Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ортопедичен проблем на щерката?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Veselin Monkov
    отговори
    От: Ортопедичен проблем на щерката?

Тя не подозира изобщо, че съм я снимал и в никакъв случай няма да ми даде да го направя, ако знае. Във вторник и без друго имам работа при един ортопед в Карлово - ще го разпитам. Някой на лични ми предложи няколко лекаря в Плевен - ще видя и тяхното мнение...

Остави коментар:

• davc
    отговори

И аз навремето реших, че щерката (голямата) е на хикс. Велико светило, личен приятел - мини десет метра натъй, мини десет метра наинак. Па така, па инак - и ми вика: Бе ти как си мислиш, че ходиш...
    И оттогава редовно дзея: Изправи краката! ...Щот просто си е кифла.
    Последно редактирано от davc; 29-09-18, 23:17.

Остави коментар:

• Ясен
    отговори

Има си раздел за медицина и ще я преместя темата.

Ама нещо не ми се вижда да не е наред девойчето. Или поне няма очевиден проблем. Нормални момичешко-женски крака.

Евентуално може да е малко на Х от някакъв евентуален рахит в ранна детска възраст ама на тия снимки няма да го разберем. А снимки от които ще го разберем тя може да не се навие да пусне тука.

Имаше си някакво просто правило какво е вярното съотношение на разстоянията между глезените, колената и бедрата ама пусто не се сещам сега, а букварът по тая наука не ми е наблизо.

п.п. някой вече е преместил темата.

Остави коментар:

• Ортопедичен проблем на щерката?

Много се псувам, че чак сега го забелязвам, но явно досега не се е случвало да вървя след нея.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Viki.JPG
Прегледи:1
Размер:110.6 КБ
ID:6150990
    Със сигурност от понеделник ще говоря с ортопед, но пред вид, че в нашия град е само един - бих бил по-спокоен, ако някой, който е минал по тоя път, сподели информация.

Вдясно е дъщерята, вляво е племенницата.

ПП. И нямам идея дали тук е мястото на темата...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X