Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Засега съм им връщал перфоратор, който ползвах и му се скапа превключвателя за посока на въртене. Беше определено със следи от употреба, имаше проблем. Смениха го със чисто нова машина, по-голяма и по-мощна, без доплащане, без гък. Просто споделям. Това е единственото нещо, което е дефектирало до момента. Все още съм потресен колко яка излезе тая бъркалка за смеси. Цялата къща обърка, сега бърка варта за овошките. Явно ще е като Щил-а - за поколения

Коментар

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
      Кога по-точно ще го има в наличност многофункционалния уред тип ,,Дремел"?
      Днес излезе упътването, значи най-късно до два месеца, по мои наблюдения. Аз моят го влачих от Германия през 2014г., после го подарих на сина. За мене взех голямата шлифовалка с цанга Ф6мм.

Коментар

Сутринта си купих 2 тресчотки. Преди малко ги отворих и се оказа, че едната и дефектна и не работи на едната посока. Тези дни ще ходя да ги връщам. Дано ми ги сменят и върнат парите.
        Нали няма значение от кой техен магазин съм ги взел?

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
          В близките седмици гледам дремела на 220V ще пускат http://www.lidl-service.com/static/1.../286851_BG.pdf . Имам поръчение да го дебна за един познат.
          Каква е идеята да е на 220?
          Имам същия на 12В с литиева батерия. Върши чудесна работа.
          Не, че нямам и два на 220, ама отдавна не ми се е налагало да ги ползвам.

Коментар

Мултифункционалния ,,Дремел" на Парксайд с 12 волтова батерия става само да си пилил ноктите на ръцете! Имам го, обсъждали сме го!
            https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Той и 220 волтовия не е много по добре. Като изключим мощността и цангата им е доста зле. Имам един дремел и едино минишмиргелче с маркуч. И на двете започнаха да превъртат накрайниците .

Коментар

Това в Кауфланд,но много познати ,ъгломера май даже е по евтин от същия в Лидъл.Имам два шублера в гаража,но ще взема и един за куфара
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

Първото рязане / пробното / на закупеният от мен саблен трион ПАРКСАЙД се оказа и последно...Рязах на кубчета за дърва за отопление стара но , плътна, много здрава, суха дъбова греда, с дебелина 180х200 мм и От гредата останаха около 50 см, но трионът блокира...В смисъл моторът работи, но самият трион заклинва, кати при допиране до повърхност за рязане, просто спират възвратно-постъпателните движения на триона.
                  ЛИДЛ България за пореден път бяха много коректни и възстановиха в пълен размер, сумата за закупуване на сабления трион...
                  НАИСТИНА, ЛИДЛ ДО МОМЕНТА СА МНОГО КОРЕКТНА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА!
                  За мен сега, на дневен ред е покупка на саблен трион...Чудя се за зеленият 700 ватов от хоби серията на БОШ за 170 лева или да събирам средства за Макита или Метабо...
                  Трябва ми надежден саблен трион, защото имам доста работа, изискваща употребата именно такъв инструмент.
                  Именно с инструментите, които продават и с гаранционните срокове са ме спечелили, като клиент.
                  https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
                    Първото рязане / пробното / на закупеният от мен саблен трион ПАРКСАЙД се оказа и последно...Рязах на кубчета за дърва за отопление стара но , плътна, много здрава, суха дъбова греда, с дебелина 180х200 мм и От гредата останаха около 50 см, но трионът блокира...В смисъл моторът работи, но самият трион заклинва, кати при допиране до повърхност за рязане, просто спират възвратно-постъпателните движения на триона.
                    ЛИДЛ България за пореден път бяха много коректни и възстановиха в пълен размер, сумата за закупуване на сабления трион...
                    НАИСТИНА, ЛИДЛ ДО МОМЕНТА СА МНОГО КОРЕКТНА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА!
                    За мен сега, на дневен ред е покупка на саблен трион...Чудя се за зеленият 700 ватов от хоби серията на БОШ за 170 лева или да събирам средства за Макита или Метабо...
                    Трябва ми надежден саблен трион, защото имам доста работа, изискваща употребата именно такъв инструмент.
                    Именно с инструментите, които продават и с гаранционните срокове са ме спечелили, като клиент.
                    Ако режеш греди с подобен размер- нито макита, нито бош ще устискат. Работата е за верижен трион.
                    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Off
                      Лидъл и Кауфланд най-добрите строителни хипермаркети [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji481]

TT

Аз много мислих за бъркалката ама не я взех[emoji22]
                      Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                        Ако режеш греди с подобен размер- нито макита, нито бош ще устискат. Работата е за верижен трион.
                        Имам един познат който си блъсна колата в ДЕ и вместо да я кара до БГ реши да я закара на моргата . Да , обаче след катастрофата я наврял в един куц гараж и като реши да я вади не намери бързо и еФтино решение , аз му предложих да купим един саблен трион и така да я нарежем да я съберем на два пъти в моето рамарке . Купихме един от строителен хипермаркет и още на първото рязане започна да му изпуска държача на ножа . След големи мъки успяхме да си свършим работа и веднага на следващият ден го върнах , без хър -мър от магазина . Сега искам да си купя и за мен един и сигурно ще си взема марков . Сравнявах супер еФтин и зелен бош и не открих супер голяма разлика в качеството на захващането . Само все още не съм решил с кабел или батерия .
                        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                          ... и така да я нарежем...
                          Залагам каса бира, че въпросния саблен трион се зори много повече в 20см дъбова греда, от колкото в калника на коя да е нормална кола
                          На колегата работата си е баш за една бензинова резачка.
                          И аз съм бичил 10см махагон със зеге, но с ясната идея, че може да умре всеки момент и няма да е виновна машината, а моя акъл

Коментар

Сабления трион за близо година съм го спукал от работа , но повече от 10х10 см чамови греди не съм рязал.Доволен съм и от малкият им ъглошлайф и пуснат ли го пак веднага отнасям един.
                            Винаги се оглеждайте наляво и надясно , когато пресичате на червено.

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                              Абе то на много стар и сух дъб и верижен трион много няма да устиска. Туй е практически като "желязно дърво".
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                Абе то на много стар и сух дъб и верижен трион много няма да устиска. Туй е практически като "желязно дърво".
                                Именно, а какво остава за саблено триВонче [emoji1]
                                За това горе писах, че нито макита нито бош ще устискат. Тоя саблен трион нито мазане нито охлаждане има в режещата част. Интересно ми е да видя цвета и задната страна на ножчето с което е рязал колегата

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X