Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Да охладя малко “страстите” на някои участници [emoji1] и да споделя, че лидъл са тръгнали по лош път.
    Днес ходих за рекламация на една машинка (машинка за подстригване)
    Понеже са минали 3 месеца от покупката не връщат пари - пращат я в сервиз и чакам месец за становище.
    А толкова им се радвах до сега, че не те мотаят месец...
    Това били новости и щяло да е така за всичко с 3г гаранция. Така ми казаха от магазина.
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

При мен, новите попълнения са една 3A-рова батерия за ударния винтоверт, както и един лазерен нивелир - PKLL 8 A1. Батерията е ясна, първите впечатления от нивелира са положителни, прави хубава равномерна линия, статива е ала-бала малко, ама не е като да е безполезен, иначе джаджата си има заключване на лазера, както и спиране на автоматичното нивелиране, та за тия пари, не знам какво повече може да се иска.

Коментар

Нарязал съм купища железа с него, но има една слабост, не знан от каква стомана са направени пристягащите шайби, но много лесно презатяга дискът
        Колега,като монтираш диска гледай металната шайба на диска да е откъм машината, т.е. надписът да е от страната на ъглошлайфа и ще забравиш всички неволи по смяна на дискове.
        Бира пия[emoji6]

Коментар

Първоначално публикуван от dimichos Преглед на мнение
          Нарязал съм купища железа с него, но има една слабост, не знан от каква стомана са направени пристягащите шайби, но много лесно презатяга дискът
          Колега,като монтираш диска гледай металната шайба на диска да е откъм машината, т.е. надписът да е от страната на ъглошлайфа и ще забравиш всички неволи по смяна на дискове.
          Бира пия[emoji6]
          Oпитах всякакви хитринки, картонени, тефлонени подложки, дискът от двете посоки, докато не смених затягащата шайба, нищо не помага.

Коментар

Първоначално публикуван от M.A.K. Преглед на мнение
            При мен, новите попълнения са една 3A-рова батерия за ударния винтоверт, както и един лазерен нивелир - PKLL 8 A1. Батерията е ясна, първите впечатления от нивелира са положителни, прави хубава равномерна линия, статива е ала-бала малко, ама не е като да е безполезен, иначе джаджата си има заключване на лазера, както и спиране на автоматичното нивелиране, та за тия пари, не знам какво повече може да се иска.
            И аз намазах една 3Ah- часова още миналия вторник.

Коментар

Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение
              Как са им ъглошлайфите на тая марка? Стават ли за работа?
              Само с Елтос и Спарки съм работил, та евентуално с тях може ли да се сравнява...

Големите ъглошлайфи са посредствени, но като цялостават за дребни работи..Т нар ,,малки" ъглошлайфи на PARKSIDE НЕ СТАВАТ! НИТО СА МАЛКИ, НИТО СА УДОБНИ ЗА РАБОТА С ЕДНА РЪКА / ПОСЛЕДНОТО ДОРИ Е ПРАКТИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО, ЗАРАДИ ЯЛОВАТА СИСТЕМА ЗА БЕЗОПАСНОСТ...
              Не препоръчвам ъглошлайфите на Парксайд..Имат други, много добри продукти, но малките Ъглошлайфи - НЕ! Ако работеха, толкова колкото шум издаваха, може би ...биха се класирали, в категорията ,,посредствени"...Ама и това не го могат..
              https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                И аз намазах една 3Ah- часова още миналия вторник.

Тия батерии 3Ahq кога са ги пускали в ЛИДЛ България? Няма спомен за това. Необходими са ми поне 3 броя за акумулаторната пиличка за нокти / малкото акумулаторно ъглошлайфче, което Лидл България, пусна в продажба в средата на юни 2017 г. /.

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                  Да охладя малко “страстите” на някои участници [emoji1] и да споделя, че лидъл са тръгнали по лош път.
                  Днес ходих за рекламация на една машинка (машинка за подстригване)
                  Понеже са минали 3 месеца от покупката не връщат пари - пращат я в сервиз и чакам месец за становище.
                  А толкова им се радвах до сега, че не те мотаят месец...
                  Това били новости и щяло да е така за всичко с 3г гаранция. Така ми казаха от магазина.

