Благодаря за отговорите - стара боя, циклене и тнт знам, че няма да се справи, а и не търся това. А именно финишния процес преди боя на метал и дърво. Имам много видове дискове за ъглошлайфа, включително и такива с велкро гумена подложка и залепване на ф125мм шкурка за ексцентършлайф. Уви, както някой бе споменал в темата по-назад - въртенето (произволни осцилации) и вибрацията водят до неповторими следи върху обработваната повърхност. Колко дълбоки и отчетливи - зависи от оборотите и шкурката, но ефекта е винаги един и същ - заглажда (маскира) въртеливите линии от ъглошлайфа (независимо с какъв абразив е бил) и прави добра основа с предпоставка за адхезия за следващото покритие - било то върху дървото или метала.
Та така де - трябва си такава машинка, не че не се живее без нея, но имам да довършвам едни метални парапети по стълбите в комбинация с дърво и ще ми спести много пришки от шкурката
Та така де - трябва си такава машинка, не че не се живее без нея, но имам да довършвам едни метални парапети по стълбите в комбинация с дърво и ще ми спести много пришки от шкурката
. Обикновено представлява пръстен от кече между диска и корпуса на машината.
Коментар