Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
    Тази водоструйка, където ще я пускат е съвсем нов модел F4, макарата и за маркуча е разположен напречно, за разлика от предните модели. Иначе мога да споделя мнения за този модел http://www.lidl-service.com/static/5...R_RO_BG_EL.pdf , имам го отдавна и вече му изтече гаранцията. Досега повреда само в едно О- пръстенче , там където маркучът влиза в ръкохватката. Помня стотинки беше някакви. Вадя я десетина- 15 пъти лятно време да измия колата, терасата на вилата, да изпера килимите, клетката на кучето. Върши ми добра работа, но както споменават по- горе далече е като сила от тези кюмбета по автомивките. Примерно ако нагласиш струята по- широка от петнадесетина сантиметра, няма вече тази сила на отмиване. Чел съм също коментари, че слабото и място е някаква съчма в струйника за високо налягане, се вдълбавала в пластмасовото си легло и се прецаквал струйникът. Аз рядко го ползвам ,та засега нямам този проблем. Иначе е с алуминиева помпа и може да смуче от кладенци, така съм чувал, аз не съм пробвал. Аз се връзвам към водопровода.
    Има ли някакъв Лидълски инструмент,който да не си имал?Защо ги не наснимаш в употребявано състояние,както прави колегата Roninn. Нещо ми намирисва тази прекалена активност в темата.
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

Коментар

Имам над 30 Парксайда, 12 Спаркита, 2 щилки, един син Бош, два Меister Craft-a, Атика, Кредиа, два абрихта, банциг. За колонните споменах. . Кой модел те интересува? Като дойде синът на вилата ще го накарам да снима и качи. Какво те дразни токова активността? Ако я нямаше въпросната активност Ronnin още да си чакаше 3 амперчасовите батерии.
      Последно редактирано от mitko 53; 02-03-18, 18:35.

Коментар

Имам над 30 Парксайда, 12 Спаркита, 2 щилки, един син Бош, два Меister Craft-a, Атика, Кредиа, два абрихта, банциг. За колонните споменах. . Кой модел те интересува? Като дойде синът на вилата ще го накарам да снима и качи. Какво те дразни токова активността?
        Прилича ми на платена!
        Враца

Коментар

От кого? Кажи снимка на какво те интересува?

Коментар

От кого? Кажи снимка на какво те интересува?
            На всякакви Лидълски инструменти,по време или след употреба от теб, и не забравяй,че в темата пишат много хора,които са виждали работил инструмент.
            Враца

Коментар

Не ми каза кой ми плаща да ходя да си потърся парите. За снимките ще се постарая.

Коментар

Не ми каза кой ми плаща да ходя да си потърся парите. За снимките ще се постарая.
                Някой,който има интерес да му се възхваляват инструментите в многохиляден форум с техническа насоченост.И последен въпрос:за какво използваш 30 парксайдски инструмента-за ремонти в къщи,или професионално?
                Враца

Коментар

То сега обяснения ли ще ти давам. Ти какво имаш от въпросния бранд , сподели за нещо, макар и негативни впечатления. Ако си направиш труда да ми прегледаш постовете, няма само възхваляване да откриеш.

Коментар

Аз не знам защо въобще се бутат да продават такава техника,очаквам скоро и струг да пуснат и основата да е от 3мм щампована ламарина,да си го хванеш с анкери за пода.От винтовертите съм много доволен,имам 3,като пуснат малкото гайковертче акумулаторно и него ще взема,взех ги да ги ползвам за леки работи,после почнах да ги ползвам и за тежки най-стария е 4 годишен и няма признаци да дава фира,отверките им също са чудни за 16лв с куфар и в двете коли сложих по един."Бормашината" само като я претеглих на ръка в магазина и като погледнах основата се обърнах на другата страна.Евала на колегата,че се е хванал да направи нещо работещо от нея.По неволя преди време ми се наложи да работя 1 ден с подобна бормашина на ейнхел,където шпиндела не се мести,а е застопорен за колоната,е това вече си е извращение,при всяка нужда от преместване трябваше да се разхлабва идиотската скоба с ключе 13 и да се върти цялата масичка с менгемето спрямо "колоната",не след дълго си направи място в колоната,понеже явно е била от същата тръба за прахосмукачка и се наложи с флекса да прорежа леко процепа в скобата,за да може да се затегне,а задачата беше да се пробият 50-тина отвора 10мм в квадратен профил със стена 3мм,нищо сложно дори за ръчна дрелка.Който се нуждае от такива машини по-добре да търси по вторични и по обявите из нета,сумати читава техника се изхвърля на вторични и двата ми шмиргела са оттам,единия български,другия АЕГ и двата работят перфектно като ремонта от който се нуждаеха беше замяна на потрошените щепсели,даже камъните бяха добре след леко подравняване.Това лидълското шмиргелче в едно изречение с твърдосплавен нож не го виждам,за бургия може би,но за нещо по-сериозно...

