Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко инфо за болница "Токуда"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малко инфо за болница "Токуда"?

Преди малко видях, че си се върнал (Тихомир). Нямаше те близо две седмици и вече щях да те пускам за издирване. Какво стана?
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 15-02-08, 18:29.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      Преи малко видях, че си се върнал (Тихомир). Нямаше те близо две седмици и вече щях да те пускам за издирване. Какво стана?
      Да , върнах се. Благодарение на лекарите в Токуда прескочих трапа отново. Оказа се , че диагнозата ми от местната болница е неточна и след изкаран бронхит състоянието ми се влоши екстремно бързо. Благодарение на д-р Пенев (пулмолог) веднага бях приет за лечение под ръководството на д-р Обрешков който хвърли немалко сили да ме стабилизира. Сърдечните ми проблеми се оказаха следствие на поразен бял дроб , а не на стеснен кръвоносен съд. Благодарности и на кардиолога д-р Кичуков , който ме преглежда с всякаква най-модерна техника и всъщност откри неправилността на анамнезата на провинциалните лекари.
      Това е. Бях там , видях. Оживях , не умрях. Отново съм с вас и ще ви досаждам известно време.

Коментар

Тогава...ДОБРЕ ДОШЪЛ отново.

Коментар

мерси

Коментар

Е как не те е срам бе, що не се обади?(((

Коментар

Радвам се, че всичко е минало добре.

Доколкото разбирам, си доволен от обслужването и процедурите в болницата?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Е как не те е срам бе, що не се обади?(((
                Защото не бях за гледане. С тежка цианоза , неадекватен (поради липсата на кислород мозъка става лош) и още , и още. До последно се оправях с чужда помощ и не бях гледка.

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                Радвам се, че всичко е минало добре.

Доколкото разбирам, си доволен от обслужването и процедурите в болницата?
                Общо взето - да. За лежащ във VIP стая обаче храната и грижите на някои от медицинските сестри бяха повече от отвратителни. Но на фона на възстановяването ми това са подробности. Ако ми се наложи бих ползвал само клиничната им част - те наистина са много добри и с модерна диагностична техника.
                Последно редактирано от cveti; 26-11-08, 16:45.

Коментар

И таз добра. Ако ми трябва мазна блондинка - ще ида на улицата. В болницата се прави посещение на болно другарче. С бутилки, пачка презервативи за сестрите, духова музика и умряло животно в тава.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    И таз добра. Ако ми трябва мазна блондинка - ще ида на улицата. В болницата се прави посещение на болно другарче. С бутилки, пачка презервативи за сестрите, духова музика и умряло животно в тава.
                    Алелуя!
                    Следващия път като идвам ще се обадя

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                      Алелуя!
                      Следващия път като идвам ще се обадя
                      Добре дошъл пак, Тишо! Жив и здрав да си!
                      Надяваме се другия път да дойдеш не по такива причини, а просто да се видиме!
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        Добре дошъл пак, Тишо! Жив и здрав да си!
                        Надяваме се другия път да дойдеш не по такива причини, а просто да се видиме!
                        Мерси Дал бог и това ще стане

Коментар

Добре дошъл Тихомире! Надявам се, че ще ни "досаждаш" още много време.
                          Жив и здрав!
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Радвам се че си намерил точното място, Всичко е добре когато свършва добре.
                            Днес отново четох всичко писано зо болницата, предстои ми да заведа дъщеря ми на преглед, има проблеми със стомаха и съм много притеснена. Дано и нея така да я обслужат.
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Днес останах разочарована, оказа се че за да си пациент на болница Токуда трябва да си планираш разболяването предварително, или да си платиш прегледа ако не си го планирал. И за какво плащаме тия осигуровки,а сега и ще ги увеличават.Връзки ли трябваше да търся за преглед към здравна каса. Моля за информация. Благодаря предварително.
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
                                Днес останах разочарована, оказа се че за да си пациент на болница Токуда трябва да си планираш разболяването предварително, или да си платиш прегледа ако не си го планирал. И за какво плащаме тия осигуровки,а сега и ще ги увеличават.Връзки ли трябваше да търся за преглед към здравна каса. Моля за информация. Благодаря предварително.
                                Така е. Аз имах предварително записан час, но въпреки това се наложи да си платя за преглед за да ме прегледат. Всичко е за пари. Нямаш ли пари - умираш. Казват , че за прегледи по касата трябва да чакаш неопределено време и щеш не щеш се принуждаваш да си платиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X