Първоначално публикуван от Ясен
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ортопедичен проблем на щерката?
Свий
X
-
От: Ортопедичен проблем на щерката?
Тука е бг-татко така че всичко е наред.Първоначално публикуван от gali_km Преглед на мнениеТази тема е за БГ Мама май?
Остави коментар:
-
Ако имаше нещо нередно, момичето само щеше да го забележи, на тази възраст се взират достатъчно подробно в себе си, а и би се оплакала от болка и т.н. Имайте предвид, и че понякога има и едно "маниерничене" в походката и т.н. Не се плашете излишно, живи и здрави.
Остави коментар:
-
Ама то аз не разбрах за какво всъщност става дума? Крака не е крив? Просто на тази снимка(първата) изглежда така.Ама то и с тоз панталон пак не може да се разбере! Върви накриво ли? Накуцва ли?
По принцип имам три дъщери и сме уж спортно семейство! Твърдя че ако спортува активно или има някаква интензивно физическо натоварване това не е минус а плюс! Защото точно при израстването физическата активност е най важна.И да има дефект той или се намаля или се оправя!
Защото просто спорта изчиства недостатъците.Считам че една от най смислените ми инвестиции е професионална бягаща пътека!
Второ(а може и първо да е)
Забелязал съм че докторите не винаги поставят правилна диагноза.Особено зависи от моментното състояние на доктора от това просто какъв човек е и доколко познава пациента!При нас самите лекари често сме ги опровергавали.
Трето--
Спорта оправя всичко -- или почти всичко - зависи от мотивацията и характера на пациента.Аз лично съм оправял и тенис лакът дето светилото каза: тъй ще е няма да го натоварваш и в следващия живот няма да е тъй!
Оправих го.. ама.. 2 години упорит труд в залата!
Остави коментар:
-
Най -важно е в тая възраст да се избегнат комплексите и излишните трагедии и при двата пола подрастващи!Поне по снимките не се личи да има проблем.
Остави коментар:
-
Гледай да уцелиш доктора,после и ти спокоен,а и тя ще ти се смее на притесненията.
Остави коментар:
-
Гледай да не насадиш излишни комплекси.
Остави коментар:
-
Само мога да се радвам за вас, съвсем искрен съм! Аз обаче точно пет години вече съм във филма, така че при мен настроението е друго.
Още веднъж успех на колегата!
Остави коментар:
-
Преди 5-6 години, за една година имахме над 10см прираст (по сантим на месец, едва ли не, се вижда как пораства - като бамбук). Пак светило, пак приятел: Ми ти кво искаш да се скъсява ли! Бе ясно, че трябва да расте, ама при тази интензивност - нещо добавки, нещо витамини, минерали, али-бали.Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение...Бързият растеж...
- Продължавайте да наблягате на пържолите!
Инак да, като е за децата - за всичко трябва да се внимава. (Вкл. с преобгрижването.)Последно редактирано от davc; 30-09-18, 11:44.
Остави коментар:
-
Колега, нямаш право на спокойствие, особено ако забелязваш промяна в стойката или походката. В Плевен има добри лекари, но бих те посъветвал и да отидете в Горна баня, не жали време и средства. Поне двама специалисти да я видят, па нека всичко да е наред. С имена няма да се ангажирам, имам си причини. Нещата са строго индивидуални и често пъти си зависи от късмета...Най-вероятно всеки ще ти каже нещо различно, зависи кой на коя школа е последовател. Някой ще ти каже че засега е нормално, като израсте момичето всичко ще е ОК /съвсем вероятно е да е точно така/, след 6 месеца пак преглед, друг пък да каже че ще трябва операция... Може да се наложи да преценяш и да вземаш много тежки решения. Тея хормони при растежа и това дето го ядат и пият... си е евало мамата. Болести на цивилизацията, момчетата особено са много кекави, при момичетата страдат сухожилията. Бързият растеж, активното спортуване /особено разни силови спортове/ са рискови фактори.
Успех желая и всичко да е наред!
Остави коментар:
-
... Не че помага...Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеоттогава редовно дзея: Изправи краката!
Не знам как изглежда стругована мебел ама на тия конкретно крака нищо им няма.Първоначално публикуван от sofftroad Преглед на мнениене всички крака изглеждат като стругована мебел.
И аз това му разправям.Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнениеНищо нередно няма на тия снимки. Филмираш се излишно.
---
Монков, вземи някой учебник по пластична анатомия и виж как се очаква да изглежда женски крак в тоя ракурс. Джокер: нищо право (в геометричния смисъл) няма в човешките крака.
Или просто отвори фейсбука и разгледай съученичките на дъщеря си. Само да не те види някой.
Остави коментар:
-
Нищо нередно няма на тия снимки. Филмираш се излишно.
Остави коментар:
-
...,а на майка и краката как изглеждат? Все пак не всички крака изглеждат като стругована мебел.
Остави коментар:
-
Не те разбирам какъв е проблема?Иначе тука в София ,доцент Кацаров или ВМА или "Ортомедика",специалист ортопед с много добър кабинет и апаратура за диагностика,работи с направление и ЗК.Е къде е Троян, една разходка растояние.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: