Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко инфо за болница "Токуда"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малко инфо за болница "Токуда"?

Аз смятам че с процеса на въвеждане на истински мениджмънт в болниците нещата ще станат различни навсякъде... и това ще рефлектира и върху Токуда разбира се... Лошото е че после диагнозите основно ще бъдат поставяни от адвокатите на съответната болница... докторите ще са в страна от "лечението"...
    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
      Аз понеже не съм лекар спокойно мога да обясня... Та на пръв поглед в Токуда нещата изглеждат идеално... високи заплати (за доктори >1000лв.) перфектна организация, апаратура и прочие... Е веднага започваме да се чудим защо няма опашка от най-кадърните доктори натам... Много просто... всички там са длъжни да подпишат едни договори които има забраняват каквато и да е друга работа навън, посещения по домовете частни кабинети и прочие... Ето ви го проблемът... Един кадърен доктор в днешно време си има и пациенти и изкарва едни доста добри пари... нищо че в държавната болница работи за 400лв. той си има частен кабинет и там си докарва в пъти повече...

Факт е това което нашият колега доктор по-горе е написал... В Токуда специалист няма да видите нито намерите... Перфектна инфраструктура да, идеално отношение също... но дотук... Предполагам обаче че с течение на времето нещата ще бъдат променяни... просто такова е сегашното положение...
      Казаното се подкрепя и от практиката - не можем да намерим лекари за работа зад граница от някои специалности, независимо от това, че ше получават 60-61 евро на ден / от които могат да не харчат и цент, ако искат/ плюс заплата и половина в България.

Коментар

Сподели лекари от какви специалности и за кои страни - мога да ти помогна в търсенето?
        p.s. при указаната сума на ден грубо на месец идват по 1200 евро - добри пари за нашия стандарт, но не и за страните от западна европа. Говорим за висококвалифициран труд. Например лекар-хирург във Франция взема на месец над 5000 евро (има и по 10 000)
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

Коментар

От моя приятел знам една показателна случка за работата на японците баш шефа японец идвал на работа пеша един час преди началото на работното време и събирал разхвърляните по земята около офиса си чашки от кафе и хартийки от закуски добре ама в един момент му писва и издава заповед че ако ихвърлянето на отпадъци от ведомственото кафе по земята не спре до определена дата ще го затвори никой от строителите не го приел на сериозно и японеца на определената дата затворил кафето. Кой мастит доцент или професор ще отиде да работи дори и в перфектни условия с много добра заплата на място където няма възможност да взима пари на ръка от пациентите ?
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            От моя приятел знам една показателна случка за работата на японците баш шефа японец идвал на работа пеша един час преди началото на работното време и събирал разхвърляните по земята около офиса си чашки от кафе и хартийки от закуски добре ама в един момент му писва и издава заповед че ако ихвърлянето на отпадъци от ведомственото кафе по земята не спре до определена дата ще го затвори никой от строителите не го приел на сериозно и японеца на определената дата затворил кафето. Кой мастит доцент или професор ще отиде да работи дори и в перфектни условия с много добра заплата на място където няма възможност да взима пари на ръка от пациентите ?
            Всеки - стига заплатата му да е адекватна и професионалната му свобода да не е ограничена
            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
            LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X