Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Циркуляр-съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Циркуляр-съвет

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
    ...това като че ли е най-важното
    хайде сега да се допитам-марка,модел.....цена....
    Питай Майстора.

Коментар

ей Пенчо,взе ми го от устата-клавиатурата
      това смятам да направя
      Cherokee WJ 4.0L- NP242
      Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Аз си взех идна машинка за острене на веригите от Лидъла и си режа пироните -после я точа за отрицателно време.
        Grand Vitra ddis 2008
        SEAT Althea XL tsi 2010
        Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
          Аз си взех идна машинка за острене на веригите от Лидъла и си режа пироните -после я точа за отрицателно време.
          Колко издържа с едно такова точене? И аз видях въпросната машинка, но се побоях да я взема. Сега естествено си задавам въпроса " минах ли се или да".
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Гледам в брошурата на Метро E Pro Mac 2200 на цена 139.99 (без ДДС)
            Отзивите са добри.....да тичам ли утре
            Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
              Колко издържа с едно такова точене? И аз видях въпросната машинка, но се побоях да я взема. Сега естествено си задавам въпроса " минах ли се или да".
              И аз си мислех че е т..ак тая машинка,и а да се откажа .....и я взех! Учудващо добра работа върши! Хем става бързо,хем и много по добре от колкото с пилата!

Калине,мани ги тия циркуляри! Взимай една електричка,пък ако не е читава веригата,винаги можеш да и сложиш нещо "марково" и си ти!Гледай само мотора да е по-як.Тази,за която питаш,изглежда читава!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                Засега се представя идеално -около 20 пъти съм точил ,вече си е изкарала парите а има и 2г гаранция.
                Grand Vitra ddis 2008
                SEAT Althea XL tsi 2010
                Mitsubishi Canter

Коментар

Машинките за точене не са лоши, но профила не всяка го прави както трябва. Обикновенно аз процедирам с веригите 10-тина пъти точене с пилата и минава на професионално заточване. С пилата минавам по 5 пъти на зъб и е достатъчно. С едно заточване около 5 кубика режа, все пак си зависи и от дървесината. Има вериги за твърда и мека дървесина. Мислех си че веригата за твърда дървесина ще се справя и с меката, но нищо подобно. В меката дървесина все едно е тъпа веригата и не реже, особенно ако е сурово дървото.

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
                    Гледам в брошурата на Метро E Pro Mac 2200 на цена 139.99 (без ДДС)
                    Отзивите са добри.....да тичам ли утре
                    Виж при Майстора може някоя Хускварна да ти измисли на коледна промция .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На времето направих циркуляр с 800 мм диск и 4 киловата трифазен ел. двигател . Трябваше ми да четвъртисам едни дълги чамови греди . Свърших си работата рязах още няколко пъти на него винаги с голям страх. Разглобих го и го прибрах в мазето на село да седи за нещо по сериозно . Имам поне 5-6 познати които с такъв си отрязаха по някой пръст . Последния случай е с един колега от преди месец на който в Пирогов едвам му зашиха два пръста и ще е болнични поне още два месеца без яснота дали ще се възстанови напълно . В момента в работата имам един почти готов който го направих за тъста но точно по тази причина не го събирам . Преди няколко години му купих един електрически верижен трион и едно зеге на Спарки от Практикер и му реших всичките проблеми .

Коментар

Ако се живее в къща си трябва и циркуляр,банциг,електрическа бензинова резачка.С последните и краката може да си отрежеш (има случай). Така че трябва много внимателно да се работи с тези инструменти,най важното преди работа трезви 100%. Весели празници .
                        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

След като стигна до правилното решение (резачка) сега мани и тоците от уравнението и си вземи от майстора една промоционална хускварна. После си вземи и 2 резервни вериги орегон и забрави проблемите. С хубава верига и пироните се режат и то без да падат зъби, е трябва си точене после, ама то е нормално. И няма вериги за твърда и мека дървесина, както и за бичене, има различен ъгъл на заточване.
                          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

А,не,вече съм го решил-ще е Mc Culloch-a от Метро,стига да не изкочи някое по-добро предложение
                            Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Каквото и да е решение, различно от самоделен циркуляр е правилното. С хубав кухненски нож също можеш да си отрежеш пръст, но е далеч по-малко вероятно.

Коментар

Освен това с ножа както и да се срежеш среза е сравнително гладък и чист докато циркуляра направо разкъсва и пораженията са страшни .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X