Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепене на плочки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лепене на плочки

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Саше, я кажи за тия сифони дето не са на пода?
    Не съм монтирал такъв но съм се заглеждал да монтирам на моята баня в новият ми апартамент , но в предвид това че предпочетох да ползвам терминал 2 и да бъда негър в алабама може би скоро или може би никога няма да си довърша започнатото в Бг . Така че мога да кажа че е много модерно и функционално , но не знам как точно става почистването и как точно е решен проблема с водният затвор . Иначе с лентовите подови тези проблеми са решени сравнително добре . Зависи на какъв производител и модел попаднеш . Мисли дълго и гледай че вече пастите не са поморин и неопоморин! Ментата може да видиш всякакви .
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Разбрах.
      Той сифона пак е на пода реално. За миг се замислих че е някъде по стената
      Ше го мисля и това
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Баня е.
        Сифона сега е в единия ъгъл.
        Ама като не е в пода къде е?

Отделяш си душ-пространство, оформрно като ваничка или с прагче и там си монтираш сифон. При готовите душ-корита е същото.
        В останалата зона няма абсолютно никаква нужда от сифон. Тук (в БГ), ми се е случвало да слагам и втори под предтекста, че собственичката искала да си мие банята с маркуч!
        УжасТ!
        Дори съм монтирал сферичен кран с щуцер за маркуч за целта под мивката или зад ботуша...
        Не'ам думи!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Еми като заколи прасето къде ще го измие )))
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За сифона:
            Върху равна плоскост подреждаш 4 плочки, поставяш им кръстачки и там където се срещат 4 те ъгъла налагаш сифона и отбелязваш. Ако е квадрат гледаш ъглите на сифона да съвпаднат с 4 -те фуги, а ако е кръгъл ще ти се вземе ъкъла да дялкаш. Ако сифона е монтиран и няма да се сменя - си правиш шаблон.
            Сантиметър поне праг керамика и пред вртата, че като се развърти жената с онея ми ти стирки...
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Отделяш си душ-пространство, оформрно като ваничка или с прагче и там си монтираш сифон. При готовите душ-корита е същото.
              В останалата зона няма абсолютно никаква нужда от сифон. Тук (в БГ), ми се е случвало да слагам и втори под предтекста, че собственичката искала да си мие банята с маркуч!
              УжасТ!
              Дори съм монтирал сферичен кран с щуцер за маркуч за целта под мивката или зад ботуша...
              Не'ам думи!
              Не стига че сме колеги ами и адаши сега и даже да несе окаже че сме и в една и съща чужбина че и съседи по град ! Решавали и едни и същи хорски проблеми .

Коментар

Петьо, я първо кажи размерите на помещението. Че то идеи много, ама...

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                  За сифона:
                  Върху равна плоскост подреждаш 4 плочки, поставяш им кръстачки и там където се срещат 4 те ъгъла налагаш сифона и отбелязваш. Ако е квадрат гледаш ъглите на сифона да съвпаднат с 4 -те фуги, а ако е кръгъл ще ти се вземе ъкъла да дялкаш. Ако сифона е монтиран и няма да се сменя - си правиш шаблон.
                  Сантиметър поне праг керамика и пред вртата, че като се развърти жената с онея ми ти стирки...

Точно!

Коментар

УжасТ!
                    Не'ам думи!
                    Тук споря! Отнема ми секунди да събера кърпи хартии и козметика и бой с водоструйката( с препарат за безконтактно). Цялата операция е за 10 мин. с подреждането отново.
                    Същата операция отнема на жена ми около час с моткането.
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                      Не стига че сме колеги ами и адаши сега и даже да несе окаже че сме и в една и съща чужбина че и съседи по град !
                      Бях в Италия в продължение на 14 години и работих този занаят. От три години съм си у нас и съм попадал на такива случаи, че съм се чудел в кой ъгъл да си бия главата. Все още ми е трудно да свикна.
                      Ама да не спамим...

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                        Петьо, я първо кажи размерите на помещението. Че то идеи много, ама...
                        То е Г - 200 х 140 (120 х 40) - става ли ясно или да го нарисувам?
                        Ако не избия дрешника и да стане правоъгълник.
                        Вана няма как да се навре така или иначе

Коментар

Бях в Италия в продължение на 14 години и работих този занаят. От три години съм си у нас и съм попадал на такива случаи, че съм се чудел в кой ъгъл да си бия главата. Все още ми е трудно да свикна.
                          Ама да не спамим...
                          Не си ли задаваш въпроса какво правиш в момента в Бг защото аз се чудя как толкова дълго съм издържал и защо по рано не съм събрал смелост да изляза . Иначе и в Бг и Германия работата една и съща само дето парите и проблемите различни . Ама това е за 100 Причини ....................... Е аз имам само една да се върна в БГ и тя е да си взема жените . Слагам точка на спама .

Коментар

Петьо, виж се с някой от колегите и обсъдете различни варианти. Аз другата седмица мога да прескоча да се видим и да обсъдим лепването на едно резервоарче. Та ще поговорим по нашироко...
                            Трябва да заминавам на Панагюрище след това, но с някоя идея мога да помогна.

Коментар

Не е спешно. Ма трябва да ми се изясни концепцията и затова питам.
                              А ти заповядай винаги

Коментар

Разбрах.
                                Той сифона пак е на пода реално. За миг се замислих че е някъде по стената
                                Ше го мисля и това
                                Ъъъъ, абе я си викни майстор....
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X