове и електрониката. Повече работя с поялник, рядко нещо излиза от платите с дебел проводник

Коментар

Тука, пък за електрониката съм яко бос. не се и опитвам, направо засилвам синчето. Интересуват ме инсталации, табла на апартаменти, контакти, ключове и прочие.

Коментар

Пробвах клещите с накрайниците от комплекта и мостов проводник.

Нямам многожилен на явно място.

Единственото здраво стана с металната тръбичка на 1.5.
                Всичко останало изпускаше. Утре ще пробвам да си купя малко нормални гилзи и накрайници, после може да се окаже че трябва и да си купя нормални клещи ;-)

Добавено: ще срежа някой компютърен кабел който да прилича да е 1.5 поне и ще пиша по-късно
                Последно редактирано от Lutchezar; 30-07-19, 19:20.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5dda6eb7d5460f4e2aefa00885134f07.jpg
Прегледи:1
Размер:25.2 КБ
ID:5818577
                  От тези клещи съм много доволен .

Коментар

Първоначално публикуван от Lutchezar Преглед на мнение
                    Пробвах клещите с накрайниците от комплекта и мостов проводник.

Нямам многожилен на явно място.

Единственото здраво стана с металната тръбичка на 1.5.
                    Всичко останало изпускаше. Утре ще пробвам да си купя малко нормални гилзи и накрайници, после може да се окаже че трябва и да си купя нормални клещи ;-)

Добавено: ще срежа някой компютърен кабел който да прилича да е 1.5 поне и ще пиша по-късно
                    Благодаря за желанието да помогнеш! Но май взех окончателно решение- пропускам клещите!

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                      Сега да се изясниме, стават ли за кримпване -пресоване на обувки с многожилни кабели до 2,5 квадрата(инцидентно), защото предни коментари ме отказаха. 20 лева не са кой знае колко, но защо да ги давам. Ако беше за нещо където разбирам, нямаше и да търся съвет.
                      Стават. Като бастисаш 2-3 обувки ще се научиш. Важното е от началото да разбереш къде се кримпват изолираните и къде неизолираните. Аз до скоро си карах на едно място всичките

Коментар

Ново 20! Благодаря за коментара, вкара ме в размисъл! Явно някои хора, лани са се престрашили да купят клещите.
                        Последно редактирано от mitko 53; 30-07-19, 20:26.

Коментар

Май разводнихме питането на колегата със спор как се зида. Той си уточни-кухините хоризонтално. Моят съвет беше като на Мечо Пух-колкото повече по-добре, щом има достъп отзад.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                            Излезе упътването https://www.lidl-service.com/cps/rde...BH%201500%20F6 , със сигурност ще го пуснат скоро и при нас. Акумулаторният също е на ред https://www.lidl-service.com/cps/rde...H%2020-Li%20B2 , както и куп други неща-бодито на импакта, лазерна рулетка-детектор,ексцентрик шлайф, настолен циркуляр и други.
                            Благодаря, ще го чакам.
                            Ford Maverick II 2.3 XLT
                            Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                              Благодаря, ще го чакам.
                              В Румъния е на 05.08 https://www.lidl.ro/ro/p/gata-de-mes...ercutor/p25124 . Да видим утре нашата брошура какво ще предложат.

Коментар

Има лак дърво в туби 5л.
                                Някой да го е тествал?
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X