В Кой от всичките Софийски магазини на ЛИДЛ това?
                  На мен в Лидл, находящ се на бул ,,Президент Линкълн" през декември 2017 г., ми възстановиха без проблеми сумата за 2/ДВА/ броя нефелни мини старт-батерии, които са нищо не ставаха...
                  Възстановиха ми 200 /ДВЕСТА/ лева, без пазарлъци, а батериите бяха закупени през януари 2017 г. /.

Ако дайствително ЛИДЛ България, прави подобни номера, ще загуби доста клиенти.
                  Аз например, влизам в ЛИДЛ само заради инструментите...До лятото на 2015 г., даже не се и обръщах да погледна търговските обекти на ЛИДЛ България, когато преминавах покрай тях...

Коментар

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
                    Тия батерии 3Ahq кога са ги пускали в ЛИДЛ България? Няма спомен за това. Необходими са ми поне 3 броя за акумулаторната пиличка за нокти / малкото акумулаторно ъглошлайфче, което Лидл България, пусна в продажба в средата на юни 2017 г. /.
                    В средата на март месец се появи в Kompernass като налична, явно заради гайковерта. Аз веднага се обадих в сервиза да питам дали ще я внесат. Говорих с някаква много любезна девойка и ме информира че до две- три седмици ще дойдат. Оставих си телефона за връзка, да ми звъннат като са налични. Звъни ми същата девойка миналия вторник, дошли били, цената 55лв. Веднага пратих жената, че бях зает. Звъни ми жена ми, вика няма такова нещо, такива батерии няма. И се почва един скандал, накрая кандисват и донасят отнякъде една батерия. Така и не разбрах изобщо получавали ли са 3Ah. В сайта им стоя и стои като изчерпана.
                    Днес се назобих с ножчета за сабления трион, че наличните ги попилях по бетони и пирони.
                    Последно редактирано от mitko 53; 12-04-18, 19:29.

Коментар

На мен в Лидл, находящ се на бул ,,Президент Линкълн" през декември 2017 г., ми възстановиха без проблеми сумата за 2/ДВА/ броя нефелни мини старт-батерии, които са нищо не ставаха...
                      Възстановиха ми 200 /ДВЕСТА/ лева, без пазарлъци, а батериите бяха закупени през януари 2017 г. /.

Аз например, влизам в ЛИДЛ само заради инструментите...До лятото на 2015 г., даже не се и обръщах да погледна търговските обекти на ЛИДЛ България, когато преминавах покрай тях...
                      Скоро във всичките, вече имат договори със сервизи за гаранционна поддръжка
                      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Тези дни ще нося къртача, да видим колко време ще го ремонтират, предполагам 28-29 дена. Аз предпочитам да си ми върнат 200 кинта, че в Баухаус са пуснали един Матрикс за 179лв., 25J.

Коментар

В близките седмици гледам дремела на 220V ще пускат http://www.lidl-service.com/static/1.../286851_BG.pdf . Имам поръчение да го дебна за един познат.

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                            Скоро във всичките, вече имат договори със сервизи за гаранционна поддръжка
                            Те отдавна си я имат. Тук
                            си пише ясно - за негхранителни стоки срок от 90 ДНИ, можеш да върнеш стоката. Независимо дали ти харесва или е брак. Друг въпрос е ако отидеш и кажеш неработи- ще ти попълнят формуляр и ще ти я върнат след месец или по-малко ремонтирана или подменена дефектиралата стока. Ако отидеш в 90 дневния срок със стока, която няма видими следи от употреба с кутията, упътването и касовата бележка, ще ти я върнат и последната стотинка за няма и 5 мин

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                              В близките седмици гледам дремела на 220V ще пускат http://www.lidl-service.com/static/1.../286851_BG.pdf . Имам поръчение да го дебна за един познат.
                              Кога по-точно ще го има в наличност многофункционалния уред тип ,,Дремел"?

Коментар

Какви номера, точно правят, че не ми стана ясно?!?
                                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X