Коментар

То сега обяснения ли ще ти давам. Ти какво имаш от въпросния бранд , сподели за нещо, макар и негативни впечатления.
                      Имам перфоратор,1050 вата,от него съм доволен,имамдрелка 500 вата-вие и смърди на лак от нова-откровен боклук,имам импакт и от него съм доволен и това е.Ползвам ги любителски.А имам и саблен трион купуван от колега от форума-на един праг на кола спря и взе да пищи,та това е.
                      Враца

Коментар

Сабления при мене няма проблеми с пищене, но му се откача ножчето при силен натиск. Иначе реже тръби на фурия- цол и четвърт за 45 секунди. Импактът е добър, но батерията издиша-, с 3 Ah e добре. Дрелките им не ги харесвам, ползвам само на Спарки. Перфораторът го нямам(от този клас си имам Спарки BPR 241E), имам големият 5J, спуквал съм го от бой, като къртач. Живот и здраве, ако синът дойде утре или в неделя,ще ти ги наснимам.
                        Последно редактирано от mitko 53; 02-03-18, 19:50.

Коментар

Като става въпрос за шмиргели, този с лентовата шкурка, що годе става за пилене, понеже е 240 вата. Е ако решиш да натискаш ще го спреш,за стугарски ножове не става.. Лентата с шкурката лесно се спира обаче. Иначе си имам някакъв български трифазен, едва го повдигам. На него тъстът си точеше стругарските ножове. Колегата вика за бормашината от вторични, отдавна свършиха балъците, най евтино по обяви, гледам около 350, и то в окаяни състояния, без менгемета, патронници, кой знае какво още. Моята пак от тъста я наследих, лека му пръст!
                          Последно редактирано от mitko 53; 02-03-18, 19:46. Причина: олегата

Коментар

Е то верно че мина време,но бормашината,която взех си имаше и забележики,патронника го нямаше,капака на ремъците,кабела на електромотора,менгемето,превключвателя.Но всичко останало беше в добро състояние,след почистване и смазване и оправяне на липсите заработи.Тези,които го гледам по обявите,повечето са в състояние готово за работа,верно с липси,но моята си беше направо дивашки разграбена,жалко че тогава нямах телефон да я снимам.Менгемета до ден днешен изпадат,но тези които стават за бормашина и фреза са за "ВИП гостите" на пункта скрападжията много добре знае какво струват и ги отделя на една страна.Шмиргела на АЕГ го купих за 30лв готов комплектен с 2 камъка,единствено се наложи да му сменя щепсела,след като го пуснах и спрях за пръв път направо ме смая около 5 минути върти по инерция докато спре сам и шум почти не издава,не че е от някакво огромно значение за работата му,но просто ми правеше кеф да го гледам.Взех го за 30 лева понеже "бил изгорял и не ставал за нищо",може би най-добре похарчените 30 лева в живота ми.

Коментар

Моята освен машинното менгеме има и нещо като самоделен супорт, тъстът го е правил за фрезоване. Само където нямам челни фрезери, а и съм чел че не ставала за фреза. Патронника го смених с някакъв по голям на конус Б18, а опашката му МК1-Б18 я поръчах от ЗММ Смолян.

Коментар

Беше споменал и за имакта че го имаш.Можеш ли да споделиш впечатления,предполагам че става въпрос за този с шестограмния захват,аз чакам да го пуснат и го отнасям и ако може да ме светнеш откъде да му купя 3Ah батерия.В момента имам винтоверт 20в от последната им промоция и съм много доволен,имам и един зелен бош стар модел и един син бош,сега като гледам как работи лидълския направо ме е срам да кажа колко пари дадах за тях,особено за зеления.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X