Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ремонт

artefekt,напрегнат си нещо,имаш ли да кажеш нещо конкретно по темата или ти е скучно!
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Ми то с дърво е лесно-там няма механика и съпромат.И пирони няма.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        artefekt,напрегнат си нещо,имаш ли да кажеш нещо конкретно по темата или ти е скучно!
        Сигурно защото това е поредното дежавю. Затова и аз не пиша. Алекс е по-търпелив.
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          Явно в свободното си време си И психоаналитик!!

Много арогантно! Човек би си помислил че имаш зад гърба си поне 60 000 кв.м. положена арматура и бетон! Да,ама веднага се сещам за снимката която си постнал,и разбирам,че дворната ми пътека е изпълнена в пъти по добре! И то от човек,който не е чел разни книжки! Имай малко уважение!Колегите се опитват да са полезни! За самочуствието ти-нямам забележки!!
          Последно редактирано от REGULATOR; 11-01-13, 18:57. Причина: допълнение
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Така като чета,гледам че много разбираш,да вземеш да дойдеш и удома,такава пътека да ми направиш !
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Преди две години си купих къща, гредоред 53 година. Имах подобни дилеми за бетон, железа и т.н. но накрая си оставих гредореда и го оформих по следния начин:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:24.jpg
Прегледи:1
Размер:90.0 КБ
ID:5442563Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25.jpg
Размер:109.6 КБ
ID:5442564Натиснете снимката за да я уголемите

Име:26.jpg
Размер:76.4 КБ
ID:5442565
              LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
              E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Здравеие работя от 10 години груб строеж в един квадрат влиза около 30 кг желлязо(плоча,колони,земетрасни шаиби, греди, пояси,усилители) Старите плочи са правени окло 10 -15 килограма желязо само долна скара и десет сантима бетон баркан на рька не че са паднали , но при земетрас пораженията са по големи.Плочите, които сам правил варират от 14 до 22 сантима в зависимост от зградата и неиното предназначение ,за стара кьшта без плоча ваншни колони с рамбални фондаменти ако позволява и вьтре,хоризнтални ваншни греди и тогава плоча и на колегата успех и, по скоро да искара парички за ремонт дано да сам бил полезен успех

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Преглед на мнение
                  Преди две години си купих къща, гредоред 53 година. Имах подобни дилеми за бетон, железа и т.н. но накрая си оставих гредореда и го оформих по следния начин:[ATTACH=CONFIG]534702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]534703[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]534704[/ATTACH]

красиво се е получило.Според мен решението ви е правилно.
                  Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                  GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

+1 И на мен ми харесва как е станало.

П.П. Ако искаш напиши по подробно, може да е полезно...

Коментар

Като начало свалих всичко от тавана без дюшемето, което си беше здраво. Къщата е на два етажа и в случая коментара е за тавана на първия приземен етаж. На втория етаж в-у дюшемето сложих ламинат с най-дебелата подложка. След това на гредите се монтират профили за гипсокартон . При поставяне на същия сложих вата 5 см. Луфта който се получава м-у гипсокартона и гредата го запълних с монтажна пяна, която след спиране на "растежа" се изрязва. После гипсокартона се шпаклова и грундира. Гредите се почистват и оформят с флекс с диск-шкурка. И финалната права, лак за гредите и бяла фасадна боя за гипсокартона и стените. Това са процесите на кратко не е сложно но трябва много желание и търпение...
                      LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
                      E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Браво, направил ги го отлично. Даже ми даде идея как да си оправя тавана на хижата. Тия стари къщи, с полу-дървени конструкции, а особено - плетарките, са много яки и издръжливи на земетресения, скърцат като кошници, ама нема падане.
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Радвам се, че съм полезен с нещо. Изминалата година изцяло е посветих на реновиране на къщата и мисля че резултата е осезаем. Две снимки от пълната промяна:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Размер:281.2 КБ
ID:5443848Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:175.1 КБ
ID:5443849
                          E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Преглед на мнение
                            ...Две снимки...
                            Хм, занимавките с гипскартон около декорацията на гредореда са ефектни. Като гледам снимките, на мен ми е по-интересно как си решил укрепването, при оформянето на този широк портал в приземния етаж.
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              Хм, занимавките с гипскартон около декорацията на гредореда са ефектни. Като гледам снимките, на мен ми е по-интересно как си решил укрепването, при оформянето на този широк портал в приземния етаж.
                              Спиш...това е новопостроено...
                              Промяната е поразителна, но как се реши, конструкцията е без колони, а си вложил доста средства и труд...

Коментар

Новопостроеното е с основи, колони и пояс. Но от вътре тавана е от стари греди продължение на таван на стаята. Широкия портал, който се получава от махането на прозореца и вратата беше най-сложната операция. Над тях има три хоризонтални греди, които обединих с метална плоча 3см и след това надолу пак вертикална стара греда....Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1090821.jpg
Размер:158.2 КБ
ID:5443895Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01 011.jpg
Размер:191.8 КБ
ID:5443896
                                E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X